Pojedine osobe pustim da odu jer nisam kolekcionar nezahvalnih...

Mogu se izvući karakterne crte koje su krive za krah ljubavi – Ovnovi su tvrdoglavi, Device previše zahtevne… Šta kažu zvezde za vaš znak?

Ovan

Ovnovi sabotiraju svoje veze očekivanjem da bi partner trebalo da živi po njihovim pravilima, dok oni sami ne planiraju da menjaju svoje planove. Lako gube strpljenje za nesavršenosti drugih, prebacuju im, pri čemu ne priznaju svoje greške. Postavljaju se superiorno i kao svojevrsni sudija partneru, a s druge strane imaju naglu ćud te zaista veruju da imaju pravo da vređaju druge. Odnos privode kraju i svojim flertovanjem, te upuštanjem u razne kombinacije s drugima.

Blizanci

Dešava se da se Blizanci postave tako da potpuno ignorišu partnera i tako svesno uništavaju vezu. Takođe, oni često umeju da se ponašaju kao da samo traže šta će partner pogrešiti kako bi mu to nabili na nos te pokazali kako su oni bolji, pametniji… Potreba za slobodom Blizanaca takođe može oterati partnera, u stanju su odlagati obaveze (na primer brak) što više mogu, a i kasnije se trude da drže distancu. Takođe, skloni su prevarama ako nisu zadovoljni u odnosu.

Lav

Lavovi mogu da dođu u situaciju da vezu počnu da analiziraju do najsitnijih detalja što može naprosto postati previše drugoj strani. Vole biti zaljubljeni i u ljubavi s nekim, ali njihov strah da će to prestati, sumnje u partnera i iščitavanje nepostojećih signala vodi ih u začarani krug u kojem više niko ili ništa ne može zadovoljiti njihova očekivanja, jer ne traže nešto konkretno.

Djevica

Sa pripadnicima ovog znaka partner treba da zna da je prvo i najbitnije pravilo – o Devicama morate brinuti i ispunjavati sve njihove želje. Najveću štetu i sabotažu veze nanose pasivnom agresijom, očekivanjem da im partner čita misli i sve podredi njima. Pre raskida dugo će zvocati i onda samo ućutati, s nadurenim licem i nosom podignutim u nebo.

Škorpija

Jedan od načina na koji pripadnici ovog znaka mogu uništiti vezu ili brak je građenje nepoverenja prema partneru, pretpostavljajući da će ih on izdati, pri čemu će stalno tražiti sitne propuste kod partnera. Što je gore, ako se osećaju nesigurno čak i ako ne pronađu dokaze, celu će stvar iskonstruisati u svojoj glavi. Potom slede mučni razgovori i prebacivanja, optužbe…

Vodolija

Vodolija vezu može da uništi time što se vrlo lako odluči da ignoriše partnera i time što ne želi da da objašnjenje za svoje ponašanje. Kod njih druga strana često treba da nagađa šta osećaju ili o čemu razmišljaju, što može izludeti partnera te ga ispuniti nesigurnošću do te mere da se pitaju voli li ih uopšte Vodolija ili joj je sasvim svejedno koga ima, ili ima li uopšte nekog kraj sebe.

 

 

zenablic.rs

 

 

 

 

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori