Odličan je momenat za bilo kakve vidove putovanja i istraživanje dalekih destinacija.

OVAN


Ona: Merkurova pozicija ukazuje na priliku da se pokažete u organizovanju poslovnih aktivnosti. Mars u Biku donosi vam bolji finansijski period.Privlačiće vas muke osobe koje su uspešne ili više zarađuju od vas. Primićete neočekivane, povoljne vesti o ishodima pregovora koji su vam važni. Lep je period za kraća putovanja. Jedan Blizanac ili Devica mogu da vam budu zanimljivi u ovom periodu.
On: Naglašeno drugo polje donosi vam povoljne prilike za novac. Nije isključeno da ćete ostvariti šansu za dodatan honorara posao koji će vam doneti veću zaradu. U ljubavi tražite veće garancije i želite da imate pouzdanog partnera. Period nervoze i stresa je iza vas, tako da ćete mnogo racionalnije sagledavati situacije koje su pred vama.


BIK


Ona: Skup planeta u vašem znaku ukazuje da se nalazite u periodu kada ste spremni da donesete odluke koje će vam promeniti život. Vi ste istrajni, uporni i magnetični. Delovaćete veoma podsticajno na ljude koje srećete. Bilo bi dobro da tu veliku kreativnu energiju usmerite na neki poslovni projekat koji će vam dozvoliti da zablistate. Može lako da vam se dogodi ljubav na prvi pogled.
On: Uticaj planeta u vašem znaku je jak i treba maksimalno da iskoristite pokretačku energiju koju imate. Najbolje bi bilo da to usmerite na neki poslovni cilj za koji ranije niste imali energije.Finansije su i dalje nestabilne. U ljubavi ste strastveni, tvrdoglavi i pomalo posesivni. Ne dozvolite da afekti prevladaju u odnosu sa partnerom.


BLIZANCI


Ona: Planete u dvanaestom polju čine vas nepoverljivom u ovom periodu. U ovoj fazi možete lako da padnete pod uticaj nekih osoba koje i nisu tako iskrene prema vama. Odličan je period za daleka putovanja i otkrivanje podsvesvih delova vaše ličnosti. Venera u Biku pojačava vašu želju da se upustite u intrigantnu ili nemoguću ljubav, tako da možete imati tajna razmišljanja o osobi koja vam je nejasna. 
On: Mars u dvanaestom polju naglašava vaše polje tajni tako da treba da budete obazrvii kome poklanjate poverenje. Neke osobe mogu biti potpuno drugačije nego to vam se predstavljaju. U ljubavi ne bi trebalo da ulazite u rizične odnose jer sve može lako da se zakomplikuje . Odličan je momenat za bilo kakve vidove putovanja i istraživanje dalekih destinacija.

RAK


Ona: Verovatno osećate olakšanje na poslu, jer su vam planete stvarale otežane odnose sa kolegama. Ovaj period donosi vam više druženja i susret sa osobama različitih profila. Reklo bi se da će vam više prijati neki prijateljski odnos nego ljubav. Na poslu je potrebno da pronađete zajednički jezik sa Ovnovima, Blizancima i Devicama. Bik će vam biti lepa prjateljska podrška.
On: Planete u Biku vam odgovaraju tako da osećate veliko olakšanje na poslu. Konflikti koje ste imali poslovno i privatno konačno prestaju tako da ćete biti pod manjim pritiskom. Odnos sa jednom ženskom osobom je na čekanju. To lako može biti oosoba iz prolosti ili u vezi koga ste u emotivnoj dilemi.


LAV


Ona: Izazovna pozicija planeta u Biku donosi vam dinamičan period na poslu. To vas tera da preduzmete inicijativu i da se borite za bolju poziciju u karijeri. Mnoge Lavice zapostaviće druge oblasti svog života zbog posla. Nije isključeno da očekujete obećanje jedne osobe u vezi sa poslom. Muškarac koji vam se udvara ne deluje dovoljno postojano, a vi ste u fazi kada očekujete stabilnost.
On:Sunce u Biku ukazuje na ambicije i trud na poslu. Iako ćete se mučiti na poslu, bićete ispunjeni jedino ako uspete u svojim poslovnim planovima. Mnogo toga ste spremni da žrtvujete zbog posla. Moguća je dodatna zarada kroz inostranstvo. U ovom periodu možete imati otežane odnose sa bliskim osobama iz proodice. Ne bi trebalo da pravite bespotrebne trošove u ovoj sedmici.


DEVICA


Ona: Merkur i Uran donose vam veliku nervozu i nestroljivost zbog čega ste skloni donošenju neočekivanih poteza na poslu. Planete u Biku stvaraju vam mogućnosti za putovanja. Ako ste mladi, vreme je da usavrite svoje znaje ili položite neke ispite.Nije isključeno da vam u ljubavi nedostaje neka osoba koja je trenutno udaljena od vas. U fazi ste kada preispitujete svoja osećanja. 
On: Opozicija planeta iz Bika ukazuje da vam je teško da donesete neke odluke. Ne bi bilo loše da razmislite dva puta pre nego što odlučite šta da radite.Mnoge Device rešiće da putuju u ovoj sedmici, a neke će se zaljubiti na putovanju. Nemojte dozvolite da vam tvrdoglavost pokvari odnose sa osobama do kojih vam je stalo. Ako ste razvedeni pravi je momenat za susret sa novim partnerom.


VAGA


Ona: Naglašeno osmo polje mnogim Vagama donosi povoljan period za nasledstvo. Takođe, možete ulagati veliki napor da naplatite neki veći novac koji vam neko duguje. Nije isključeno da pokušavate da nađete bolje plaćen posao ali vam se to odlaže. Vage koje su slobodne mogu lako da se upuste u novu ljubavnu avanturu. Ako ste u braku, možete imati svađe zbog ljubomore.
On: Venera u Biku uči vas odgovornosti kada je novac u pitanju. Nije isključeno da ćete morati da naporavite racionalnije finansijske proračune. Ako razmišljate o pozajmici bolje razmislite koliko je to pametno. Sa partnerom možete imati bespotreben rasprave. Na poslu vas očekuje stabilnija situacija. Možda budete prinuđeni da menjate način rada.


ŠKORPIJA


Ona:Pošto je Mars izašao iz šestog polja na poslu ćete osećati veliko olakšanje. Ali ćete sa druge strane, imati češće polemike sa voljenom osobom. Najbolje je da ne trošite energiju za ubeđivanje sa partnerom.Škorpije koje su u dugoj vezi sumiraće svoj odnos i razmišljati o braku.Bićete osetljivi na bilo kakve kritike u ovom periodu.
On: Planete u sedmom polju ukazuju da delujete veoma izazovno na suprotan pol. Vi ste magnetični, privlačni ali i netolerantni kada su u pitanju vaši zahtevi. U ovim danima niste spremni za bilo kakve kompromise. Na poslu ste rešili jedan od većih problema, tako da bi trebalo da osećate olakšanje. 


STRELAC


Ona: Planetarni uticaj iz Bika donosi vam više poslovnih obaveza, mada ćete verovatno imati utisak da ste manje plaćeni od toga koliko radite. Merkur u Ovnu ukazuje da vam se dopada muškarac koji je impulsivan. To može biti neko koga ste upoznali na mestu javnog tipa. Imaćete možda prolaznu finansijsku krizu. 
On: Naglašeno peto polje odgovara vam u poslovnom smislu, ali nemojte da mislite da ćete brz truda uspeti u svojim ciljevima. U ovom periodu ćete ostvariti dobre poslovne kontakte koje možete da iskoristite. Peirod je otežavajući kada je u pitanju zarada. Ne bi bilo loše da se pozabavite načinom svoje ishrane. Ako ste u vezi nemojte da donosite ishitrene odluke  samo zato to ste trenutno tvrdoglavi i nepopustljivi.


JARAC


Ona: Bolja pozicija planeta donosi vam lepa deavanja u ljubavi. Neki pripadnici vašeg znaka će započeti novu emotivnu vezu. Neptunovi aspekti vam dopuštaju da ostvarite neke svoje snove. Nije isključeno da ćete imati susret sa osobama iz pršlosti.Nije dobar trenutak za obnavljanje starih veza. Ako sarađujete sa Ovnom, nećete i dalje uspevati da pronađete zajednički jezik.
On: Naglaeno peto polje ukazuje na zabavu, izlaske i susrete na javnim mestima. Ovo je zanimljiv period za ljubav jer ćete imati više od jedne mogućnosti za vezu ali ćete ujedno biti i otvoreniji za pokazivanje svojih emocija. Na poslu se ne slažete sa mnogima stavovima ali probajte da se ne nervirate. Rođaci će vam predložiti putovanje u inostranstvo.


VODOLIJA


Ona: Mars u Biku ukazuje na porodične tenzije. Hteli vi to ili ne, u sledećim danima imaćete obaveza prema bližnjima. Mnoge Vodolije praviće planove da se osamostale, bilo da se to odnosi na posao ili stambeno pitanje. Saturn vas uči prihvatanju realnosti onakva kakva jeste i preuzimanju odgovornosti za druge osobe. Finansijski ćete bolje stajati nego proteklih dana.
On: Uticaj Saturna i planeta iz Bika zahteva da se pobrinete za osobe koje su vam bliske. Na poslu se suočavate sa raznim preprekama i komplikacija, tako da je ovaj period izazovan da prevaziđete bilo kakve predrasude i jačate svoju volju. U ovom periodu se tražite gde pripadate jer imate utisak da se ni na jednom mestu ne osećate kao da vam je tu dom. U ovom periodu ste potrebni porodici.


RIBE

Ona: Naglašen znak Bika ukazuje da ste narednih dana u pokretu ili na kraćim putovanjima. Angažovaćete se oko pregovora koji su vam važni ili da završite neku papirologiju. U ovom periodu neki muškarac može da vas osvoji jedino ako pronađe prave reči ili pristup koji bi vas šarmirao. Na poslu će vam Bik ponuditi interesantnu saradnju. To može biti primamljiva poslovna ponuda za vas. 
On: Lepi aspketi Neptuna nagovetavaju daćete pornaći način kako da ostvarite svoje snove. Ako ste čekali pravi momenat da ubedite nekoga u vsoje stavove, sada je pravi momenat. Možete lako da dikrtirate svoje uslove jer ćete biti ubedljvi.Imaćete odlične kontakte i to treba da iskoristite u poslovnom smislu. Mnoge Ribe su izrazito romantične u ovom periodu. Spremni te da učinite lep gest za osobu do koje vam je stalo.

press.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori