Ne razumijem kako žena može izaći iz kuće bez da se malo dotjera – ako zbog ničeg, onda iz pristojnosti. A potom, nikad ne znaš, možda baš tog tada ima zakazan sudar sa sudbinom. A najbolje je izgledati što je ljepše moguće za sudbinu.

S egom Lava teško se nositi, baš kao i s Blizančevom sklonosti flertu…

Ovan

Ovnova samouvjerenost koja je na početku možda i bila privlačna partneru, s vremenom postaje veliko opterećenje. Ovnovi moraju poraditi na svojem egoizmu i naučiti ponekad i partnera staviti na prvo mjesto ispred svega ostalog. Treba shvatiti da je kompromis osnova svake dobre i duge veze. Njihova ishitrenost i brzoplete reakcije isto mogu predstavljati problem u vezama jer se drugi jako teško nose s njihovim napadima ljutnje i bijesa.

Blizanci

Blizanci su skloni flertu pa se partner uz njih može osjećati nesigurno. Ne odaju dojam stabilnosti i pouzdanosti, zbog čega voljena osoba osjeća da se na njih ne može osloniti. Sklonost čestim promjenama mišljenja i raspoloženja isto je nešto što drugima nije privlačno, jer se nikad ne zna koje će od mnogih njihovih lica izbiti na površinu.

Lav

Lavov veliki ego nešto je s čime se treba znati nositi. Nije lako živjeti s osobom koju vrijeđa svaka sitnica i koja je spremna danima ne razgovarati s partnerom zbog uvrijeđenosti. Sami sebi su na prvom mjestu, što s vremenom postaje veliki problem. Ne znaju priznati pogrešku, a uz to su skloni flertu, pa se partner ponekad s njima ne osjeća sigurno.

Djevica

Stidljive i povučene djevice teško otkrivaju svoje prave emocije pa njihov partner nikad ne zna što stvarno osjećaju. Život s njima može biti težak jer su previše kritične i uvijek svemu pronalaze neku manu. Teže za savršenstvom, ali ne shvaćaju da treba uživati u malim, običnim stvarima. Njihova opsjednutost čistoćom i zdravljem isto može biti vrlo naporna.

Škorpion

Škorpioni uvijek idu na sve ili ništa, pa s njima nije lako držati korak. U vezi postaju ljubomorni i posesivni, pa često guše partnera. Osim toga, tajanstveni su pa voljena osoba uvijek ima osjećaj da im škorpion nešto skriva i da s njima nije potpuno iskren. Zlopamtila su koja nikad ne opraštaju, a mali sukob redovito pretvaraju u dugotrajnu svađu punu optužbi i pokušaja emotivne manipulacije.

Vodenjak

Vodenjakova potreba za slobodom i inzistiranje na individualnosti mogu biti iscrpljujući u vezama pa tako partner ponekad ima osjećaj da su vodenjaku svi važniji od njega. Bogat društveni život mnoge partnere čini ljubomornima, što vodenjak ne može shvatiti. U nekim slučajevima nedostatak intimnosti i romantike može dovesti do udaljavanja. Voljena osoba uvijek zna šta vodenjak misli, ali nikad što osjeća, jer izbjegava razgovarati o svojim emocijama.

 

 

 

kosmopoliten.rs

 

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori