Drage Vodolije, ovo je vrhunski trenutak za ostvarivanje vaših snova!

Ovan

Ponekad, stvari samo kliknu! Vaš društveni život cveta, tako da smatrajte da imate dozvolu da partijate - pogotovo tokom mladog meseca koji je 15 - i samo posmatrajte kako se krug ljudi oko vas širi. Posle tog perioda se primirite i usidrite.

Bik

Samo nastavite da grizete! Neko novo poznanstvo je ujedno i odlična poslovna prilika 8. u mesecu. Ne treba uopšte da se osećate loše što vas privlači ideja o većoj zaradi, samo se postarajte da utanačite sve detalje pre nego što se obavežete.

Blizanci

Došlo je vreme da pustite nomada u vama da cunja koliko mu duša ište. Uplatite neko putovanje, pod hitno! Inspiracija, zabava i novi prijatelji slede. Samo se postarajte da to putešestvije ne utiče na vaš posao - potrudite se da budete timski igrač i možete da dobijete ogromno unapređenje.

Rak

Povucite ručnu ovog meseca. Pre nego što krenete grlom u jagode, usporite i razmislite. Posle mladog meseca 15. osećaćete se sveži i spremni za dalju trku - pogotovo na poslu. Naposletku se odmorite.

Lav

Vaš hešteg za ovaj mesec je #tb. Šta god da vas je izbacilo iz koloseka prethodnog avgusta spremno je za drugu rundu. Pre nego što opet uskočite u ring važno je da znate šta želite. To, na primer, može da bude promena karijere - šta god da je u pitanju, trebalo bi da vas učini neizmerno srećnim.

Devica

Vi ste dokaz da je multitasking moguć - kapa dole! Na početku meseca završite papirologiju i sve one neophodne kućne poslove. Kada uspešno završite tu misiju, osećaćete se vrhunski. Planeta ljubavi ulazi 10. baš u vašu zonu veza, tako da najverovatnije nećete izlaziti iz kreveta.

Vaga

Vi ste na kruzeru zvanom Ljubav ovog meseca. Dame koje nemaju partnera imaju velike šanse 14. i 15. da upoznaju nekoga zbog koga će da im se otme dubok uzdah. Samo nemojte da dozvolite da vas romansa učini slepim za sve ostalo u vašem životu.

Škorpija

Vaša osećanja su nikad snažnija. Puno srce i jasne oči su dobitna kombinacija, tako da budite spremni da briljirate. Vaš tim će navijati za vas sve vreme. Kad Sunce uđe u Ribe 18, kreće intenzivno kreativan period koji će u vama da probudi modernog Šekspira.

Strelac

Vaš um je kao Pinterest. Umesto da trošite inspiraciju na nasumične distrakcije, pokušajte da dovedete sopstvenu rutinu u red. Sa aktivnim Marsom u svom znaku, želećete da pratite intuiciju, ali uzmite u obzir i druge (pogotovo oko 25. u mesecu).

Jarac

Zaboravite na highlighter, vi već sijate! Razlozi tom sjaju mogu da budu novi projekat i porast zarade na početku meseca. Oduprite se potrebi da se rasipate, proslavite na drugi način - poslednjih desetak dana u mesecu su sjajni za ljubav i prijatelje, pa upijte te divne trenutke!

Vodolija

Vredno šljakate. Došlo je vreme da uberete plodove svog rada. U narednom periodu mlad mesec je u vašem znaku, a delimična solarna eklipsa petnaestog je vrhunski trenutak za ostvarivanje vaših snova.

Ribe

Imate genijalnu maštu - ne dozvolite da bude protraćena! Na početku meseca provedite neko vreme sedeći na kauču, razmišljajući o novcu. Kada Sunce uđe u vaš znak 18, izađite i podelite taj sjaj sa ostalima.

horoskopius.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori