Šta vam zvezde predviđaju za danas?

OVAN

 Situacija na radnom mestu se menja na bolje. Osetićete veliku podršku saradnika, ali i nadređenih. Skloni ste preteranoj kritici i kao da tražite razlog da ostanete sami. Pokušajte da se preispitate i saznate gde je problem. Muči vas nesanica duži period kao posledica kasnog odlaska u krevet.

 BIK

 Imaćete koristi na poslu od tuđih ulaganja, a ne od novca koji vi ulažete u posao. Važno je da budete u kontaktu sa osobama od poverenja. Lako se možete upustiti u avanturu sa osobom sa kojom ste poslovno vezani. Konačno ćete prepoznati šta vam treba. Osećate se dobro.

 BLIZANCI

 U romantičnom stilu izražavate svoja osećanja i svom snagom stremite ka nekom novom, neobičnom ili uzbudljivom ljubavnom iskustvu. Jasno vam je koga ili šta želite u svom prisustvu. Imate nameru da ostvarite svoje ljubavne vizije, bez obzira na svoj emotivni status. Manje vremena provodite pred tv ekranom.

 RAK

 Važno je da procenite najbolji trenutak za uspešnu akciju i da precizno predstavite svoje poslovne, finansijske ili privatne planove. Pravilna informisanost o prilikama na poslovnoj sceni i mudra taktila donose najbolji efekat. Pokažite da ste vrlo ambiciozni i zahtevni u finansijskom smislu.

LAV

 Ne volite da vam neko postavlja različite ulove i da utiče na vaš poslovni ritam. Razmislite, ponekad ustupak donosi više koristi nego što se pretpostavlja. Osećate novi emotivni nemir, ali ne želite da se poveravate pred osobom koja vas analizira. Vi ste dovoljno hrabri da prihvatite novi izazov.

 DEVICA

 Osećate kreativnu inspiraciju i sa lakoćom završavate brojne obaveze. Ponekad umete da ostavite fantastičan utisak na okolinu tako da saradnici očekuju vaše mišljenje o različitim poslovnim temama. Partner je sumnjičav jer su neki vaši stavovi zaista iznenadjujući i neočeki vani. Dobro razmislite o svemu.

 VAGA

 Atmosfera na radnom mestu je krajnje napeta, a raspored obaveza daleko od uredjenog. To vas posebno frustrira, jer ne možete da ostvarite potreban mir i uredjenost na koju ste navikli. Nervna napetost utiče na odstupanje od svakodnevnih navika, uneseći haotičnost u život.

 ŠKORPIJA

 Obratite pažnju na različite informacije koje imaju praktično značenje kako biste u potpunosti ostvarili svoje poslovne namere. Ponekad treba delovati dovoljno brzo i bez suvišnog taktiziranja. Nema razloga za nametljivost pred bliskom osobom. Uživajte u stvarima koje odgovaraju zajedničkom afinitetu i ukusu.

STRELAC

 Ako želite da ostvarite svoje poslovne ciljeve, potrebna vam je nečija podrška ili posredovanje. Nemojte očekivati nemoguća rešenja već prikupite sve neophodne informacije o dobrim poslovnim prilikama. Razmislite na koji način treba da animirate jednu osobu. Izbegavajte rivalstvo prema partneru.

 JARAC

 Važno je da se pravilno razumete sa saradnicima i da ispoštujete osnovna pravila u poslovnoj saradnji. Svako treba da odradi svoj deo posla na najbolji način i bez preteranog eksponiranja. Nema razloga da strogo ocenjujete nečije ponašanje i vama se dešava da pravite različite propuste. Ne budite sitničavi.

 VODOLIJA

 Nalazite se u kreativnoj fazi, ali delujete neozbiljno pred okolinom. Potrebno je da ispunite redovne obaveze i izmirite finansijska dugovanja, ali i da pritisnete dužnike da izmire svoje obaveze prema vama. Harmoniju u ljubavnom životu i u odnosu sa bliskom osobom može da poremeti stres vezan za posao.

 RIBE

 Pokušajte da se izborite za veću samostalnost i računajte na podršku onih koji o tome odlučuju. Kako ste po prirodi praktični, sve poslovne probleme koji vas muče pokušaćete danas da rešite, ali ne preterujte. Pazite da ne ugrozite smisao emotivne veze. Lakši hormonski disbalans kod ženskih pripadnika znaka.

24sata

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori