Proverite hoće li vam ljubav cvetati i u kojoj meri će vam zvezde biti naklonjene u drugoj polovini januara.

OVAN

Svojim nastupom, ponašanjem i rečima vi ćete privlačiti pažnju osoba suprotnog pola poput magneta. Ipak, ako ste imali neki problem koji se vukao, s njim ćete se morati suočiti na neprijatan način. Izdržite.

BIK

Osetićete blago olakšanje, jer ćete stvari moći da prihvatite realnije. Ipak, daleko je to još od vaših snova. Još uvek ćete vi ćete biti skloni ideji da se povučete u svoj svet mašte i samoće. Ne činite to sebi. Bolje je s ljudima.

BLIZANCI

Vaša osetljivost i potreba za nežnostima biće povećana, a spoljne okolnosti vam za to neće ići na ruku. Lepše je na licu videti osmeh nego nešto drugo. S tom mišlju vodiljom vi ćete poboljšati svoje emotivne odnose.

RAK

Društvenost i komunikativnost biće osobine koje ćete moći pokazati u svom privatnom životu. Iako u sebi osećate da ste u tom smislu sve jači, mogućnost verbalnih nesporazuma i svađa s partnerom biće jednako jaka.

LAV

Malo ćete se dublje zamisliti o svojim emotivnim potrebama i upoređivati to s onim što dobijate. Bićete snažni i sigurni u sebe, ali ćete emocije ipak pokazivati sa zadrškom. Za to nemate razloga.


DEVICA

Opet ćete se fokusirati na skriveno u odnosima. Zanimaće vas tajne, a neki će pokrenuti nepotrebne tračeve. Niste sigurni kako se postaviti u jednom odnosu. Zato ćete balansirati između povučenosti i otvorenosti prema drugima.

VAGA

Balansiraćete između potrebe za samoćom i atraktivnih poziva za izlaske. Povedite se za unutrašnjim glasom. Jedan izlazak biće dobar, a tu će biti i mali izazovi povezani sa stilom zabave i ishrane.

ŠKORPIJA

Zanemarićete sentimentalnost i uhvatiti se u koštac s realnošću. To će biti zdravo, a poboljšaće vaše odnose. Ono što vas trenutačno muči sročićete u sebi u pametan govor, ali ipak ga prvo prespavajte.

STRELAC

Povremeno će dolaziti do malih prolaznih zatezanja u emotivnim odnosima. Uz dovoljno ljubavi i takta naći ćete kompromis. Jednostavno budite ono što jeste – prirodni, pristupačni i s verom u svoju veštinu diplomatije.

JARAC

Nećete ulaziti u rasprave zašto je nešto takvo kakvo jeste, jer i sami znate da će proći. Mirom ćete održavati status quo. Svima oko sebe poželećete dobru zabavu, a vi ćete se skloniti u svoj svet intimnosti, bilo sami, bilo u paru.

VODOLIJA

Imaćete sjajnih ideja kako da osvežite svoj ljubavni život. Povedite se za njima, bićete srećniji. Vaši ljubavni apetiti rašće iz dana u dan. Gledaćete da što više vremena provedete s voljenom osobom ili ako ste sami, s društvom.

RIBE

Osoba s kojom radite daće sve od sebe da vas malo bolje upozna. Možda će pokušati da vam se približi dok ćete vi celo vreme tražiti nešto skriveno, neopipljivo, suptilno. Vodićete se svojom inuticijom.

zadovoljna.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori