Šta vam zvezde predviđaju za danas?

OVAN

 Pronalazite pravi smisao ili zadovoljstvo u različitim situacijama, koje istovremeno ulepšavaju vaše raspoloženje i obogaćuju vaše životno iskustvo. Pratite svoja osećanja i možete ostvariti ono što vam toliko nedostaje. Važno je da srenete u susret dešavanjima. Moguće povrede budite oprezni naročito kada su stepenice u pitanju.

 BIK

 Ukoliko odaberete pravu temu ili dobru poslovno-finansijsku kombinaciju, očekuju vas uspešni rezultati. Dobro razmislite, kome ili čemu treba da se priklonite u vezi posla kojim se bavite. Preterani izlivi nežnosti pred voljenom osobom nepotrebno pobudjuju novu sumnju. Morate biti ubedljiviji

 BLIZANCI

 Nalazite se pred novom poslovnom dilemom i tražite efikasnije rešenje. Morate imati dovoljno hrabrosti da prihvatite odgovornost za svoje postupke. Nema potrebe da izbegavate susret sa saradnicima koji imaju drugačije vidjenje. Delujete nesigurno i zato pokušavate da se zaštitite od nečije reakcije.

 RAK

 Opterećeni ste različitim obavezama, ali činite sve što je potrebno da se koncentrišete na prioritetne ciljeve. Nove događaje najčešće doživljavate kao veliki teret. Teže razlikujete svoje subjektivne želje u odnosu na realnu sliku. Sada nije trenutak da donosite neku važnu odluku. Bolovi u zglobovima.

LAV

 Nezavisno od svog emotivnog statusa ili godina uživajte u svemu što vas čini zadovoljnom, srećnom i ostvarenom osobom. Prepustite se svojim osećanjima. Ne bi bilo lose da aktivirate neka stara poznanstva, koja čuče u vašem telefonskom imeniku. Učaurili ste se a to vam ne ide u prilog. Čovek je ipak društveno biće.

 DEVICA

 Aktivna uloga u društvenom životu, je izuzetno važna za vaše samopouzdanje na različitim nivoima. Ljubavna faza preispitivanja kroz koju prolazite nateraće vas da se povremeno intenzivnije posvetite svojoj karijeri, ali to vam neće doneti željenu ili potpunu satisfakciju. Čuvajte se promaje.

 VAGA

 U ljubavnom životu delujete vrlo zaneseno, ali i energično ili zahtevno. Svojom pojavom i stilom umete da šarmirate okolinu, ali ne preterujte. Mlađi pripadnici ovog znaka odgovoriće na iznenadni ljubavni izazov. Nervno ste napregnuti, zbog čega bi vam dobrodošao odmor. Problemi sa sluhom i grlom su prolaznog karaktera.

ŠKORPIJA

 Okolina primećuje vaše nezadovoljstvo zbog razvoja događaja na poslovnoj sceni. Potrebno je da pronađete novo i efikasnije rešenje kako biste pravilno rešili različite nesporazume. Prati vas nova emotivna dilema. Ne znate da li partner greši u ponašanju ili deluje sumnjivo u stvarima koje prećutkuje.

 STRELAC

 Ukoliko neko osporava vaše ideje, mudro birajte reči koje koristite u susretu sa saradnicima. Budite promišljeni i izbegavajte impulsivne reakcije. Voljena osoba analizira vaše ponašanje i pronalazi različite zamerke, ali vi nemate dovoljno strpljenja da saslušate kritiku. Više se odmarajte.

 JARAC

 Na pogrešan način povezujete nove dogadjaje na poslovnoj sceni, a nečije ponašanje tumačite u skladu sa svojim ličnim potrebama. Morate shvatiti, da nečije odobravanje i veliki komplimenti nemaju naročito upotrebnu vrednost. Izbegavajte osetljive teme koje predstavljaju uvod u novu raspravu sa voljenom osobom.

 VODOLIJA

 Neko u vama podstiče novu sumnju, pa ne želite glasno da pričate o svojim poslovno-finansijskim ili privatnim planovima. Ipak, previše diskrecije sa vaše strane ostavlja negativan utisak na vaše saradnike. Potrudite se da obradujete voljenu osobu na neobičan način. Pokažite da imate manire u odgovarajućoj situaciji.

 RIBE

 Postoji osoba koja vas iritira svojim izjavama ili neprofesionalnim ponašanjem. Poslovne probleme ne možete rešavati mimo nekog ustaljenog protokola.I ndirektno pokušavate da utičete na nečiju emotivnu odluku. Bliska osoba primećuje vaše latentno nezadovoljstvo i uznemirenost.

astrousluge

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori