Žena sam, ali ne treba mi jedan pravi Chanel parfem, deset pari cipela i beskonačno mnogo torbica. Treba mi jedan pravi muškarac, deset pari zagrljaja i beskonačno mnogo ljubavi.

Blizanci

Ljubav: Retrogradna Venera, koja je vladar vašeg polja ljubavi, vraća se u polje komunikacije, kontakata, kratkih susreta, okoline. Odmah ću napomenuti da je jako malo verovatno da ćete tokom ovog meseca moći da ostvarite stabilnu emotivnu vezu. Čak i ovaj aspekt o kojem vam govorim više vuče na povratke bivših emotivnih partnera, na komunikaciju koja se obnavlja, čak i na susretanja, koja će biti najviše – seksualnog tipa. Sretnemo se da bi se voleli, osetili strast, podivljali jedno za drugim…i to je to. Ako započnete neku novu relaciju tokom ovog perioda, onda će ona morati da bude obojena ili starim obrascima ponašanja ili će partner imati puno sličnosti sa nekim iz emotivne prošlosti. Da, vredi napomenuti i ovo – ovo neće „snaći“ samo one koji su slobodni, i vi koji ste u vezama ili brakovima možete potpasti pod uticaj „ljubavi za jednu noć“ sa nekim ko vam je ranije bio drag. A partner sa kojim ste sada u vezi? Pa, ako nešto ne znaš, to ni ne može da te boli – biće vaša deviza. I kako ti emotivni odnosi ili brakovi funkcionišu tokom avgusta? Pa reklo bi se, dosta bolje nego ranije. Najbitnije je što vi i partner možete da pričate o svim problemima i što ponovo možete da probudite iskru strasti između vas. Ulazak Jupitera u polje doma svakako će pomoći u bračnim odnosima u narednih godinu dana a i učiniti da se oni u vezama lakše odlučuju za zajednički život.

Posao: Ulazak Jupitera u polje doma doneće pred pojedine Blizance odluku o pokretanju sopstvenog biznisa. Čini mi se da je za vas najbolje da ovaj mesec iskoristite za pripremne radnje, za prikupljanje dokumentacije, za istraživanje tržišta u smislu – koliko bi bilo zainteresovanih za ono što nudite – i za razgovore sa budućim potencijalnim saradnicima. Ne bi bilo dobro da žurite, ili početak ostavite za drugi deo avgusta ili sačekajte septembar. Sada je potrebno da budete racionalni i da ne zidate kule u vazduhu. Tek ako ste zaista ubeđeni da bi nešto bilo isplativo – odlučite se. Generalno – zbog mnogo planeta u tranzitu kroz polje komunikacije, kontakata, dogovora, ugovora – vidi se da ćete ovaj mesec imati dosta obaveza ali i da vam se otvaraju mogućnosti za pokretanje novih saradnji. Ipak, finansijska situacija u prvom delu meseca neće biti najsjajnija – neke obaveze morate platiti i veći deo novca će odlaziti baš na ovo. Ovog meseca se ne oslanjajte na srećne okolnosti i na to da ćete se već nekako „izvući“ iz kojekakvih novčanih situacija.

Zdravlje: Pošto Saturn u vašem polju zdravlja i bolesti kreće direktnim hodom, nekih tegoba ćete uspeti da se rešite ili da ih ograničite adekvatnim lečenjem i odgovornošću prema svom organizmu. Vodite računa u saobraćaju, naročito u prvoj dekadi meseca – suviše ste opušteni i možda malo agresivniji za volanom.

Vodolija

Ljubav: Ono što mi se dopada jeste što je tokom septembra Mlad Mesec u polju vaših ozbiljnih partnerstava. Smatram da za pojedine Vodolije ovo svakako označava otvaranje jednog ozbiljnijeg perioda na emotivnom planu. Dobro je i što jedan od vladara vašeg znaka, Saturn, kreće direktnim hodom, pa ćete vi moći da počnete da okrećete leđa nekim problemima i nekim ljudima koji su vas do sada opterećivali. Ipak, vladarka polja doma, Venera, ide retrogradnim hodom, a pošto ova planeta generalno govori o ljubavi – jasno vam je da još ima prepreka pred vama. No, hajmo da ovo malo sklopimo u priču – u porodičnim relacijama, brakovima, još uvek je aktuelna problematika iz prethodnog perioda koju sa partnerom niste uspeli da rešite. Prva polovina meseca je dosta nepovoljna po vaš odnos i treba voditi računa da ne dođe do trajnijeg razmimoilaženja. Mlad Mesec daje nadu da će odnosi moći da se transformišu i nastave dalje. Što se emotivnih veza tiče, sigurno je da ćete u narednom periodu sve češće razmišljati o tome da sa partnerom napravite nešto trajnije. Vreme za obavezu jeste – ali savet za vas – molim da u venčanja i početke zajedničkog života ne krećete sa retrogradnom Venerom. Sačekajte da ovaj uticaj prođe. Slobodni će zaista imati mogućnost da upoznaju nekog zanimljivog. Problem je u tome što ćete vi biti spremniji na ozbiljniji odnos, ali ne i druga strana. Ako budete pokušali da stežete – budite sigurni da će pobeći od vas. Nemojte posle da kažete da vam nisam rekla.

Posao: Ono što je bitno – posle dvanaest godina Jupiter ulazi u vaše polje promena, tuđeg novca…no, ne zaboravimo da je to i polje kriza…Mlad Mesec u polju poslovnih partnerstava obećava da se neke saradnje mogu postaviti na drugačiji, bolji način, ali i da ćete u narednom periodu imati više ponuda, više poslovnih projekata i više mogućnosti da zaradite. Sve ovo u prvom delu meseca i neće biti baš toliko očigledno jer još uvek vučete neke „repove“ iz prošlosti na koje je potrebno obratiti pažnju a ni finansijski se ne snalazite kako treba. Ako tada vaši planovi i vaši privatni poslovi ne funkcionišu – postoji razlog za to i neke stvari moraju biti prolongirane. Privatnici – opomena za vas – platite državi ono što je njeno – jer možete u ovom periodu snositi konsekvence zbog neažurnosti i zanemarivanja svojih obaveza. Od drugog dela meseca sve nekako dolazi na svoje mesto i lagano se pokreće. Ovo je i period kada nezaposleni mogu pronaći pravog poslodavca za sebe. Baš u ovom drugom delu kreće i finansijsko poboljšanje. Jedno upozorenje za vas – poslednja nedelja septembra može doneti jednu jaku saradnju. Proverite dobro šta je ovo i na koji način će funkcionisati pre nego što se upustite.

Zdravlje: Zdravstvene prilike su dosta bolje tokom septembraPošto drugi vladar vašeg znaka, Uran, i dalje ide retrogradnim hodom kroz znak Ovna, treba biti obazriv, ne žuriti i voditi računa o nivou stresa. Ako bude problema – onda će to biti variranje pritiska i glavobolje.

Djevica

Ljubav: Najbitnije dešavanje za vas tokom septembra je svakako ulazak Jupitera u vaš znak. Ne samo da je ovo planeta izuzetno blagotvornog uticaja, već vlada vašim poljem ozbiljnih poslovnih i emotivnih partnerstava, pa i braka. Nagoveštava da ćete u periodu od narednih godinu dana moći da se ustalite u nekim emotivnim odnosima, planirati porodicu ili se osećati bolje u postojećim relacijama. No, za sada na emotivnom planu stvari moraju ići gore – dole. Vladar polja ljubavi je u dosta nezgodnom znaku i veći deo meseca biće u kvadratu baš sa planetom koja sama po sebi označava emocije – Venerom. Za duže emotivne veze i brakove ovo označava da ste i dalje u periodu kada vam je bitnije da sa partnerom raspravljate o prošlim greškama i propustima i teško se odupirete ovom uticaju koji vas nekako vuče na dole. Nešto je bolja situacija u drugom delu meseca, naročito kada u poslednjoj dekadi Sunce pređe u vaš znak. To će vam doneti da ipak neke stvari delimično možete da potisnete. I dalje su aktuelni tajni odnosi i to isključivo seksualne prirode (možete vi to vrlo optimistično zvati ljubavlju – ali suština je – ovo je samo i isključivo seks). Da ne grešim dušu – neki od ovih odnosa bi možda i mogli prerasti u nešto više, ali ne sada. Slobodnima jedan topao savet – ne očekujte previše, pa nećete ni biti razočarani. Eventualno bi sam kraj meseca mogao doneti nekog oko koga se zaista vredi potruditi.

Posao: U poslovnom smislu vam mnoge stvari ne odgovaraju i teško je da ćete tokom septembra uspeti da ostvarite dva posto od onoga što ste planirali i što očekujete. Prisustvo planeta u polju podsvesti pothranjuje vašu sujetu i čini da preterano optimistično gledate na svoje poslove, dok je realnost da jedva sastavljate kraj sa krajem. Pošto vladarka polja posla i novca, Venera, ide retrogradno, ne treba potencirati na novim stvarima, novim saradnjama, nekim velikim zaokretima – jer ćete se samo ukopati dublje nego do sada. Jedino što može funkcionisati sa ovim aspektom jeste da ako ste nešto pokrenuli ozbiljnije u mesecima pre ovog, sada možete očekivati realizaciju i oko toga se vredi potruditi. Dugovi će vas bosti u mozak i to je jednostavno tako. Regulišite ono što možete i koliko vam finansijsko stanje dopušta. Istina je da će prelazak Jupitera u vaš znak doneti period kada ćete lakše ostvariti saradnje i prosperirati, ali za sada još uvek nije vreme za to. Iskoristite na pravi način ovaj uticaj time što ćete dobro promisliti, dobro isplanirati, istražiti – pa tek onda delovati. E, onda već možete da se nadate uspehu. Poslednja nedelja donosi jedan ozbiljan razgovor i ozbiljnu ponudu. Ovo već vredi.

Zdravlje: Za vašu zdravstvenu situaciju ulazak Jupitera u polje ličnosti je izuzetno dobar. Dobili ste jednu moćnu zaštitu, ali to ne znači da će od sada sve funkcionisati kao po loju. Baš ovog meseca možete imati jake stomačne tegobe, trovanja, a neophodno je da imate mere sa pićem

 

 

mojastrolog.rs

 

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori