Nešto nije u redu, a ne znate šta je u pitanju.

OVAN

Ljubav: Već dugo osećate se bezvoljno i apatično. Ne prija vam nepovoljan aspekt planete ljubavi. Nešto nije u redu, a ne znate šta je u pitanju. Ljubav i partnerstvo nemaju značaj koji su za vas imali ranije.

 Posao: Novac koji zarađujete ne može da pokrije sve izdatke i zato tražite dodatni posao. Trenutno se nove prilike ne ukazuju, pa ćete morati da budete oprezniji sa finansijama. Trošite samo ono čime raspolažete.

Zdravlje: Povećajte unos vitamina.

 BIK

Ljubav: Ne dešava se ništa novo, a vi imate naznake da će sve polako početi da se odvija u vašu korist. Zauzeti pripadnici ovog znaka ne osećaju želju za postojećim partnerom, a nova ljubavna dešavanja sporo se odvijaju. Promene se očekuju u narednom mesecu.

Posao: Imate povećan obim posla I polako počinjete da se umarate. Mnogo ste sporiji, ali se zbog toga previše ne uzbuđujete. Pokušavate da ostvarite ono što je neophodno, ali to vam ipak ide teže od očekivanog. Novac trošite pre nego što ga zaradite.

Zdravlje Više spavajte.

 BLIZANCI

Ljubav: Pogrešno razumevanje očituje se u raspravama koje se svakodnevno dešavaju između vas i osobe koju volite. Zamerate jedno drugom nebitne stvari i sitnice koje ništa ne znače. Ono što je najvažnije jeste to da se ljubav ne dovodi u pitanje.

Posao: Partnerski, timski i poslovi vezani za prijatelje, povoljno su aspektovani u ovom periodu. Obećanja koje dobijete sasvim su realna i moguća. Možete očekivati radosnu vest u vezi sa projektom koji željno iščekujete.

Zdravlje: Proverite krvnu sliku.

 RAK

Ljubav: Stabilnost emocija i obećanje koje ste jedno drugom dali, ne dovodi se u pitanje. Postojanost u partnerstvu krasi vaš znak i voljena osoba uvek se može osloniti na vas. Ukoliko ove nedelje budete imali razloga za ljubomoru, ne bi trebalo da je pokazujete.

Posao: Samo vas novac zanima. Nikakva druga interesovanja nemate, samo želite da što više zaradite. Uviđate važnost materijalnog u svakodnevnom životu I mnogo se menjate.

Zdravlje: Obuzima vas apatično raspoloženje.

LAV

Ljubav: Moguće je da ćete zbog naglašeno nepovoljnog aspekta Venere izabrati paralelnu vezu. Osoba koja vam otvoreno pokazuje naklonost, sada je u centu vašeg interesovanja. Osećate da ste spremni na avanturu, bez obzira na posledice. Sve će trajati kraće nego što pretpostavljate.

 Posao: Prevideli ste konkurenciju u poslu i među kolegama. Opustili ste se verujući da od vas ne postoji bolje. Događaj koji će vas promeniti, dobar je za vas jer će vam pokazati da je uljuljkivanje izuzetno opasno.

Zdravlje: Prijala bi vam detoksikacija.

 DEVICA

Ljubav: Pogrešan pristup partnerskom odnosu uvek vas rastuži. Uvek želite nešto što nije realno. Tražite razloge za nezadovoljstvo i ne prihvatate činjenicu da od postojećeg za vas ne postoji bolje.

Posao: Nemate podršku na poslu samo zato što ste se u prošlosti oslonili na pogrešne osobe. Pažljivije procenjujte odnose snaga i prilagodite se istim. Pozicija vam ne dozvoljava mnogo šansi za uspeh, ali zvezde su neumoljive.

Zdravlje: Premoreni ste.

VAGA

Ljubav: Razmišljate o prekidu ljubavnog odnosa. Svega vam je dosta i ne želite da s nekim provodite vreme u svađi. Svesni ste i sopstvene odgovornosti, a ne samo partnerove. Pokušajte da otvoreno razgovarate o svemu.

Posao: Izazovna dešavanja na poslu ne prestaju. Tenzija i dinamika uopšte se ne smanjuju, a vi nemate šanse da na bilo šta utičete. Previše je samoživosti kod svih oko vas da bi vas stres mimoišao. Držite se po strani.

Zdravlje: Smanjen apetit dovodi do gubitka težine.

 ŠKORPIJA

Ljubav: Fatalno ste se zaljubili u pogrešnu osobu. Osećaj strasti vas ne napušta, ali zbog izrazito nepovoljnog aspekta Venere, ništa više nije moguće da se uradi. Brzo ćete uvideti grešku koju ste napravili. Posao: Iritira vas pritisak kom ste izloženi. Trpite velike neprijatnosti za koje nemate opravdanja, ali morate da prihvatite činjenicu da ste deo tima, a ne individualac. Predložite rešenje novonastalog problema i svima olakšajte vrlo neugodnu situaciju.

Zdravlje: Ne prija vam česta promena vremena.

STRELAC

Ljubav: Svuda vidite razloge da se ne upustite u novu vezu. Svemu nalazite zamerku, a ne uviđate da ni vi niste cvećka. Povoljan period za nove ljubavi ne treba propustiti. Slobodno se ponašajte otvorenije i hrabrije. Bićete očarani reakcijom okruženja.

 Posao: Najviše se ističete u poslu koji radite sa zadovoljstvom. Imate energije napretek i snage za dvoje. Moguće je da ćete pokrivati dva radna mesta. Lično zadovoljstvo i pohvala se podrazumevaju.

Zdravlje: Sve je u najboljem redu.

 JARAC

Ljubav: Prečuli ste kritiku partnera da ste sebični i samoživi. Ne želite da čujete istinu, a skloni ste da je uputite drugima. Razmislite i pokušajte da se korigujete kad je reč o zajedničkom životu. Morate da se ponašate drugačije i zajednica će bolje. funkcionisati

Posao. Rutinski obavljate radne zadatke, ali to vam ne smeta. Imate osećaj da vam je tako lakše i jednostavnije. Mir i šablonski poslovi upravo su ono što vam sada treba. Odmorite se i pripremite za veoma naporan i zahtevan period koji vam predstoji.

Zdravlje: Prehlada.

 VODOLIJA

Ljubav: Upoznali ste mnogo zanimljivih osoba, ali nikoga u koga biste mogli da se zaljubite. Osoba koju odavno poznajete dvosmisleno se izražava i vi slutite da se iza toga nešto krije. Predložite izlazak i rešite dilemu.

Posao: Spajate ljubav i zadovoljstvo. Obostrana zainteresovanost ne dovodi se u pitanje. Aspekti kažu da bi veza trebalo da bude tajna, a ne javna bar u prvo vreme. Izuzetni trenuci predstoje vam u polju strasti.

Zdravlje: Moguće je uganuće stopala.

 RIBE

Ljubav: Imate dilemu šta da učinite i preduzmete u ljubavi. Sve na šta pomislite, čini vam se nedovoljno dobro. Izlaz ne postoji, baš kao ni rešenje. Možda je najbolje da vreme razreši nepovoljnu situaciju. Ne izbegavajte ono što ste sami napravili.

Posao: Neobičan miran period ostavlja utisak da je sve u najboljem redu. Ali, samo naizgled tako deluje. Dva neprijatna događaja, kao posledica skrivanja problema, obeležiće ovu nedelju na poslu. Čuvajte se osoba koje su naglašeno ljubazne – imaju lošu nameru.

Zdravlje: Nemate nikakvih problema.

23sata.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori