Zvezde neće svima biti naklonjene ove nedelje, ali će zato pojedini znakovi BAŠ uživati...

OVAN
POSAO: Nije povoljan period za bilo kakve konflikte sa nadređenima ili autoritetima bilo koje vrste. Povedite računa da ne ulazite u bilo kakve zakonske probleme i razmirice. Putovanje koje ste imali u planu- odložite.
LJUBAV: Ako budete bili nepromišljeni i brzopleti veoma lako možete povrediti voljenu osobu. Povedite računa da pazite na njena osećanja više nego inače. Ako imate vezu na daljinu, mogući su problemi sa poverenjem.
ZDRAVLJE: Nije povoljan period za preterivanje u bilo kom smislu, kao ni za poroke, unos alkohola, cigarete i tome sl. Povedite računa, moguća su trovanja ili problemi zbog nakupljenih toksina.

BIK
POSAO: Ukoliko planirate da podnesete zahtev za kredit ili da zatražite neku pozajmicu, najbolje bi bilo da sačekate neki bolji period. Nije povoljna faza za polje finansija, nemojte da rizikujete.
LJUBAV: Postajete prilično ljubomorni i smeta vam svaka najmanja sitnica koja bi mogla da ukaže na to da je partner sumnjiv. Preterano ste osetljivi i skloni svađama, povedite računa o tome.
ZDRAVLJE: Moguće je da ćete imati manje probleme kada je u pitanju debelo crevo... Bilo bi dobro da odete na redovan lekarski pregled, kao i da proverite krvnu sliku, za svaki slučaj- da se uverite da li je sve uredu.

BLIZANCI
POSAO: Nije preterano povoljan trenutak za sklapanje novog poslovnog partnerstva. Ako ste svoj rad ili ideju planirali da prikažete u javnosti, bilo bi dobro da sačekate neko vreme da vam se sve slegne.
LJUBAV: Možete da očekujete veoma tešku fazu ako ste u braku. Partner je sklon nervozi i konfliktima, imate utisak da samo traži razlog za svađu. Ipak, to može biti njegov poziv u pomoć, način da skrene pažnju na sebe...
ZDRAVLJE: Moguće je da ćete imati manje probleme sa urogenitalnim traktom, naglašena je mogućnost za infekcije i upale. Povedite računa o tome da se zaštitite na pravi način kako ne bi došlo do komplikacija.

RAK
POSAO: Preopterećeni ste poslovnim obavezama, imate utisak da vam nije bilo nikada teže nego sada. Ipak, to je samo prolazna napetost, čim budete obavili jedan deo poslova osetićete olakšanje.
LJUBAV: Moguće je da ste se razočarali u neku osobu sa kojom ste ranije imali dobar odnos i da ste se sada zamislili nad svojom emotivnom sudbinom... Nema potrebe da brinete, nakon ove transformacije ćete biti jači i bolji.
ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa infekcijama, upalama, bolnim stanjima i povišenom temperaturom. Nije vreme da zanemarujete svoje zdravlje. Obavezno posetite lekara ako se ne budete dobro osećali.

LAV
POSAO: Čeznete za tim da imate više slobodnog vremena i potrudićete se da nekako eskivirate nagomilane poslovne obaveze... Moguće je da ćete imati neke probleme sa nadređenima ako ne budete bili dovoljno odgovorni.
LJUBAV: Strasti su vam pojačane, imate veliku potrebu da udovoljite svojim čulima. Skloni ste tome da menjate često partnere... Uživate u turbulentnom ljubavnom životu i za sada nemate nameru da se “smirite”.
ZDRAVLJE: Vaše srce je generalno vaša slaba tačka, a tokom ove faze je to posebno naglašeno. Izbegavajte preteran stres, preterane napore i redovno pratite stanje krvnog pritiska. Posavetujte se i sa lekarom.

DEVICA
POSAO: Ukoliko ste planirali prodaju neke nekretnine ili zemljišta, moguće je da će doći do odlaganja... Generalno imate komplikovanu situaciju na polju posla, pa nije vreme za velika očekivanja.
LJUBAV: Oni koji su u braku mogu imati nagomilanu tenziju u kući i u porodičnim odnosima generalno... Ako ste slobodni, emotivna situacija je daleko lakša. Da biste došli do nove ljubavi, potrebno je da prvo naučite da sebe zavolite.
ZDRAVLJE: Moguće je da ćete imati manje probleme sa predelom abdomena ili grudnim košem generalno, povedite računa o tome. Ženskim Devicama dojke mogu biti osetljive.

VAGA
POSAO: Prilično ste ažurni u svakoj vrsti poslovne komunikacije i stalo vam je do toga da isterate svoje. Imate potrebu da dokažete da ste dominantni na polju posla i da ste sposobni da ostvarite svoje ambicije.
LJUBAV: Očekuje vas novo poznanstvo sa osobom rođenom u znaku Strelca koja vam u prvi mah može delovati nekako napadno. Trebali biste da razmislite o tome da li ćete mu dati šansu ili nećete.
ZDRAVLJE: Moguće je da ćete imati manjih problema sa plućima i disajnim putevima generalno. Ako budete primetili bilo kakav kašalj, potrebno je da se obratite svom lekaru. Izbegavajte duvanski dim.

ŠKORPIJA
POSAO: Očekuju vas burne promene na finansijskom planu, imaćete prilive novca ali isto tako i troškove koji nisu zanemarljivi. Ovo je period u kom možete da učinite nešto kako bi poboljšali svoju zaradu.
LJUBAV: Veoma ste strastveni i važno vam je da pored sebe imate partnera koji ima iste apetite kao i vi. Želite da ostvarite emotivni sklad i sigurnost, ne želite više da se upuštate u neobavezne avanture.
ZDRAVLJE: Povedite računa o svojim navikama kada je u pitanju ishrana. Preteran unos masne hrane i šećera bi mogao i te kako da vam ugrozi zdravlje. Došlo je vreme da se odreknete nekih zadovoljstava...

STRELAC
POSAO: Imaćete utisak da sve zavisi samo od vas, iako nije baš tako. Moguće je da ćete biti veoma uporni i spremni da forsirate neke projekte koji su vam važni ali neće biti baš sve tako lako kao što izgleda.
LJUBAV: Nećete pristati na bilo koji vid kompromisa. Znate šta želite i nećete odustati dok to ne budete i dobili. Ukoliko ste u vezi skloni ste manjim ucenama, a ako pokušavate da osvojite neku osobu- veoma ste uporni.
ZDRAVLJE: Povedite računa o mogućim problemima sa povišenim krvnim pritiskom, glavoboljom ili krvnim sudovima... Nemojte da se izlažete stresnim situacijama i pazite na svoje zdravlje...

JARAC
POSAO: Nemojte da dopustite da nervoza koju osećate utiče na ishod vašeg posla. Važno je da budete skoncentrisani na svoje poslove i da se potrudite da sve držite pod kontrolom. Sposobni ste da izađete na kraj sa svim komplikacijama.
LJUBAV: Smatrate da voljena osoba nije ispunila vaša očekivanja i prilično ste razočarani zbog toga. Moguće je da se zatvarate u sebe kako biste imali priliku da razmislite o svojim dubinskim, emotivnim potrebama.
ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa cirkulacijom, a pogotovo je osetljiv predeo nogu, stopala pa o tome treba da povedete računa maksimalno... Gledajte da sebi obezbedite udobnu odeću.

VODOLIJA
POSAO: Naporno ste radili da biste ostvarili poslovni pomak i nećete dopustiti da vas komentari koji dolaze sa strane poremete na bilo koji način. Želite da imate dobre odnose sa saradnicima ali ne po cenu svog ponosa.
LJUBAV: Dolazi vam mogućnost da ostvarite veoma zanimljivo, strastveno poznanstvo sa osobom rođenom u znaku Škorpije. Možete da očekujete da će se prvi susret i upoznavanje desiti preko zajedničkih prijatelja.
ZDRAVLJE: Skloni ste nervozi, loše reagujete na pritiske i iz tog razloga lako dolazite do zdravstvenih problema. Nervna napetost vama stvara najveće smetnje po pitanju zdravlja.

RIBE
POSAO: Moguće je da su vas poslodavci stavili pod prilično veliki pritisak kako bi mogli da ispitaju vaše maksimalne kapacitete. Ukoliko se sada budete dokazali u najboljem svetlu kasnije ćete zadobiti njihovo poverenje.
LJUBAV : Ne želite više bilo šta da održavate u tajnosti ili da skrivate. Sve ono što vam leži na srcu ćete pokazati sasvim iskreno i otvoreno. Nije povoljan period za tajne veze, sve tog tipa se može prekinuti.
ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža, opuštanje u nekom spa centru ili makar pomoć fizijatra. Potrudite se da sebi obezbedite neku relaksaciju tog tipa. Vodite računa o svojim leđima i bolovima koje osećate.

astrousluge.com

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori