Slobodni pripadnici vašeg znaka u mislima imaju osobu sa kojom su u nejasnom odnosu.

Ovan

Posao: prihodi se popravljaju a pozitivan aspekt planeta u vazdušnim znacima doprinosi kvalitetnim međuljudskim odnosima na polju posla. Moguć kraći put. Ljubav: sa voljenom osobom pokušavate naći zajednički jezik I ako uložite napor, u tome ćete i uspeti. Slobodni Ovnovi evociraju uspomene Iz prošlosti. Zdravlje: u redu je.

 Bik

Posao: dobro ste raspoloženi I to će se odraziti na vašu poslovnu produktivnost. Finansije su stabilne I očekujte pomoć žena. Ljubav: uspešno balansirate između poslovnog i privatnog života, na radost voljene osobe. Slobodni Bikovi flertuju sa dve osobe. Zdravlje:stabilno je.

Blizanci

Posao: rastrzani ste na više strana, što će vas zapravo i zabavljati, posebno vaša sposobnost da radite više stvari istovremeno. Oprez zbog poencijalnih grešaka. Ljubav:komunikativniji ste od parntera koji će vam naglasiti da mu sada do toga nije. Slobodni pripadnici vašeg znaka u mislima imaju osobu sa kojom su u nejasnom odnosu. Zdravlje:stabilno je.

Rak

 Posao: I dalje je na snazi Mars u vašem znaku i oprezno na svim poljima. Strpljenje je sada ključ, ne isterivanje pravde i usmeravanje energije ka konkretnom radu. Ljubav: partner se povlači, što će u vama izazvati želju za raspravom. Ne radite to. Nije trenutak. Ako ste slobodni, želja za aktivnim društvenim životom je prisutnija nego ikad. Zdravlje: sve je u redu.
 

Lav

Posao: stagnacija tokom narednih nekoliko dana će vam prijati jer ćete se moći odmoriti i napraviti retrospektivu onoga što ste do sada uradili. Ljubav: odnos sa voljenom osobom je promenljiv, a razlog je vaša nervoza. Slobodni Lavovi su društveno aktivni ali niko ne zadovoljava njihove krterijume koji su sada nešto viši. Zdravlje: naspavajte se.

Devica

 Posao: vreme je da svedete račune, preispitate svoje mogućnosti i želje i da nakon toga nastavite dalje, bez presije. Ljubav: odnos sa voljenom osobom već neko vreme trpi promene I vrlo brzo će doći trenutak kada ćete morati razgovarati i videte šta dalje činiti. Slobodne Device su okupirane poslom I zdravljem I nemaju vremena za ljubav. Zdravlje:previše brinete.
 

Vaga

Posao: fokus je na finansijama koje vam ovih dana zadaju brige. Probajte preusmeriti misli na nešto drugo, jer trenutno ne možete ništa menjati. Ljubav: planeta ljubavi je u vašem prirodnom polju ljubavi i harmonija vlada u odnosu u kojem se nalazite. Slobodni pripadnici vašeg znaka pokušavaju dopreti do osobe sa kojom već neko vreme nisu u dobrim odnosima. Zdravlje: u redu je.

Škorpija

 Posao: povratak starih kontakata kroz posao će vas obradovati jer ćete na taj način popuniti prazan hod u kojem se nalazite. Priliv novca pristiže. Ljubav: ukoliko ste zauzeti, vrlo malo vremena imate za zajedničko vreme ali to neće pokvariti vaš odnos. Slobodni pripadnici vašeg znaka se raduju odmoru i tada se može desiti nova ljubav. Zdravlje: stabilno je.
 

Strelac

Posao: dolazi do promene planova a samim tim i vašeg nezadovoljstva. Gledajte to s vedrije strane, malo adrenalina vam ništa neće pokvariti naprotiv. Ljubav: voljena osoba je raspoložena za komunikaciju, putovanja a vi se povlačite u sebe. Slobodni pripadnici vašeg znaka žele ostaviti prošlost iza sebe ali im to ne polazi za rukom. Zdravlje: sve je u redu.

Jarac

 Posao: odlučujete da okrenete novi list na ovom polju i da se aktivinije pozabavite onim segmentima koje ste stavili u drugi plan. Trud će vam se isplatiti. Ljubav: I dalje budite oprezni u odnosu sa partnerom, varnice mogu otići na pogrešnu stranu. Slobodni Jarčevi ne razmišljaju o ljubavi. Zdravlje: premoreni ste.
 

Vodolija

Posao: svoju pažnju usmerite ka svjim obavezama i ne uplićite se u odnose koji su narušeni a kojima ste okruženi. Izgubićete dragoceno vreme. Ljubav: partner je nervozan i zato je neophodno da ne insistirate na važnim temama. Slobodni pripadnici vašeg znaka obnavljaju kontakt iz prošlosti. Zdravlje: moguće povrede.

Ribe

 Posao: zaostajete sa obavezama i to će vas činiti nervoznima. Udaljite se malo, posmatrajte situaciju kroz širu sliku. Podrška nadređenih je suptilna, ali prisutna. Ljubav: sa partnerom se gotovo telepatski sporazumevate. Harmonija će obeležiti narednih nekoliko dana. Slobodne Ribe se zaljubljuju u nedostižnu osobu. Zdravlje: u redu je.
 
mediapress.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori