Meni je najljepše ono doba kada sam sa tobom, i nije bitno da li je jesen, zima, ljeto ili proljeće. Ja se i onako svaki dan iznova zaljubljujem u tebe.

Ovnove i Lavice tokom leta 2016. čekaju uzbudljive akcije i prilike!

Ovan

Letnji meseci su vam potpuno naklonjeni, jedino ćete tokom juna biti mirni i usporeni, ali situacija se već menja u prvi danima jula. Zauzeti pripadnici će posle 15. jula možda dobiti neku ponudu na ljubavnom ili poslovnom planu koju će teško moći da odbiju. Idealno vreme za odmor biće početkom avgusta kada će puni elana želeti da se nedelju ili dve potpuno posvete voljenoj osobi ili dragim ljudima!

Lav

Lavovi, dragi, znamo da ste posebni i da su letnji meseci stvoreni za vas. Sijate u skoro svakoj situaciji, ali probajte da ovog leta podelite to mesto u sa ljudima oko vas. Ukoliko je ikako moguće pokušajte da odolite iskušenjima i budite verni vašem dragom (ako pripadate zauzetima). Slobodni će imati toliko prilika (i dobrih i manje dobrih) da će biti teško da odluče. Polovina avgusta će biti idelana za odmor kda ćete negde na pučini sumirati utiske proteklih meseci!

Vodolija

Zauzeti pripadnici će ovog jula uživati u naklonosti voljene osobe i definitivno će razmišljati ili o zajedničkom životu ili proširenju porodice! Ne dozvolite da vam planove i idilu naruši neko iz prošlosti s kim još uvek niste sve završili! Idealan period za odmaranje je početak septembra, kada završite sve poslovne obaveze koje će ovog leta i te kako imati!

 

 

 

 

 

24casahr

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori