Poštedite sebe detaljisanja, već se samo držite cilja jer će vam to rešiti dosta problema, specijalno kada je novac u pitanju.

Ovan
Popraviće se odnosi sa porodicom, veoma je problematično na polju komunikacije, mada ova nedelja može da donese i neki konflikt sa nekime iz prošlosti. Pažljivije usmeravajte energiju jer postoji mogućnost da zatvorite sebi neka
vrata.Samouvereno i bez loše namere želite da probijete sve granice koje su pred vama. Gledajte da vam novac ne prokliza kroz prste.
Problemi sa spavanjem i svakodnevnim ritmom vas iscrpljuju.

Bik
Nerazrešeni sukobi ili neke nedoumice unutar porodice sada su vaša tema.Neki planiraju preseljenje ili razmišljaju o istom. Zainteresovala vas je neka nova osoba, ali ste još uvek nesigurni i neodlučni. Potencijalni prihodi će se stvoriti odjednom
i neočekivano.
Haotična svakodnevnica loše utiče na vaše zdravlje.

Blizanci
Vodite računa gde i kako ulažete novac, prilike su poprilično nestabilne i ne obećavaju mnogo. Pozitivno utičete na okolinu, ali partner to ne vidi tako. Želi više od vas i po ceo dan je u stanju da drži predavanja, to vas ubija u pojam.
Napeti ste, potreban vam je dan dva opuštanja negde dalje od mesta gde živite.

Rak
Sve o čemu razmišljate neka sačeka kraj nedelje. Dobićete šansu da se malo prepustite nekim aktivnostima koje ste zapustili, ali prvo morate da sredite haos na poslu. Poštedite sebe detaljisanja, već se samo držite cilja jer će vam to rešiti dosta problema, specijalno kada je novac u pitanju.
Prolazne glavobolje.

Lav
Trenutno vas zanima status svih odnosa pa i onih na poslu. Ulazite u period mogućih svađa i rasprava koje direktno utiču na vaše zdravlje pa pokušajte da izbegnete svaki potencijalni sukob kroz smireniji razgovor. Odnosi su pod uticajem nekih prepreka i zahteva. Opuštanje u prirodi bi vam dobro došlo.

Devica
Posao stagnira, a komunikacija sa najbližom okolinom se pojačava, neka osoba iz kruga prijatelja nema samo prijateljske namere. Obratite pažnju kako trošite novac, ne ulazite u rizične poslove. Neki razmišljaju o dijetama ili nekim restrikcijama u ishrani, samo bez naglih odluka po tom pitanju.

Vaga
Fokusirani ste na zaradu i na kontrolu novca kao i na planove u vezi sa istim. Nedelja pred vama donosi neke definitivne odluke po pitanju kuće i odnosa unutar porodice. Slobodne Vage ulaze u potencijalno tajnu vezu, a ove zauzete stvaraju namerno tenziju da bi se dobilo na dinamici u odnosu. U svakom slučaju neće biti dosadno, a bez obzira šta se dešavalo ostaće sve na stabilnijim nogama, bar što se tiče ove nedelje.

Škorpija
Ovaj period vas tera da štedite, kako novac tako i svoje telo. Odnosi sa drugima su puni naboja i kroz to se rađaju neke nove ideje iz kojih proističu planovi. Maštate o domu pored neke vode ili planirate već sad odmora na nekom udaljenom mestu. Ne donosite ishitrene odluke u vezi sa poslom, sačekajte sledeću nedelju.

Strelac
Intezivira se neki stari/novi odnos pa ćete morati time da se bavite veći deo vremena. Ukoliko imate neke dugove ove nedelje ćete morati bar neki deo da platite. Na poslu morate da trpite nekog ko nije spreman da prizna grešku i ko vas poprilično iritira.
Moguće su upale urinarnih kanala.

Jarac
Entuzijazam koji ste imali vezano za posao sada splašnjava i uviđate neke mane i greške. Nije sad to toliko uznemiravajuće, koliko će vam biti mrsko da sve radite ispočetka. Partnerski odnosi su trenutno mirniji, a slobodne očekuje neka nova i interesantna sooba. Novac ima kreni stani efekat pa bi bilo dobro da prestanete da se nervirate. Iscrpljivanjem ne postižete ništa, sem lošijeg imuniteta i krvne slike.

Vodolija
Malo vam je haotičniji početak nedelje, ali lako pronalazite sistem po kom bi mogli da radite i funkcionišete. Imate uspone i padove samopouzdanja, a pošto ništa ne govorite, partner upada u zablue i pogrešne zaključke. Otvorite se što pre jer možete da ostanete povređeni i da nekog povredite. Finansije su malo bolje, ali se pripazite besportebnih troškova. Dehidriranost stvara niz problema.

Ribe
Vama sve nekako ide glatko, uprkos preprekama. Toliko ste lepo raspoloženi da privlačite samo lepe događaje. Partnerski odnosi su procvetali, iako ovi koji su sveže u vezi još uvek nisu sigurni  da li žele nešto ozbiljno. Uveliko zauzeti planiraju veoma ozbilje poteze. Finansije su klimave i potebna je ozbiljnija štednja. Moguće su respiratorne infekcije.

žena.blic.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori