Budite društveniji, iznenadite voljenu osobu, ako ne zajedničkim putovanjem, izvedite ju u restoran ili slično. Rakovi koji nisu u vezi uživat će u igrama zavođenja, osvajanja, strasti, ali na zreliji način nego prije.

RAK – mjesečni horoskop

Ljubav i veze

Uživat ćete u harmoničnom ljubavnom životu tijekom prosinca 2018. godine, posebno u drugom djelu mjeseca. Zvijezde omogućuju povoljan tijek komunikacije, što može probuditi želju za većim povezivanjem i poboljšanjem odnosa u vezi ili braku.

Nakon 6. prosinca 2018. godine, kada Merkur, planet komunikacije, kreće direktnim hodom kroz kuću ljubavi i flerta Raka, neke tajne i neugodnosti mogu isplivati na površinu. S druge strane, okolnosti su povoljne za to da se prošlost i bolna iskustva ostave iza. Nemojte se previše nadati, posebno ako ste u vezi na daljinu. Mnogi Rakovi sanjat će o braku u ovom periodu, iako su ˝ljubav svog života˝ vidjeli samo on line.

Drugi dio mjeseca donosi upliv u realnost i za one koji su u braku i za one koji su tek ušli u vezu ili traže ljubav svog života. Rakovi koji su u braku mogu učvrstiti brak i ponovno osvojiti srce voljene osobe romantičnim gestama i aktivnijim društvenim životom. Blagdani se približavaju, ali ne žurite s pripremama zabave kod kuće. Budite društveniji, iznenadite voljenu osobu, ako ne zajedničkim putovanjem, izvedite ju u restoran ili slično. Rakovi koji nisu u vezi uživat će u igrama zavođenja, osvajanja, strasti, ali na zreliji način nego prije. Ovaj puta nećete skakati pred rudo!

Posao i novac

Posao se gomila, ali budući da ste u fazi osobnog razvoja, nećete se osjećati umorno. Uživat ćete u obavljanju stvari i često zaboraviti na to da imate i druge obaveze – posebno kada se radi o dragim i bliskim osobama. Pokušajte se što bolje organizirati i uspostavite ravnotežu između privatnog i poslovnog života. Većina Rakova želi započeti novu godinu aktivno. Ne zanima vas podvlačenje crte i razmatranje svega do sada. Savjetujemo da saslušate prijedloge radnih kolega. Posrećit će vam se ako tražite novi posao ili nove klijente, posebno u zadnjoj dekadi prosinca 2018. godine.

 Ako želite više slobode u profesionalnom životu, djelujte, jer to je moguće ostvariti, posebno u drugom djelu mjeseca. Više bi mogli zaraditi ako iskoristite nove prilike i metode. Novčana situacija se popravlja u drugom djelu mjeseca. Tada ćete možda potpisati novi ugovor ili sklopiti nove suradnje. Ako imate dugove, razradite plan otplate kako bi ih se što prije riješili.

Zdravlje i moral

Nakon 13. prosinca 2018. godine naći ćete odgovore za neka zdravstvena pitanja. Vaš doktor reći će vam dobre vijesti ili će se krvna slika popraviti ili će neke sumnje biti razjašnjene i slično. Ako primijetite neke simptome, obratite se doktoru za savjet, nemojte sami nešto poduzimati, poput neprovjerenih terapija. Nemojte pretjerivati s hranom i pićem tijekom blagdana, posebno ako ste završili s dijetom.

Savjet

Ako ste tužni i neraspoloženi, otvorite se bliskim osobama i tražite savjet! U suprotnom se može dogoditi da se previše nadate i da vas iskoristi osoba sklona manipulaciji.

LAV – mjesečni horoskop

Ljubav i veze

Puno planeta se nalazi u vašoj kući ljubavi tijekom prosinca 2018. godine, ispred svih je Jupiter koji štiti tu kuću otprilike godinu dana. Jupiteru se pridružuje Sunce (do 22. prosinca) i Merkur (od 13. prosinca). Bit ćete vedri, strastveni i raspoloženi za flertove, sanjarenje i romantiku. Vaš društveni život bit će aktivan, a tako će biti i više prilika za upoznavanje novih ljudi i za zavođenje. S vremena na vrijeme ćete u tome pretjerati.

U prvom i zadnjem tjednu mjeseca pripazite, jer bi mogli nasjesti na profesionalna zavođenja. Neki će sanjariti o novcu dobivenom kroz ljubavne afere. Imajte na umu da stvari mogu ispasti upravo suprotne!

Prosinac je povoljan mjesec za Lavove koji traže nekog posebnog i za Lavove koji žele dosadan bračni život napraviti zanimljivijim. Nakon 19. prosinca može vam pomoći zajedničko putovanje. To će vam omogućiti da iza sebe ostavite monotoniju i obaveze i da se ponovno zbližite u ambijentu i okruženju koji će probuditi u vama optimizam, radost, užitak i želju za novim stvarima. Ako niste u vezi, putovanje u inozemstvo može donijeti iznenađujuć susret. Ako ne planirate takvo putovanje, možda upoznate nekog iz inozemstva ili iz drugačijeg okruženja.

 Posao i novac

Ako se bavite nekretninama, posao će teći dobro. Tijekom prosinca 2018. godine moći ćete postaviti dobre temelje za dugoročno ostvarenje uspjeha u poslu. Imati ćete dovoljno energije da pokrenete projekte ili novi posao koji zahtjeva puno truda, vremena i strpljenja.

Ovo je najbolji period za donošenje odluka o projektima i za odabir koje projekte nastaviti, a od kojih odustati. Najbolji je period i za promjenu posla. Sunce, vladar Lava, 22. prosinca ulazi u vašu 6. kuću (posla i zdravlja). Imate sve vrijeme svijeta da se dobro organizirate i promijenite tempo na poslu. Podsjećamo vas da je sada najbolje vrijeme za razradu strategija i za to da odredite koja sredstva su vam dostupna, a koja potrebna za ostvarenje ciljeva. Pokažite svoje talente i poradite na njima. Ako je potrebno, razmislite o prekvalifikaciji. Ako ste nezaposleni, potrudite se još više da nađete posao. Mogao bi vas privući brzi sistem piramidalne zarade, ali izbjegavajte nagađanja i držite se onog s čime raspolažete. Nemojte pretjerivati s trošenjem novca, budite pažljivi s novcem s kojim raspolažete, jer novac vam uskoro pristiže.

Ako imate dugova ili ste posudili novac, krajem mjeseca će biti potražnja za povratom novca. Ako do sada niste razmišljali o štednji, sada je vrijeme da počnete.

Zdravlje i moral

Tijekom prosinca 2018. godine bit ćete dobro, psihički i fizički, ali trud koji ulažete u stvari može vas koštati. Odvojite dovoljno vremena za dobar san, za svoje hobije, ali izbjegavajte šoping kao terapiju, jer ćete biti u depresiji kada računi stignu. Mnogi od vas bit će zabrinuti zbog debljine. Željet ćete vježbati više. Vanjske aktivnosti u prirodi najviše će vam goditi. Lavovi sa starijim zdravstvenim problemima mogu dobiti nova upozorenja nakon krvnih pretraga. Nemojte davati novac neprovjerenim tzv iscjeliteljima, potražite stručnu i specijaliziranu osobu.

Savjet

Budite diskretni kada govorite o svojim idejama i planovima i birajte mudro kome to govorite!

DJEVICA – mjesečni horoskop

Ljubav i veze

Djevice koje nisu u vezi imaju ograničene opcije, uglavnom zbog njihove ozbiljnosti i potrebe da pronađu zrelu i odgovornu osobu. Unatoč tome, nešto prije druge polovice prosinca 2018. godine strast vam dolazi u susret, htjeli vi to ili ne i zapravo bi mogli ići iz jedne krajnosti u drugu; slijepo ljubeći svoj ideal. Čak bi i Djevice koje su u braku ili dužoj vezi trebale obratiti više pažnje na partnera. Partner bi vas na neki način mogao obmanuti ili povesti nepoželjnim smjerom kada se radi o novcu.

Neke Djevice će nakon 13. prosinca 2018. godine uspješno riješiti niz obiteljskih problema ili će odjednom spoznati što partner želi učiniti sa zajedničkim novcem. Period između 20. i 22. prosinca je povoljan za razgovore i možete očekivati dobar ishod tih razgovora. Sve će vam biti jasno nakon konstruktivnih razgovora i odlučit ćete možete li vjerovati ili ne voljenoj osobi. Unatoč svemu, godina završava romantično i strastveno za većinu Djevica. Iznenadit će vas vlastita potreba za intenzivnim osjećajima i za fizičkom bliskosti. Nemojte pokušati kontrolirati voljenu osobu zbog potrebe za emotivnom sigurnosti.

 Posao i novac

Tijekom prosinca stvari će se sporije odvijati na poslovnom planu i moći ćete se više posvetiti obitelji i domu. Moći ćete napredovati ako uložite u svoje znanje, ali dobro razmislite o svojim profesionalnim ciljevima.

Nakon 6. prosinca 2018. godine, Merkur, planet koji vlada karijerom Djevice, kreće direktnim hodom i moći ćete razriješiti neka pitanja vezana za dugoročne suradnje i odlučiti ćete kojim smjerom želite dalje. Mnoge Djevice doći će do zaključka da su neki partnerski odnosi obmanjujući, čak štetni i da su oduzeli previše vremena. Zbog toga će morati donijeti teške odluke. No, sve je dobro što se dobro završi! U novu godinu ćete ući bistre glave i s predivnom perspektivom. Što se novca tiče, prvi dani prosinca su teški. Mogli bi imati neočekivanih troškova, bilo da se radi o privatnim ili poslovnim izdacima. Obitelj će vam pomoći da otplatite neke dugove ili bi mogli doći do novca prodajom nekretnine i slično. Nemojte se oko Božića upuštati u transakcije, jer tada možete lakše nasjesti na zamke zbog blagdanskog raspoloženja. Nećete u ničemu oskudijevati i neće biti varljivih ponuda.

Zdravlje i moral

Tijekom prosinca 2018. godine bit ćete pod stresom zbog materijalne nestabilnosti. Sada je pravo vrijeme da reorganizirate svoj život. Pristupite stvarima na konstruktivan način, inače bi mogli imati zdravstvenih poteškoća, nesanicu ili tahikardiju. Prijatelji i obitelj na vašoj su strani, iako vam neće uvijek reći ono što želite čuti. Objektivno mišljenje nekog tko vam želi dobro može puno pomoći. Kako bi izbjegli psihičku i fizičku iscrpljenost dobro je da promijenite malo okolinu i da upoznate nove ljude. Možete se odlučiti se za odlazak u teretanu i slično.

Savjet

Izbjegavajte velike novčane uloge i srežite troškove što je više moguće. Ako ste u dugovima, odredite prioritete otplate!

atma.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori