Osećaj emotivne bliskosti u vama podstiče pozitivno raspoloženje i kreativnu energiju. Dobro je da se orijentišete prema onoj lepšoj strani stvarnosti.

OVAN  (21. 3. - 20. 4) Morate da se nekad i prepustite drugima. Oni nisu vaše vođe, već saradnici. Novac preko poslova saobraćaja ili sve što ima veze sa tečnostima. Dobar dan, posebno veče za izlazak i flert. Opustite se. Ovan u braku ima pojačane emocije. Razdražljivi ste.

BIK  (21. 4. - 21. 5) Odličan dan za saradnju sa inostranim partnerima, posebno kada je trgovina u pitanju. Dobra zarada. Ovo je period za prave ljubavi. Bikovi u braku odličan period za ulaganje u kuću. Pazite na disanje.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6) Današnji dan je vezan za dobru koncentraciju i sposobnost da možete sve organizovati  kada je posao u pitanju. Ozbiljno shvatate vezu u kojoj ste. Verovatno ćete ostati sa tom osobom jako dugo ukoliko je ljubav odskoro počela. Paziti na ruke, šake.

RAK  (22. 6. - 22. 7) Ovde je važno da imate strategiju. Ako želite nešto novo da radite potreban vam je biznis plan vrlo precizan. Potrebna vam je strast, možda više nego što ste mislili. Slobodan Rak ima susret sa neobičnom  Vodolijom. Često se žalite ali ste dobro.

LAV  (23. 7. - 22. 8) Poslovno će sigurno vaše raspoloženje da odradi dosta toga. Imaćete uspeha u radu, iako ste mislili da to nije moguće u ovom trenutku. Umetnički ste nadahnuti  to doprinosi da budete omiljeni kod žena posebno, ako ste muški Lav. Posetite lekara.

DEVICA  (23. 8. - 22. 9) Morate da nastavite negde sami da se okrenete sopstvenim snagama. Teško da možete da verujete nekom drugom. Odličan dan za ljubav i erotiku, posebno ako ste u vezi sa Škorpijom ili Jarcem. Dosta napetosti, mada nemate razloga za to.

VAGA (23. 9. - 22. 10) Ukoliko se usresredite na pozitivne stvari i rešenja finansijska dobit neće izostati. Tražite drastična rešenja vaše situacije. Osećate se odbačeno i ne shvaćeno. Krenite na put doneće vam više pozitivne energije.

ŠKORPIJA (23. 10. - 22. 11) Fokus je na drugim stvarima. Prioriteti su nestali. Inhibicija je prisutna na poslovnom planu. Rasprava donosi i konačno rešenje situacije . Recite sve šta vam je na duši. Oslobodite se stega. Lagana hrana puno vitamina će vas podići.

STRELAC  (23. 11. - 21. 12) Nerealne nade su pojačane. To smeta radnoj okolini. Oni vas mole da se odlučite. Vlada napetost među vama. Suprotan pol i vi imate otežanu komunikaciju. Ne teče baš sve kao po loju.  Želudac vas boli. Uspostavite ravnotežu.

JARAC  (22. 12. - 20. 1) Svi koji se bave ručnim radom mogu biti uspešni. Prezentovaće svoje radove i zaraditi na tome.  Čudne emocije se danas javljaju. Ljubav mržnja. Nije vam bas jasno šta se dešava. Prolazno je. Manji bolovi u stomaku.

VODOLIJA (21. 1. - 19. 2) Sa suprotnim polom neće biti lako danas izaći na kraj. Dolazi do manje napetosti. Može biti težak dan ali nemoj te odustajati. Osećate se seksi. Očekujete brzi poziv od partnera. Vrtoglavica.

RIBE  (20. 2. - 20. 3) Puni ste novih ideja. Fantaziji nikad kraja danas. Saradnici vam pružaju podršku u svemu, saradnici žele da rade sa vama. Flert i zaljubljivanje pojačavaju vaš seksipil. Raspoloženi ste. Smanjite alkohol.

novosti.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori