Za Raka ovaj mesec počinje veoma uzbudljivo, dok se u život Vage vraća osoba iz prošlosti!

Pročitajte kome će zvezde biti naklonjene tokom avgusta 2018. i šta svaki horoskopski znak očekuje kada je ljubav u pitanju...

Ovan

Očekuje vas veoma važan zadatak kada je ljubav u pitanju a to je da odolite flertu koji će vas pratiti gde god krenete. Venera iz lepršave Vage i vašeg astrološkog polje partnerstva doneće pomalo dvoumljenja ali i tajnih igrica u odnosima i vezama. Slobodni Ovnovi imaće mnogo mogućnosti da započnu ljubavnu vezu u toku ovog meseca. Do sredine meseca trebalo bi da pripazite kada je ljubav u pitanju da se ne otrgnete kontroli. Iako će vas vući ova energija i moguće da ćete upoznati nekog veoma privlačnog ko je možda čak i zauzet bilo bi dobro da u periodu od 14. do 28. avgusta ne ulazite ni u šta novo već sačekate septembar da se neke stvari razreše.

Bik

U avgustu očekujte turbulencije. Prolazićete kroz testove na polju ljubavi. Bićete opterećeni poslom i moguće pomalo zapostaviti partnera. Ipak, kraj meseca donosi stabilizaciju svih odnosa. Slobodno Bikovi mogu uploviti u rizičnu romansu na  poslu sa Vagom ili Devicom. Zauzeti Bikovi mogli bi se odlučiti i na proširenje porodice ili ozvaničenje veze,a slobodnim Bikovima smeši se velika ljubav. Neki od vas vratiće se u prošlost i sigurnu vezu sa dobro poznatom osobom a mnogima od vas desiće se takva ljubav da ćete imati osećaj da tu osobu poznajete 100 godina.

Blizanci

Energija na ljubavnom planu tokom avgusta se menja u vašu korist i bićete mnogo pozitivniji i optimističniji. Venera iz vašeg astrološkog polja ljubavi donosi pregršt flerta ali izlazaka i lepih situacija. Uživaćete više nego ikad, a slobodni Blizanci bi mogli da uplove u vezu sa zauzetom osobom. Ljubavni život je takođe pogođen retrogradnim Merkurom pa će postojati nesporazumi u parnerstvu, a ukoliko se budete dvoumili između sigurnosti i rizika ipak izaberite sigurniji teren, jer vam se može desiti razočarenje od 16. do 27. avgusta. Posvetite pažnju partneru I nećete imati problema.

Rak

Avgust mesec počinje veoma uzbudljivo, a na neki način i izazovno. Venera iz astrološkog polja svakodnevnice u lepršavom znaku Vage doneće svež vazduh u vaš odnos. Između 7. i 13. avgusta može vam se desiti da flertujete van veze ili udjete u tajnu vezu. Slobodnim Rakovima ova energija mogla bi da donese i ljubav na kraćem putu i nešto što može da traje sa osobom u znaku Škorpije, Ribe ili Jarca. Slobodnim Rakovima polje zabave biće aktivirano, a upravo u nekom opuštenom provodu, mogli bi sresti ljubav o kakvoj su sanjali i uploviti u strastvenu vezu sa Jarcem, Škorpijom ili Devicom.

Lav

Početkom avgusta Venera prelazi u Vagu i vama će više prijati ta lepršava energija ali je moguće da će do 14. avgusta mnogi Lavovi prolaziti test vernosti. Mars iz vaše polja partnerstva i veza doneće izazove i nepredvidive situacije i događaje, pa je moguće da će u vaš život ući novi ljudi koji mogu uzdrmati vašu dosadašnju vezu ili brak! Za Lavove ovo je odličan mesec za romantičnu vezu. Bićete u mogućnosti da privučete veliki broj partnera svojom seksualnošću. Vaša ljubavna planeta se kreće unazad i stoga morate biti oprezni pre nego što uđete u vezu. Njih možete koristiti kao zabavu i uživanje.

Devica

Slobodne Device uživaće veliku pažnju i biće u mogućnosti da privuku osobu za vezu vrlo lako i u velikom broju u toku ovog meseca. Prolepšaćete se i zračiti pozitivnom energijom, a partner će biti oduševljen vama! Ali planetarni aspekt nije pogodan za veze koje dugo traji. Postojeće veze su pod stresom, jer partner želi da njihova sloboda ostane netaknuta. Ipak, ove razlike će kasnije nestati i harmonija će prevladati u pogledu kompatibilnosti. Zauzetim Devicama sredina avgusta bi mogla da donese nesuglasice oko finansija ili praktičnih stvari sa partnerom. U periodu do 12. avgusta prepustite se jakim emocijama ali poslušajte svoju intuiciju. Posle 16. avgusta mnogima od vas prošlost se vraća na velika vrata.

Vaga

U avgustu ćete zračiti posebnom energijom pod uticajem Venere iz vašeg znaka. Ovo će biti jedan od najvažnijih meseci kada je ljubav u pitanju. Bićete dominantan partner, a vaš partner je spreman da udovolji vašim zahtevima u pogledu kompatibilnosti. Neke Vage počinju tajnu vezu sa Jarcem, Vodolijom ili osobom iz prošlosti. Biće mnogo društvenih aktivnosti i oboje ćete uživati u njima. To će učiniti vašu vezu fantastičnom. Retrogradni Mars sredinom avgusta donosi osobu iz prošlosti, prvenstveno ženskim pripadnicama znaka.

Škorpija

Početak avgusta biće veoma tajanstven i emotivan. Iako volite čiste odnose, može vam se desiti da počnete da igrate igrice ili se dvoumute između partnera i još nekog! Nisu isključene ni tajne veze ali se pripazite jer nakon 14. avgusta mnoge istine će izaći na videlo! Ovog meseca se srećete sa uticajnim i prestižnim osobama i možete naći ljubav na tim sastancima. Slobodne Škorpije biće u mogućnosti da uđu u romantične veze iako sada ganjaju svoje ambicije u pogledu karijere.

Strelac

Strlčevima avgust donosi rasterećenje, ali i par izazova kada je ljubav u pitanju. Uživaćete u svom ljubavnom životu uz mnogo udvaranja. Može se desiti da u periodu od 2. do 14. avgusta uđete u vezu sa nekim ko vam je do sada bio prijatelj. Nakon 16. avgusta moguće je da ćete osetiti blagi zastoj u odnosu. Venera iz vašeg astrološkog polja druženja i ptijateljstva, učiniće vas veoma aktivnim na tom planu pa partneru može zasmetati vaša preterana lepršavost. Javiće se sumnje ali je moguće da nećete preterano mariti za lošu komunikaciju! Ukoliko ste već u vezi, možete očekivati da veza napreduje brže. Povoljan period očekuje sve Strelčeve koji planiraju putovanje.

Jarac

Ovaj mesec počinje veoma zanimljivo! Moguće je da ćete se više opustiti, lakše ćete shvatiti neku situaciju sa partnerom ali je moguće da će vam smetati partnerova prevelika opuštenost i sklonost flertu. Posebno između 7. i 10. avgusta moguće su razmirice! Na vama je da preduzmete inicijativu za poboljšanje ljubavne veze uz pomoć seksualnosti Jarca. Druga polovina avgusta može vratiti neki stari problem u vezu a slobodnim Jarčevima može doneti povratak na staro, posebno ženskim pripadnicama znaka.

Vodolija

Vodolijama, početak avgusta donosi veoma lepe aspekte i bolju energiju nego u prethodnom periodu odakle će i rešiti mnoge svoje probleme sa partnerom. Slobodne Vodolije osetiće veliko olakšanje i nalet svežeg vazduha i promena pa je moguće da će na nekom putu upoznati ljubav svog života ili ući u vezu sa osobom iz inostranstva ili one koje često putuje u znaku Vage, Blizanca ili Strelca, prepustite se ovoj energiji dozvolite da vam se desi ono o čemu sanjate. U drugoj polovini avgusta posebno u periodu od 14. do 24. imaćete utisak da vas prošlost proganja, ali ne dozvolite osobama iz prošlosti da vas koče.

Ribe

Prva polovina avgusta donosi razrešenje svih problema na polju ljubavi, a posebno lep period mogu da očekuju Ribe u vezama i brakovima! Slobodne Ribe mogu očekivati poznanstvo sa osobom koja je rođena u znaku Jara, Bika ili Raka. Period od 1. do 13. avgusta doneće puno flerta i nepredvidivih situacija u ljubavi. Moguće je zahlađenje prema partneru. Od sredine pa do kraja avgusta imaćete utisak da vas sudbina opet iskušava po pitanju nekih osoba iz prošlosti. Može vas privući osoba koja ima suprotne osobine od vaših. Moguće je da će se vaše poimanje ljubavi i neke veze malo poljuljati pa ćete biti na testu do 10. septembra. 

stil.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori