Blizanaci će biti zadovoljni odnosom s voljenom osobom, dok Vodolije očekuje iznenađenje...

Sudeći po prognozama astrologa, u prvim januarskim danima neće manjkati zaljubljivanja, ali ni raspirivanja starih strasti. Biće i malih trzavica, ali ničeg toliko značajnog što bi moglo da naruši emotivni sklad u ovom prazničnom periodu.

Ovan

Ako se budete kontrolisali i uvažavali drugu stranu, možete očekivati poboljšanje emotivnih odnosa. Takođe ćete sve više uživati u skrivenim pogledima i čitanju između redova. Slušajte svoju intuiciju.

Bik

Zbog toga što neke okolnosti koje neće ići na ruku vašem ljubavnom životu, padaće vam samopouzdanje. Ipak, oni koji još traže srodnu dušu neka ovih dana obrate pažnju na osobe iz svoje radne sredine.

Blizanci

Osim što ćete biti u sasvim zadovoljavajućim odnosima s voljenom osobom, trudićete se da poboljšate i svoj seksualni život. Vaša najdraža osoba moći će da se osloni na vas, a vama će to podići samopouzdanje.

Rak

Osećaćete se sve bolje, bilo da ste sami, bilo u paru. Prepoznajete da se u vaš emotivni život vraća optimizam. Na trenutke ćete imati potrebu da svima kažete kako se osećate, a na trenutke biste sve to sakrili. Rezultat će biti zbunjenost partnera.

Lav

Ono što ste uradili, uradili ste. Polako ulazite u diskretniju ljubavnu fazu kad više neće biti velikih dešavanja. Vaše ljubavno raspoloženje biće u padu, dok će partner imati potrebu za više nežnosti. Budite taktični.

Devica

Neki će svoju najdražu osobu povezati sa svojom porodicom. Biće to emotivan susret za obe strane. Mala nadmudrivanja oko dominacije u vezi takođe bi mogla da se nađu na dnevnom redu. Samci mogu naći ljubav na poslu.

Vaga

Izgledni su lepi i prijatni susreti sa prijateljima bilo u vašem domu, bilo u izlascima. Ako ste u paru, svuda ćete ići zajedno. Tokom ovakvih izlazaka vaši romantični odnosi će početi da se dovode u red i malo po malo će se poboljšavati. Društvo će pomoći.

Škorpija

Uprkos malim nezadovoljstvima, vi prepoznajete da je sve više ljubavi i radosti u vašem emotivnom životu. Rado biste se zabavili, ali okolnosti će smirivati takve potrebe. Vaša veza je korektna uz nešto manje izazova.

Strelac

Sentimentalnost i potreba za nežnostima prouzrokovaće kod vas velike čežnje ako ste sami, ili želju da povlađujete partneru. Kako dani budu prolazili, imaćete sve veću potrebu da se povučete od drugih i zavučete u svoja četiri zida.

Jarac

Voljena osoba će vas zbunjivati. Čas će biti otvorena i na ivici agresivnosti, a čas osetljiva i povučena. Neki će stoga pokušati da osveže svoj i partnerov erotski život. Biće uspeha, ali iznutra će ostati mala praznina.

Vodolija

Oni u dužim vezama uspešno će obnoviti svoj seksualni žviot. Oni koji su još sami, neka izlaze, jer će im biti lepo. Okolnosti, ljudi i događaji svakako će vam ići na ruku. Ako ste još sami, izađite s prijateljima, iznenadićete se.

Ribe

Pred vama su lepi i ispunjavajući ljubavni dani. Mnoge vaše ljubavne želje biće na pragu ostvarenja. Odlično je vreme za sve one koji su zaljubljeni, mladi i željni društva. I Ribe u vezi ili braku će istinski uživati.

ženskimagazin.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori