Kome će da svane a kome da smrkne ovog proleća, ko se iznenada zaljubljuje a ko uplovljava u tajnu vezu? Saznajte u ljubavnom horoskopu za prvu polovinu aprila 2017.

OVAN

POSAO: Vreme da menjate neke stvari koje su vas na poslu opterećivale. Pozabavite se obavezama koje su vas čekale duže vreme i osetićete veliko olakšanje kada ih završite. LJUBAV: Možete da očekujete velike preokrete na polju ljubavi. Iako dolazi razočaranje, dolazi i nova ljubav. Ipak, može se reći da se dobro snalazite na toj emotivnoj klackalici. ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol i poroke. Potrudite se da stvarate zdravije navike.

BIK

POSAO: Moguće je da se bavite planiranjem nove poslovne taktike ili radite na kreiranju nekog novog projekta. Povukli ste se dalje od gužve i ljudi kako biste sve na miru završili. LJUBAV: Smatrate da je došlo vreme za emotivne promene. Više niste zadovoljni osrednjim stanjem, želite uzbuđenje, strast i avanturu. Pred vama su zanimljiva dešavanja. ZDRAVLJE: Potrudite se da pazite na kičmu, nemojte da podižete težak teret.

BLIZANCI

POSAO: Uspevate da poboljšate odnose sa ljudima iz poslovnog okruženja i ponosni ste na sebe zbog toga. Važno vam je da imate dobru komunikaciju sa svojim saradnicima. LJUBAV: Izdvojte vreme da se posvetite voljenoj osobi i da razgovarate s njom. Verujte da ćete na taj način rešiti većinu nedoumica. Pred vama je šansa da sve izgladite i rešite. ZDRAVLJE: Odlično se osećate danas. Jaki ste i zdravi, ne očekuju vas nikakvi problemi.

RAK

POSAO: Nemojte da donosite nagle odluke na poslovnom planu. Možete napraviti grešku ako se ne budete konsultovali sa još nekim. Nađite saradnika od poverenja, svoju desnu ruku. LJUBAV: Vreme je da menjate stav koji ste zauzeli prema voljenoj osobi i da joj date malo više poverenja i poštovanja. Nigde nećete stići ako je budete non-stop proveravali. ZDRAVLJE: Problemi sa visokim pritiskom su sada iza vas i konačno se osećate daleko bolje nego pre.

LAV

POSAO: Očekuje vas povoljan dan kada je u pitanju mogućnost da završite neke sitne obaveze i poslove koje ste odlagali duže vreme. Ne bi trebalo da imate preterano važna dešavanja. LJUBAV: Za vas je život neki vid predstave i uvek se osećate kao da ste na sceni. Volite da budete u centru pažnje, a trenutni partner vam to pruža. Uživaćete u lepom danu sa njim. ZDRAVLJE: Moguć je prolazan kašalj, ali ne bi trebalo da imate veće zdravstvene probleme.

DEVICA

POSAO: Očekuju vas velike promene na poslovnom planu, pa je važno da zadržite sposobnost da se snađete i prilagodite u svim okolnostima. Možete vi to. LJUBAV: Osećate se voljeno pored svog partnera i zahvalni ste nebesima što pored sebe imate pravu osobu. Ne planirate nikakve promene, želite da sačuvate mir i stabilnost u vezi ili braku. ZDRAVLJE: Preporuka je da izbegavate cigarete. Čuvajte pluća i disajne puteve.

VAGA

POSAO: Imate brojne ideje, ali vam je potrebno vreme i dobra organizacija da biste sve realizovali. Važno je da idete korak po korak da nijednu sitnicu ne biste zanemarili. LJUBAV: Postoji osoba koja vam se dopada, ali još uvek nemate izgrađen odnos s njom. Potrebno vam je više vremena da skupite hrabrost da joj otvoreno priđete. ZDRAVLJE: Moguća je prolazna glavobolja u popodnevnim časovima. Prijaće vam svež vazduh.

ŠKORPIJA

POSAO: Prilagodljivi ste, ali nikada na svoju štetu. Umete da povučete granicu između stvari koje vam odgovaraju i onih koje treba menjati. Izborićete se za sebe na pravi način. LJUBAV: Ukoliko imate tajnu vezu ili odnos sa osobom koja nema rešen emotivni status, moguće je da ćete prema njoj početi da gajite nešto veće emocije nego što ste planirali. ZDRAVLJE: Imate višak energije, pa nikako ne bi trebalo da budete pasivni. Bavite se sportom.

STRELAC

POSAO: Dobićete nova zaduženja koja su veoma ozbiljna. Nosite trenutno veliku odgovornost na sebi. To vam ne pada teško jer umete dobro da se izborite sa pritiscima. LJUBAV: Nije vam uvek lako da izgladite nesporazume sa voljenom osobom zbog njenog ponosa, ali nećete odustati od nje. Važno vam je da joj pokažete da ljubav sve pobeđuje. ZDRAVLJE: Odmarajte se što više danas. Nemojte da se opeterećujete previše.

JARAC

POSAO: Možete da očekujete podršku jedne osobe koja može biti veoma važna za vaš posao. Postepeno će vam se pružiti mogućnost za velike i važne promene. LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, očekuje vas veoma uzbudljiv dan. Nećete zažaliti ako se bacite u akciju, pred vama je poznanstvo sa jednom posebnom osobom koju ćete zavoleti. ZDRAVLJE: Ne bi trebalo da bude problema. Dobro se osećate i zadovoljni ste stanjem na svim poljima.

VODOLIJA

POSAO: Moguće je da ćete danas vratiti neki dug i da ćete zbog toga osetiti veliko olakšanje. Postepeno idete ka boljoj situaciji. Na svim poljima vam se otvaraju nova vrata. LJUBAV: Niste preterano emotivni danas, jednostavno vam sada ta strana života nije prioritet. Povoljniji je dan za one koji su slobodni, druženje sa prijateljima u svakom slučaju prija. ZDRAVLJE: Povedite računa o tome da tokom dana unesete dovoljno tečnosti.

RIBE

POSAO: Možete da očekujete da ćete dobiti pohvale, ali i poštovanje saradnika. Dobro se osećate zbog toga. Uvek ste motivisani kada je radna atmosfera pozitivna. LJUBAV: Moguće je da ste primetili da se vaš partner menja na neki način i da niste sigurni kuda će vas to odvesti kao par. Ipak, ne treba sada previše da brinete o tome. ZDRAVLJE: Povedite računa o alergijama ako ste i ranije imali takvih problema.

novosti.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori