Ako ste zauzeti preuzmite inicijativu po pitanju svega što želite, a ovi slobodni bi trebalo više da se prepuste strastima. Finansije se poboljšavaju, a moguće su prolazne glavobolje.

Ovan
Odnosi su vam trenutno nejasni i pravite poteze kako biste se izvukli iz bilo koje interakcije. Povlačenje u sebe koje može da uzrokuje konflikt sa nekim prijateljem ili partnerom. Obratite pažnju na zaostale obaveze na radnom mestu na koje ste zaboravili.
Napetost je uzrokovana brigom u vezi sa poslom.

Bik
Ovaj period vas tera da štedite, kako novac tako i svoje telo. Odnosi sa drugima su puni naboja i kroz to se rađaju neke nove ideje iz kojih proističu planovi. Maštate o domu pored neke vode ili planirate već sad odmora na nekom udaljenom mestu. Ne donosite ishitrene odluke u vezi sa poslom, sačekajte sledeću nedelju.

Blizanci
Posao stagnira, a komunikacija sa najbližom okolinom se pojačava, neka osoba iz kruga prijatelja nema samo prijateljske namere. Obratite pažnju kako trošite novac, ne ulazite u rizične poslove. Neki razmišljaju o dijetama ili nekim restrikcijama u ishrani, samo bez naglih odluka po tom pitanju.

Rak
Na poslu bi trebalo da se situacija smiri uprkost lošem protoku informacija. Popušta tenzija povod finansija pa je sve nekako lakše. Ovi koji su u vezi ili braku uživaju i žele što više intimnijih momenata, dok slobodni imaju više udvarača. Pretrano iscrpljivanje na poslu dovodi do potencijalnog pada krvne slike.

Lav
Euforija zbog posla ne jenjava, a sve je pod uticajem pozitivnih vibracija. Potrebno ej da budete objektivni i čvrsto na zemlji po pitanju odabira saradnika. Zauzeti Lavovi su spremni na kompromise, iako su svađe skoro svakodnevne. Slobodni pripadnici znaka imaju priliku da upoznaju nekog novog. Zdravlje je rovito i skloni ste raznim infekcijama.

Devica
Sledećih nedelju dana će biti obojeno pozitivnim emocijama. Koliko god bilo teško u prethodnom periodu, vaše požrtvovanje na poslu se vidi. Ako ste zauzeti preuzmite inicijativu po pitanju svega što želite, a ovi slobodni bi trebalo više da se prepuste strastima. Finansije se poboljšavaju, a moguće su prolazne glavobolje.

Vaga
Problemi u komunikaciji, specijalno među najbližim saradnicima, ne jenjava. Već u prvim danima nedelje opet razmišljate o otkazu. Slobodne Vage  privlače partnere koji su im slični, dok zauzeti tragaju za zajedničkim interesovanjima.  Finansije su problematične, ali sve se smiruje krajem radne nedelje. Pripazite na šećer.

Škorpija
Početkom nedelje bi trebalo da se pripazite nekih naglih i besnih ispada, specijalno u partnerskim odnosima. Drugi deo sedmice donosi neko olakšanjena poslu, ali nove ideje. Generalno će se situacija menjati, u vašu korist. Na polju zdravlja bi trebalo obratiti pažnju na krvnu sliku. Ako ste raspoloženi da šaljete dvostruke signale nekome ili niste definiticno sigurni šta da radite, pokušajte da se ne izjašnjavate još.

Strelac
S jedne strane ste pozitivni i smatrate da će se sve rešiti, a sa druge strane strepite. Na poslu vam se čini da bi trebalo da se sklonite na kratko, i to trebalo bi to da učinite. Partnerski odnosi variraju, od teške opsesije do poprilične distance. Dosta je uobičajeno je sve, samo morate da postavite jasnije granice. Ne brinite za finansije, samo pripazite na pravilnu ishranu.

Jarac
Početkom nedelje bi trebalo da se pripazite nekih naglih i besnih ispada, specijalno u partnerskim odnosima. Drugi deo sedmice donosi neko olakšanjena poslu, ali nove ideje. Generalno će se situacija menjati, u vašu korist. Na polju zdravlja bi trebalo obratiti pažnju na krvnu sliku. Ako ste raspoloženi da šaljete dvostruke signale nekome ili niste definiticno sigurni šta da radite, pokušajte da se ne izjašnjavate još.

Vodolija
Imate osećaj da možete mnogo i to već na samom startu nedelje. Iskoristite to bez nekih velikih odlaganja, a ostatak nedelje smanjite radnu energiju na pola. Potrebno vam je više odmora jer se suviše forisrate. Partnerski odnosi vam unose nemir, i pomalo zadovoljstva, pa bi bilo dobro da porazgovarate sa sobom na ovu temu i budete iskreni. Finansije su u minusu, dok su vam potrebe prevelike i prevazilaze trenutno vaše mogućnosti.

Ribe
Hteli biste da se prepustite maštarijama i begu od realnosti, ali tranziti tokom nedelje to ne dozvoljavaju. Moraćete da budete iskreni prema sebi. Pokušavaćete da popravite neki odnos koji odavno ne funkcioniše i izgubićete dosta energije u svemu tome. Zbog usporenosti posao trpi.

ženskimagazin.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori