U ovaj mjesec ulazimo s konjukcijom Mjeseca i Urana u Biku što bi moglo donijeti dosta nervoze, a kada Mjesec napravi kvadrat sa Suncem iz Vodenjaka, tada može doći i do nekih emotivnih pobuna među partnerima.

Ovaj Mjesec će biti dosta promjenjiv pa se treba potruditi da ne napravimo pogrešne dogovore i poteze.

Merkur već od 3. ulazi u Ribe gdje će biti i retrogradan od 17.2. do 10.3. pa treba dosta paziti, posebno promjenjivi znakovi kao što su Ribe, Djevica, Strijelac i Blizanci. Pojedini znakovi mogu imati i koristi od retrogradnog Merkura samo trebaju malo pripaziti i biti skoncentrirani u mislima i djelima.

Venera u večernjim satima 7 mijenja znak i ulazi u Ovna što pokreće kod mnogih osoba akciju, strast pa se mnoge osobe mogu radovati danu zaljubljenih (Valentinovu). Mars mijenja znak 16. gdje ulazi u Jarca i pravi trigon s Uranom iz Bika što mnogim znakovima može donijeti iznenadne poslovne i financijske prilike.

Pojedine osobe mogu iznenada promijeniti položaj na poslu gdje im kreće mnogo bolje. Cijeli mjesec Jupiter i Neptun će biti u sekstilu što je dosta dobro za duhovnost, ideologiju, umjetnost, savjetovanje, ekstrasenzorne sposobnosti, ako ste na tom putu. Humani pokreti se šire u svijetu dok se ispoljava mistično i okultno.

Sredinom mjeseca Sunce i Mars će praviti sekstil što je dosta dobro da napunite baterije energetski pa možete sve postići što ste naumili. S ovim aspektom se donose brze i radikalne promjene posebno kada je sport, pravda i rukovodstvo u pitanju. Moguće su sportske i političke trke. Generalno gledano ovaj mjesec ima 29 dana jer je prijestupna godina i može se dosta postići i učiniti u njemu.

Kakav će mjesec biti za pojedinačne znakove?

OVAN

Dragi Ovnovi, kod vas početak mjeseca kreće dosta dinamično. Mnogo vremena trošite na druge i nikako da se malo posvetite i sebi što vas može odvesti do neugodnosti. Ako ste planirali ulagati u poslove onda to učinite do 17. veljače/februara dok Merkur ne krene retrogradno. Emotivno i u obitelji se trebate od sredine mjeseca posvetiti i učiniti nešto novo jer je sve prešlo u rutinu.

Vrijeme je da se posvetite intimi i vašem partneru. Pojedini Ovnovi koji su bili udaljeni od svoje djece sada bi ih trebali više posjećivati pa čak i kućnog ljubimca trebate više maziti i paziti. Kada je zdravlje u pitanju onda može doći do problema s glavoboljama i u drugoj polovini mjeseca s kostima, zubima. Čuvajte se gripe i ojačajte imunitet.

BIK

Dragi Bikovi ovo je za vas dosta nestrpljiv mjesec jer iščekujete neke poslove i financije pa će biti potrebno da se naoružate strpljenjem. Pojedini Bikovi mogu u ovom mjesecu biti u minusu, ali ipak krediti i pozajmice se ne preporučuju.

Oslonite se na svoju intuiciju i svoje sposobnosti. Već od 17.2. se kod vas otvaraju poslovna vrata pa bi vam neka osoba mogla predložiti neki posao koji je honoraran van vašeg stalnog posla pa vi odlučite isplati li vam se to i ima li svrhe da to prihvatite. Povoljni su aspekti pa bi trebali iskoristiti priliku.

Emotivno, zbog jurnjave vi ste zapustili partnera pa bi trebali malo vremena odvojiti za uživanje s partnerom. Neki prijatelji koji su vam vrlo bliski sada se mogu nešto pobuniti. Kada je zdravlje u pitanju gledajte da izbacite masnu i kaloričnu hranu, slatkiše, a pojačajte unos vlakana, voća, povrća.

BLIZANCI

Dragi Blizanci kod vas je ovaj mjesec  dosta aktivan pa je moguć i veći priljev novca, posebno ako surađujete s inozemstvom ili stranom firmom i svi koji rade s internetom. Mnogi Blizanci su jako svjesni svojih sposobnosti, što mogu, a što ne mogu učiniti. Sredinom mjeseca je dosta povoljan period čak možete dobiti i neku novu ponudu za posao. Mnogi uspjesi će isključivo ovisiti o vašoj sposobnosti pa se potrudite i dajte maksimum od sebe.

Kako je vaša planeta Merkur retrogradna može se dogoditi da se premišljate kada su odluke u pitanju što sada nije dobro, trebate brže donositi odluke. Emotivno, kako je do sredine mjeseca Mars u vašem polju partnera, postoje i neke neugodne situacije koje se ne rješavaju same od sebe.

Potrebno je da se obostrano potrudite jer može doći i do teških riječi i loše komunikacije gdje je potrebno razumijevanje i kompromis. Kada je zdravlje u pitanju mnogi Blizanci su iscrpljeni i nemaju snage pa bi trebali povratiti svoju fizičku kondiciju. Moguć je pad imuniteta pa unosite vitamine i minerale.

RAK

Kod vas se, dragi Rakovi, u ovom mjesecu s nestrpljenjem očekuju plodovi vašeg rada pa već oko 7. imate priljev malo većeg novca. Prava prilika za posao i zaradu se pokreće od sredine mjeseca, posebno ako je vaš posao vezan za inozemstvo, strance ili inozemne firme. Onda možete očekivati lijepu svotu novca.

Pojedini Rakovi već u drugoj polovini mjeseca mogu dobiti dobre vijesti za unapređenje na poslu ili promjenu posla na viši stupanj unutar kolektiva. Moguće je da neke stvari zapostavite što će vas živcirati.

Emotivno ako ste u partnerskim odnosima, nisu prikazani neki problemi, sve teče dosta mirno. Slobodni Rakovi bi mogli doći u iskušenje sa svojim starim partnerom, što je opet do vas – želite li ponovo obnoviti staru ljubav. Kada je zdravlje u pitanju potrebna je fizička aktivnost ili samo šetnja. Kronični bolesnici mogu patiti od svojih boljki. Još ništa nije zabrinjavajuće.

LAV

Kod vas, dragi Lavovi, u ovom mjesecu može već  u samom početkom biti nezadovoljavajuće kako ste vi očekivali. Neka povišica koja je trebala doći bi mogla biti odgođena ili čak izostavljena. Dosta težak mjesec, posebno sredinom mjeseca kada Mars ulazi u vaše polje posla i donosi borbu i konflikte. Vaše konfuzno stanje i konflikti mogu biti izazvani nepažnjom i vašim riječima. Možda bi bilo najbolje da se odmarate i to vrijeme potrošite na sebe.

Posljednji tjedan u mjesecu stanje se smiruje pa iz tog mira trebate bolje planirati suradnju s partnerima. Emotivno, su dosta ljepše energije pa mnogi Lavovi plijene sa svojim šarmom gdje mogu slobodni čak i ući u vezu. Kada je zdravlje u pitanju pojedine osobe mogu imati problema s vratom, mišićima, kičmom, tlakom i srcem.

DJEVICA

Drage Djevice, ovaj mjesec će u početku tj. njegova prva polovica biti turbulentna. Moguće je da vam se čini da vas na poslu ne cijene dovoljno, a i ne plaćaju. S kolegama također nije sjajna situacija i vi uviđate da već dugo trpite pa želite mijenjati posao. U posljednjem tjednu mjeseca ipak se situacija stišava. Emotivno je dosta nezadovoljavajući period čak i s prijateljima su emocije u disbalansu, a kod vas se budi misao niže vrijednosti od pojedinih osoba.

Osobe koje su u braku ili dužim vezama mogu uslijed svog nezadovoljstva i depresivnog stanja dosta iznervirati partnera, stoga se sjetite lijepih stvari koje ste doživjeli s partnerom. Mijenjajte raspoloženje i nastup dok nije kasno. Kada je zdravlje u pitanju bilo bi dobro da za početak napravite neki kontrolni pregled.

VAGA

Kod vas, drage Vage, ovaj mjesec donosi previše posla i obaveza. Možete dosta postići jer ste fizički spremni, ali vaše psihičko stanje je iscrpljeno. Trebali bi malo imati predaha i mira. Već oko sredine mjeseca situacija je mirnija, što vama ide na ruku. Vi dobro znate da uz vaš trud i planiranje postižete sve što ste isplanirali.

Emotivno osobe koje su u vezi ili braku sada mogu biti na teškom iskušenju jer se pojavljuje osoba iz prošlosti, a vi zaslijepljeni libidom i željom za ljubavlju možete podleći iskušenju. Slobodnim Vagama mogu udvarati osobe koje su već zauzete. Svakako je na vama izbor i odluka pa ipak budite svjesni posljedice.

Kada je zdravlje u pitanju mnoge Vage imaju dobro zdravlje dok pojedine mogu imati nekih problema s kožom i zubima. Čak su i alergije moguće.

ŠKORPION

Kod vas, dragi Škorpioni, ovaj mjesec će krenuti s nekim manjim problemima, ali vi to rješavate. Lijepi poslovi i poslovne suradnje vas pokreću bez obzira što drugi misle o vama vi tjerate po svome. Sve nadolazeće poslove vi rješavate bez nekih problema kao od šale. Kako ste vi puni samopouzdanja i u svom elementu, neke osobe mogu biti ljute na vas pa čak i ljubomorne.

Emotivno, osobe koje su u vezi bi mogle zapostaviti svog partnera što bi moglo probuditi ljubomoru u njemu pa će biti priče o tome što su prioriteti u životu, a na kojem mjestu je ljubomora. Kada je zdravlje u pitanju vi ste dosta jaki, ali zbog iscrpljenosti i nespavanja ipak se odmarajte i pojačajte imunitet.

STRIJELAC

Kod vas, dragi Strijelci, ovaj mjesec je dosta usmjeren na komunikaciju i svi prihodi idu preko komunikacije. U drugoj polovini mjeseca vi bi trebali povesti računa o vašim troškovima i lakim poklonima. Potrebno je malo štednje da poslije ne ostanete uskraćeni s novcem koji će vam nedostajati.

Emotivno, ako ste u vezi onda bi se trebali malo aktivirati, jer ste se malo ulijenili. Partner se neće buniti ako vi nešto poduzmete i pokrenete žar ispod pepela. Kada je zdravlje u pitanju većina Strijelaca imaju dobro zdravlje, samo se malo trebaju pokrenuti fizički, dok kronični bolesnici se trebaju držati pravilnog načina prehrane i čuvati virusa.

JARAC

Kod vas, dragi Jarci, je sve u vašim duhovnim i emotivnim tokovima. Mentalna snaga će biti naglašena i sve što vi osmislite i želite provesti bit će povezano s emotivnim sklopom. Mnoge planete u vašem znaku će vam davati ogromno samopouzdanje i snagu da sve što pomislite vi možete napraviti. Sredinom mjeseca ulazi i Mars u vaš znak što će vam dati još dodatnu energiju i snagu da se izborite i ispunite svoje želje.

Emotivno, vi volite sve što je trajno i stabilno pa bi bilo dobro kada se pruži prilika za takvu vezu da ne birate slobodu i samoću. Naravno da ne treba prihvatiti površnu vezu i nešto što nema budućnost. Kod vas mnogi uspjesi u ljubavi i poslu ovise isključivo o vašim emocijama. Kada je zdravlje u pitanju onda treba usporiti malo i priuštiti odmor, zdravo se hraniti i uzimati dodatne vitamine.

VODENJAK

Kod vas, dragi Vodenjaci, u ovom mjesecu dok traje vaša vladavina ide sve jednim lijepim tokom. Vaš optimizam i pozitiva utječe na sve ljude oko vas pa se potrudite da tako ostane do kraja mjeseca. Moguće je da zbog obimnog posla trpi vaša obitelj i bliski prijatelji pa im objasnite što se događa. Pokušajte ipak malo vremena izdvojiti za svoje bliže jer krajem mjeseca će biti još više posla.

Emotivno, polje za osobe koje imaju partnere sve će biti u redu harmoniji i ljubavi punoj razmjeni osjećaja. Pojedini Vodenjaci koji su slobodni mogu ovaj mjesec flertovati s više osoba i na kraju opet ostati sami i slobodni. Kada je zdravlje u pitanju vama nedostaje fizička aktivnost i vježbe, a sve ostalo je dosta dobro.

RIBE

Kod vas, drage Ribe, ovaj mjesec može krenuti bez nekih problema jer su oni ostali u prošlosti i ne vraćajte se na njih. Što se tiče posla i financija, sada za neke kupovine i nepotrebne troškove nije vrijeme jer je novčanik poluprazan. Sada nije vrijeme ni da ulažete u neki posao ako nije sigurno da će donijeti prihod. Sada je vrijeme da malo štedite.

Emotivno poslije dugog usamljenog puta, nešto vam je pokrenulo potrebu da budete voljeni maženi i paženi u toplom zagrljaju. Sve to je izvedivo ako već imate partnera, a ako ste slobodni onda dozvolite osobi koja vas voli da uđe u vaš život. Kada je zdravlje u pitanju trebalo bi povesti računa o prehrani, jer se mogu javiti stomačni problemi i gojaznost. Zdravo se hranite.

dnevni.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori