Pristupaju sa puno razumevanja, čak i kada situacija ne ide na njihovu ruku. Izuzetno su dobri prijatelji na koje uvek možete da se oslonite.

Vaga
Vagama je najbitnije da nema svađe i da budu okružene mirom. Sam znak vlada skladom i diplomatijom, pa će u svakoj kritičnoj situaciji biti ti koji gase vatru. Svakoga dočekuju sa osmehom i nemaju zadnje namere u odnosima. Pune su pozitivne energije,  a najveće zadovoljstvo im je tuđi osmeh.

Bik
Kada upoznate jednog Bika shvatite da svakom pristupaju sa određenom količinom pristojnosti i topline. Oni nisu preterano željni pažnje, ali uvek znaju kako da reaguju , a da ne povrede drugu stranu. Pristupaju sa puno razumevanja, čak i kada situacija ne ide na njihovu ruku. Izuzetno su dobri prijatelji na koje uvek možete da se oslonite.

Ribe
Ribe žive za druge ljude, pa se neretko pronađu u veoma zamršenim odnosima. Smatraju da svako zaslužuje veliku pažnju i ponekada nemaju mere u pružanju iste. Sklone su da obasipaju prijatelje i partnere poklonima i sitnim zadovoljstvima, a da nijednog momenat ne pomisle na sebe.

ženasamja.me

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori