Tako da, koliko god da je ljubav snažna, vi ćete biti fokusirani i na materijalnu stranu života.

Ovan

Uživajte u ovim čarobnim danima! Ljubav je u vazduhu, vaše umeće zavođenja je snažno i u ljubavnom životu ostvarujete harmoniju. Povoljan položaj planeta dodatno pojačava i preokupaciju ka vrednostima i novacu. Tako da, koliko god da je ljubav snažna, vi ćete biti fokusirani i na materijalnu stranu života. To može značiti da sa partnerom delite materijalni interes. Na ljubavnu situaciju tokom marta uticaće komunikacija i putovanja.

Bik

U narednom peruodu želećete promenu. Suprotnost bi vas zaista mogla privući. Ako ste slobodni, izađite na sastanak, pa ćete videti šta i ko vam odgovara. Eksperimentišite, dobar položaj Venere daće vam više hrabrosti, pa ćete više i rizikovati, a mogli bite i iznenada da otputujete. Moguće je da ćete otputovati sami, a zvezde pokazuju da je ovo razdoblje idealno za verziju ljubavi koja vama odgovora. Znakovi sa kojima je moguća ozbiljna veza: Blizanci, Vaga, Strelac. Zaobiđite: Bika, Škorpiju, Raka.

Blizanci

Osećate emotivno previranje, tako da u zavisnosti od situacije menjate svoje raspoloženje ili odluke. Stalo Vam je da prevaziđete emotivnu krizu ili različite nesporazume, koje imate u odnosu sa voljenom osobom. Umerenost u izražavanju osećanja predstavlja veliku vrlinu, ponekad svaku odluku treba dobro osmisliti. Važno je da usrećite svog partnera ili da osećate uzajamnu naklonost. U ljubavnoj perspektivi, dobro se dobrim vraća. Ako ste mladi ili slobodni ljubavne avanture više deluju kratkoročno, kao zamena za neke neispunjene želje. Uživajte u ljubavnim izazovima, ali budite i dovoljno iskreni u izražavanju svojih osećanja. Ljubavna sreća je moguće i dostižna. Potrebno da sačuvate svoju ljubavnu sreću, kao i osobu do koje Vam je stalo.

Rak

Kako nedelja bude prolazila, biće sve više poziva i prilika za izlaske, zabave, provode, ludovanja i ljubavi. Verovatno ćete biti rado viđen gost, a i vi sami ćete se truditi da ništa ne propustite. Bilo u vezi, bilo sami, dobro ćete se provoditi.

Lav

U optimističnom raspoloženju uživate u nekim romantičnim susretima ili u društvu osobe koja u Vama pokreće velike strasti. Vaše ponašanje na najbolji način odslikava ljubavno zadovoljstvo ili raspoloženje koje osećate u nečijem prisustvu. Tanka je granica spajanja ili razdvajanja u ljubavnom odnosu. Sačuvajte dobro raspoloženje, bez obzira na emotivni ritam i trenutni ishod. Važno je da sledite svoj unutrašnji instinkt. Razmena osećanja i energije između Vas i voljene osobe predstavlja »lepši deo stvarnosti«. Ono što je po Vašem ukusu – odgovara i Vašem partneru. Ukoliko ste mladi ili slobodni, očekuju Vas uzbudljivi kontakti i susreti.

Devica

Vaši emotivni odnosi nastavljaju da se razvijaju dobro, a vi u njima delujete sigurno i zrelo. Nije loše. Najbolje ćete se osećati kod kuće. Oni u vezama povući će se s voljenom osobom u četiri kućna zida. Oni koji su još sami nastaviće sa svojim ljubavnim osvajanjima. Drugi će ih prihvatati čak i iznad očekivanja. Oni koji još traže srodnu dušu biće pomalo lenji za izlaske, ali neće se zbog samoće osećati loše.

Vaga

Ovo nije najsrećniji period za ljubavne veze. Venera, vam može doneti razočaranja, zbunjujuće situacije, ograničenu slobodu izbora, zatvaranje ili jednostavno gubitak interesovanja. Zbog toga prvi dani u ovom periodu nisu obećavajući. Neke stvari ipak će ostati sakrivene i zbunjujuće. Savetujemo da o tome i svemu što vas brine razgovarate s nekim u koga imate poverenja.

Škorpion

Bićete spremniji za nove ljude i nova poznanstva, ali i dalje postoji mogućnost provokacija, pa i rasprava koje vam ne idu na ruku. Radi se o tome da treba da pazite kako komunicirate. Zato se ne zalećite. Budite taktični i uviđavni.

Strelac

Ako ste u vezi: Predložićete bračnom ili emotivnom partneru nešto što možete da radite zajednički, a što se odnosi na vaš zajednički život, porodicu i što vam donosi poboljšanje kućnog budžeta. Oboje ćete se složiti oko ulepšavanja vašeg stambenog prostora. Partner će biti oduševljen vašim predlozima i uključiće se u zajedniči rad na onome oko čega se dogovorite. Voljenoj osobi ćete poklanjati više pažnje na obostrano zadovoljstvo.
Ako ste slobodni: Nedostajaće vam osoba sa kojom ste ranije bili u vezi. Shvatićete da je bio pogrešan potez to što ste se razišli i počećete da razmišljate kako da stupite u kontakt s njom. U slučaju da je uzrok razlaza bio do vas, vašom greškom, bićete spremni da to ispravite, a ako je to bilo zbog druge osobe, bićete spremni da oprostite. Naći ćete način da se vidite sa bivšim partnerom i imaćete realne šanse da obnovite vezu, ali pod uslovom da ne čekate dugo.

Jarac

Senzualnost pristiže u talasima tokom ovog perioda. Sunce vam donosi vitalnost i energiju, Venera romanse, flertove i ljubav, a Merkur sklonost eksperimentima i novome. Pod ovakvim uticajem ovaj period je otvoren za sve mogućnosti: prosidbe, nove ljubavi, obnove veza, istraživanje novih mogućnosti, upuštanje u nova ljubavna iskustva. Možete očekivati puno zabave i sve moguće užitke. Tu i tamo može doći do prepreka, ali ako želite biti srećni tada nije vredno da im posvećujete puno pažnje.

Vodolija

Tokom ove sedmice vaši će odnosi napredovati u pozitivnom pravcu, a vi ćete postati otvoreniji i raspoloženiji za ljubav. Voljena osoba opet će vas obasipati nežnostima, a vi ćete joj uzvraćati istom merom. Samci će imati sve više udvarača.

Ribe

Nalazite se u sjajnoj prilici da ostvarite harmoniju zajedničkog života ili svoje ljubavne želje. Osećate potrebu da uveličate neke događaje u krugu porodice ili u odnosu sa voljenom osobom. Na sreću, Vaš ljubavni stil deluje vrlo izazovno ili podsticajno na partnera. Imate priliku da čujete pozitivne komentare o svom izgledu ili ponašanju, godi Vam nečija emotivna naklonost i pažnja. Osobi koja Vam se dopada jasno dajete do znanja da preferirate harmoničan odnos, uzbudljivu ljubavnu romansu ili strasnu vezu. Ukoliko ste mladi ili slobodni, priželjkujete novu ljubavnu romansu. Uživajte u novim ljubavnim izazovima, ali budite i dovoljno iskreni u izražavanju svojih osećanja. Ljubavna sreća je dostižna, samo kada se nalazite u društvu osobe koja odgovara Vašem ukusu i afinitetima.

lovesensa.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori