Sada je vreme da se vratimo svojim obavezama. Saznajte odmah šta vas čeka na poslovnom planu, kakvi će biti odnosi sa partnerom i da li će zdravlje biti dobro. Februar sprema mnoga iznenađenja za sve horoskopske znakove!

OVAN:

U mesecu februaru Ovnove očekuje miran i staložen period ljubavi sa partnerom. Konačno ste izgladili odnose i možete malo da se opustite. Prijalo bi vam da odete na zajedničko putovanje, pa ako imate prilike za to nešto, iskoristite to. Sada je vreme da rasplamsate stare strasti i da uživate u zajedničkom vremenu. Ostavite probleme po strani i pokušajte da se fokusirate na partnerove dobre strane. Mnoge Ovnove mučiće problemi iz prošlosti, ali krajem meseca, mnoge stvari će se iskristalizati i konačno rešiti. Slobodni Ovnovi imaće priliku da upoznaju osobu koja radi ili živi u inostrastvu. Ako ste spremni na vezu na daljinu, pružite šansu.

Ovnovi će ovog meseca imati priliku da zasijaju na poslovnom planu. Dugo ste se trudili da obezbedite svoje mesto i sada je pravo vreme da svima pokažete svoje kvalitete. Ipak, treba da budete pažljivi i da ne ulazite u sukobe sa nadređenima jer to sve može pokvariti. Za Ovnove je dobar period  ako planiraju da unovče svoj hobi i da se bave kreativnim poslom. Takođe, ako planirate da usavršite svoje obrazovanje, zvezde će vam pomoći u tome - upišite dodatni kurs, auto školu ili ono što vas je dugo zanimalo. Što se tiče finansija, treba da ostavite novac po strani, jer ćete u februaru imati dosta priliva novca.

Zdravlje je promenljivo. Moguće su češće glavobolje i problemi sa kičmom. 

BIK:

Bikove u februaru očekuje period pun iznenađenja na ljubavnom planu. Zauzeti Bikovi posvetiće puno pažnje partneru i njegovim potrebama, i učiniće sve da partner bude zadovoljan. Ipak, ni to neće biti dovoljno, jer će biti svađa bar jednom nedeljno. Ako ne rešite probleme iz prošlosti, vaša veza može da bude u krizi. Ma koliko pokušavali, nećete naići na razumevanje od strane partnera. Pred kraj meseca, situacija se može stabilizovati, ali samo pod uslovom da redovno razgovarate o onome što vas muči i da izbegavate duboke rasprave. Slobodni Bikovi uživaće u izlascima sa prijateljima, ali još uvek nisu spremni za ozbiljnu vezu. 

Bikove u februaru očekuje loš poslovni period. Treba da razmislite o promeni posla. Možda vam se čini da nema izlaza iz trenutne situacije, ali to je samo privid. Treba da se fokusirate na ono što najbolje radite i da u tome budete uporni. Ni finansije nisu na zadovoljavajućem nivou, ali situacija se poboljšava krajem meseca. Biće ovo težak mesec za vas, i bićete konstatno pod stresom. Sada je vreme da razmislite kako da poboljšate trenutno stanje i da se potrudite da što manje stres utiče na vaš život. Kada se jedna vrata zatvore, druga se otvore, a već krajem meseca tome ćete i svedočiti.

Više se relaksirajte i pokušajte da se opustite. 

BLIZANCI:

Blizanci u februaru imaće priliku da sa svojim partnerom razgovaraju o budućnosti. Moguće je planiranje venčanja ili početak zajedničkog života. sigurni ste u sebe i svoje odluke i želite da udovoljite partneru. Moguće je da ćete kupiti i zajedničku nekretninu. Ovaj period je bitan i za vas i za vašeg partnera, posebno ako želite da proširite porodicu. Mnogi Blizanci će u februaru želeti da porade i na odnosima sa porodicom i prijateljima. Imaćete više vremena za njih i sada je pravo vreme da svi budete na okupu. Slobodni Blizanci ući će u romantični odnos sa osobom koju su davno upoznali. Veze započete u februaru mogu da budu duge i kvalitetne.

Blizance u ovom mesecu očekuju razne poslovne ponude. Sada imate priliku da birate kako želite da se vaša karijera odvija. Idealan je period za rad u inostranstvu ili u drugom gradu. Blizanci će u ovom mesecu osetiti potrebu da menjaju stvari, što će dovesti do iznenađujućih odluka kada je u pitanju vaša karijera. Spremni ste da se borite i da osigurate svoje finansije. Nijedna prepreka neće biti nesavladiva za vas u narednom periodu. Imajte na umu da svaki cilj dostižan. Važno je da dobro organizujete svoje vreme i da ostanete fokusirate na sve ono što ste naumili. Napravite dobar plan i krenite u akciju!

Mogući su problemi sa zubima. Ne izbegavajte da odete kod stomatologa.

 RAK:

Zauzeti Rakovi su u februaru fokusirani na sebe, mnogo više nego na partnera, što može dovesti do zahlađenja odnosa i do distanciranja. Važno je da partneru objasnite zbog čega ponekad želite da se osamite i zašto vam je potrebno da budete van kuće.Ipak, neće svi naići na razumevanje. Moguće su česte svađe i optužbe da nešto krijete ili pogrešno radite. Iako vam je u ovom trenutku potreban mir, morate da raspravite sa partnerom o tome šta vas zapravo muči i da pokušate da izgladite odnose. Slobodni Rakovi još uvek nisu spremni da uđu u ozbiljnu vezu, ali se polovinom meseca pojavljuje osoba koja će im se mnogo svideti.

Što se tiče poslovnog polja, Rakovi će dobiti priliku da pokažu svoje poslovne veštine i stečeno znanje. Bićete adekvatno nagrađeni za trud i na vama je da se potrudite da to mesto zadržite. Stalo vam je do finansijske stabilizacije, pa ćete prihvatati mnoge zadatke koji bi mogli da vam osiguraju položaj. Radićete pod pritiskom, i moguće je da će vam zbog toga biti teže nego inače. Rakovi treba da pripaze na odnose sa nadređenima, jer sukob mišljenja nije potreban u ovom trenutku. Sada je vreme da se trudite i da marljivo radite, uspeh vas tek čeka! 

Mogući su problemi sa bubrezima.

LAV:

Biće ovo sjajan period za sve Lavove koji su u braku ili u vezi. Osećate se dobro, što će doprineti boljoj atmosferi u domu. Nekada postavljate velike ciljeve i za sebe i za partnera, ali u februaru ništa vam neće delovati nemoguće. Idealno je vreme ako želite da radite zajedničke stvari ili poslove. U ovom mesecu moraćete da pristajete na kompromis, kako ne bi došlo do nesuglasica. Lavovi će imati prilike da više izlaze i da više vremena provedu sa porodicom i sa prijateljima, a to će vam baš prijati. Bićete zadovoljni i opušteni. Slobodni Lavovi uživaju u flertu i u udvaranju, ali i dalje niste spremni da uđete u ozbiljnu vezu.

U februaru Lavove očekuju veliki poslovni izazovi. Ako želite da zaradite još dodatnog novca, moraćete mnogo više da radite i da ostanete fokusirani. Biće novih poslovnih ponuda i novih saradnji, što će vam doneti i dodatnu motivaciju za rad. Ipak, treba da budete obazrivi, jer nagomilavanje obaveza može da vam stvori i mnogo stresa. Prihvatajte samo ono za šta ste sigurni da ćete ispuniti. Ako ste planirali da učite nove jezike ili da upišete fakultet, zvezde će vam biti naklonjene. Što se tiče obrazovanja, Lavovi će ovog meseca imati mnogo više elana za učenje. 

Zdravlje je stabilno, ali bi bilo dobro da počnete zdravije da se hranite.

DEVICA:

Zauzete Device će u februaru imati priliku da porade na odnosu sa partnerom. Ima mnogo nerazjašnjenih pitanja i sada je vreme da razjasnite neke stvari. Problemi iz prošlosti neće nestati sami od sebe. Budite iskreni prema sebi i prema partneru i pokušajte da nađete pozitivnu stranu svake rasprave i da se potrudite da izgladite ono što ne valja. Ostanite smireni, jer ružne reči i svađe neće situaciju promeniti na bolje. Dobro razmislite da li vaša veza ima budućnost. Krajem meseca biće vam sasvim jasno da li treba da ostanete u vezi ili da nastavite dalje sami. Slobodne Device ući će u vezu sa osobom koju su upoznale na putovanju ili preko društvenih mreža.

 Device će u ovom mesecu zablistati na poslovnom planu. Ponudiće vam se bolje radno mesto ili bolja plata na sadašnjem mestu. Poslovni uspeh doneće vam više samopouzdanja i bićete sigurni u sebe i u svoje kvalitete. Jedini problem koji ćete ovog meseca imati jeste organizacija vremena. Čini vam se da nemate dovoljno vremena za odmor i za zabavu. Više ćete raditi nego što ste navikli, ali to će biti naglašeno samo ovog meseca. Biće vremena za odmor, sada je važno da se posvetite karijeri i da obavite u roku sve zadatke koji će vas dovesti do uspeha i do napretka.

Mogući su bolovi u kičmi i vratu. Prijala bi vam relaksirajuća masaža.

VAGA:

Vage će u februaru imati mnogo harmoničnih i romantičnih trenutaka sa partnerom. Svađe, razmirice i problemi iz prošlosti su iza vas i sada možete da se opustite i da uživate u lepim i spokojnim trenucima sa voljenom osobom. Mnoge Vage će u ovom mesecu imati više vremena za druženje sa prijateljima i sa porodicom. Bilo bi dobro da pronađete malo vremena za sebe i da razmislite šta sve možete da uradite za sebe, a niste stigli do sada. Prijao bi vam novi hobi ili nova zanimacija. Slobodne Vage će sresti zanimljivu osobu sa kojom imaju mnogo zajedničkih tema, lako se mogu javiti simpatije između vas.

Što se tiče poslovnog plana, Vage u ovom mesecu imaju priliku da započnu novu saradnju sa starim partnerima, sa kojima su već sarađivali. Iako će vam na prvi pogled to delovati zanimljivo, budite obazrivi i pazite da ne pokvarite odnos sa sadašnjim poslovnim partnerima. To posebno važi ako radite u nekoj kompaniji. Vage će imati u februaru priliku da pokažu svoju krativnu stranu, pa ako volite da crtate ili pišete, radite to što češće. Što se tiče finansija, situacija se poboljšala i sad amožete malo da se opustite. Priuštite sebi stvari koje već dugo želite.

Bilo bi dobro da proverite krvnu sliku.

 ŠKORPIJA:

Zauzete Škorpije će imati prilike da sa svojim partnerom razgovaraju o budućim planovima. Mnogi od vas će razmišljati o proširenju porodice, ili o zajedničkom poslovnom poduhvatu. Ovo je idealno vreme da učvrstite vezu sa partnerom, pa i ako započnete realizaciju neke zajedničke ideje, to će imati uspešan ishod. Pored toga, biće i više druženja i izlazaka, gde ćete moći da se opustite i proveselite. Shvatili ste i sami da samo iskren razgovor dovodi do stabilnog i kvalitetnog odnosa, i zato nemojte ništa da tajite. Slobodne Škorpije, i pored svih udvaranja, ne mogu da pronađu srodnu dušu. Ipak, stvari se menjaju krajem meseca kada u vaš život ulazi osoba koja će promeniti vaše čvrste stavove.

Ovog meseca, Škorpije mogu da očekuju poboljšanje na poslovnom planu. U proteklom periodu, trudili ste se da pokažete svoje kvalitete i mnogo ste ulagali u svoje obrazovanje i rad, sada je vreme da to i naplatite. Povoljna finansijska situacija doprineće i boljem raspoloženju. Sigurni ste u sebe i u ono što možete da pružite na radnom mestu i sada zaista ne morate toliko da brinete. Zaboravite na stres, jer pred vama su lepi dani. Ako planirate nove saradnje, važno je da budete striktno poslovni i da nikako ne pristajete na manje od onoga što zaslužujete. Ostanite fokusirani na svoje ciljeve i nastavite da se trudite istim tempom.

Sada je pravo vreme da počnete redovno da vežbate i da se držite pravila zdrave ishrane.

STRELAC:

Strelčevi koji pored sebe imaju partera ovog meseca treba da obrate pažnju na udvaranja sa strane, jer se to vašem partneru nikako neće dopasti. Da veza ne bi došla u krizu, najbolje je da se povučete i da ne pristajete na flert. Moguće su svađe u domu, i to pogotovu oko finansija. Lako ćete se ljutiti, ali je važno da probleme rešavate kada ste smireni i staloženi. Nekada je u redu da prihvatite da grešite i da pokušate da promenite šta možete. Slobodni Strelčevi će u ovom mesecu verovatno ući u romantičnu vezu i to sa osobom koju poznaju već duže vreme. To može biti osoba iz radnog okruženja, teretane ili nekog drugog mesta gde redovno odlazite.

Ovog meseca će Strelčevi imati malo manje posla nego obično. Sada je idealan period da razmislite o svojoj karijeri i da razmislite koje je zanimanje najbolje za vas. U februaru će mnogi Strelčevi odlučiti da napuste svoje radno mesto i da započnu sopstveni posao, što može biti odlična poslovna odluka. Motivisani ste da učite, da gradite, da se usavršavate i vaš trud će se isplatiti. Dobro ste organizovani i ne plašite se novih obaveza. Ovaj mesc biće značajan za vašu dalju karijeru, pa bi bilo dobro da postavite jasne ciljeve i da na njima marljivo radite.

Osećate se dobro i imate puno energije.

JARAC:

Jarčevi koji su u braku ili u vezi u ovom mesecu mogu da se suoče sa problemima sa partnerom. Nemate dovoljno razumevanja, što može dovesti do čestih nesuglasica. Nekad nećete da priznate da grešite i da jednostavno niste u pravu. Ipak, treba da pristanete na kompromis i da spustite loptu, kako bi vaša veza ponovo bila puna strasti i ljubavi. Pokušajte da smirenim tonom izgladite probleme i da saslušate partnera. Jedino tako ćete uspeti da prebrodite probleme u ovom periodu. Slobodni Jarčevi polovinom meseca mogu da upoznaju veoma interesantnu osobu koja će privući njihovu pažnju. Očekuju vas zanimljivi sastanci i izlasci.

Jarrčeve očekuje mesec pun fantastičnih događaja kada je u pitanju njihova karijera. Sigurni ste u svoje ciljeve i ne odustajete ni kada se pojavi teška prepreka. U februaru neće biti mnogo prepreka, ali će biti izazova. Od vas će se očekivati mnogo, pa ako ta očekivanja ispunite, možete da osigurate svoje mesto i da budete adekvatno finansijski nagrađeni za trud. Nije najbolji period za pokretanje sopstvenog posla, treba još malo da sačekate i da se radite detaljnije na biznis planu. Jarčevi mogu da očekuju da će poslovni uspeh doći veoma brzo, ako nastave da rade istim tempom na sadašnjem poslu. 

Mogući su kardiovaskularni problemi.

VODOLIJA:

Zauzete Vodolije su ovog meseca fokusirane na porodicu i na dom. Partner vam pruža mnogo podrške i razumevanja, a najbolje od svega je što uvek u njemu pronalazite prijatelja i dobijate iskrene savete. Bilo bi dobro da budete potpuno otvoreni u tom odnosu, jer nema više mesta za tajne. I pored svega toga, osetićete napetost, jer ne želite da otkrijete baš sve svoje tajne. Mnoge Vodolije krajem meseca neće biti sigurne u svoje emocije, pa to može da poljulja vaš odnos sa partnerom, ali stvari će rešiti za kratko vreme, samo što više razgovarajte. Slobodne Vodolije imaju priliku da upoznaju različite osobe, a moguće je da će im jedna biti baš po meri. 

Vodolije u februaru mogu da očekuju napredovanje u karijeri. Dobre ponude se ne odbijaju, ali je važno da razmislite da li možete da prihvatite toliko obaveza, kako vaš ljubavni život ne bi bio ugrožen. Ako planirate da idete u inostranstvo da radite, sada je povoljan period za to i možete da očekujete otvaranje novih prilika. Vodolije bi trebalo da pripaze na odnose u kolektivu, jer vas mnoge kolege posmatraju kao konkurenciju. Svoje poslovne planove zadržite za sebe i ne otkrivajte previše. 

Bićete pod stresom, pa su moguće nesanice i loši snovi.

RIBE:

Zauzete Ribe u februaru neće naići na podršku partnera kakvu očekuju. Biće dosta ljubomornih scena, svađa i razmirica. Ipak, polovinom meseca, to će se dovesti u red. Osetljiviji ste nego inače, i burno reagujete. Ostanite staloženi, kako ne biste produbljivali napete odnose. Partner ne razume vaše ponašanje, pa je najbolje da o svemu iskreno popričate i da ne krijete ništa od partnera. Jedino tako ćete izgladiti odnose. Slobodne Ribe ovog meseca ući će u romanični odnos sa osobom koju ne poznaju dugo. To može biti mač sa dve oštrice, pa može doći do još jednog razočarenja na polju ljubavi.

Što se tiče posla, ovo je dobar period za Ribe koje žele da započnu novu karijeru. Ako imate dobru poslovnu ideju, ne okolišajte - uradite sve što možete da je realizujete. Pokretanje sopstvenog posla je nešto o čemu će mnoge Ribe razmišljati u februaru, pa je dobro da pronađete partnere koji će vam biti finansijska podrška. Udruživanje sa pouzdanim prijateljima ili saradnica će vam mnogo značiti, a može vam doneti još više uspeha. Finansijka situacija je stabilna, što će mnogim Ribama doneti olakšanje. Dobro se organizujte, jer vas čeka mnogo posla.

Moguć je problem sa viškom kilograma. Počnite redovnije da vežbate.

ženskimagazin.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori