Šta vam zvezde predviđaju...

OVAN

Neko će vas danas obradovati svojom pažnjom ili prikladnim poklonom. Prihvatite sve što vas asocira na uzbudljivu zabavu i na emotivno zbližavanje koje zaista odgovara vašim trenutnim potrebama. Staro društvo iz školske klupe pozvaće vas na interesantno okupljanje u toku nedelje koje ne bi trebali propustiti.

 BIK

Uživate u svim aspektima života. Rekli ste otvoreno “ne” depresiji i problemima. Za sada ste mračne misli potisnuli u drugi plan, što ne znači da vas neće sačekati na prvoj krivini. Razmišljajte pozitivno i napunite baterije za ovu radnu nedelju. Poželjno je da više vremena budete van zatvorenog prostora.

 BLIZANCI

Blagi pad energije tokom dana i vaša koncentracija neće više biti toliko usmerena na profesionalni život, već na ljubavne i privatne probleme. Pripazite se da neko od ljudi koji su hijerarhijski na višoj lestvici od vas ne primeti da ste na leru i da otaljavate posao. Više vitamina u ishrani.

 RAK

Bolja situaciju na poslovnom planu. Postoji čak i šansa da vam se neki manji rizik iz prošlosti može isplatiti. Iskoristite priliku kada vam se bude ukazala. Odlično se osećate danas. Puni ste energije i nema naznaka za bilo kakve zdravstvene probleme u bližoj budućnosti.

LAV

Dok vi delujete bezbrizno kroz dešavanja koja vas prate u poslovnom životu, vaš emotivni partner pokušava da odgonetne neke dileme iz prošlosti i kao da indirektno osuđuje vaš način ponašanja. Ostalo je samo da sačekate adekvatnu “presudu“ koja vam neće ići u korist.

 DEVICA

U susretu sa voljenom osobom, više posvetite pažnju nekim zajedničkim temama koje vas zbližavaju. Budite dovoljno aktivni i maštoviti u svakom pogledu. Potreban Vam je kreativan odmor i psihološko olakšanje. Pokušajte zaobići alkohol i duvan ili ga svesti na najmanju moguću meru.

 VAGA

Osećate laganu stagnaciju ili potrebu da se psihički rasteretite od nagomilanih obaveza. Prepustite svojim saradnicima da završe teži deo posla. U ljubavnom životu prija vam nečije prisustvo i razgovori koji deluju opuštajuće. Mogući manji problemi sa bronhijama i disajnim putevima.

 ŠKORPIJA

Potreban vam je dodatni oprez u susretu sa saradnicima i prilikom procene novih poslovnih prilika. Nema potrebe da skrećete pažnju na sebe ili da ulazite u neke sumnjive pregovore. Trenutno, ljubav i zadovoljstvo možda ne idu u zajedničkoj kombinaciji. Izbegavajte izloženost promaji.

STRELAC

Prihvatite poziv ili podsticaj koji u vama pokreće bliska osoba. Osećate da vas preplavljuje novi emotivni zanos i želja da više uživate u svom svetu intime. Konačno je došlo i vaših pet minuta kada je ljubav u pitanju. Zdravlje je zadovoljavajuće, ostalo je samo još da se sredi finansijska situacija.

 JARAC

Nemojte trošiti novac na bespotrebne i uglavnom beskorisne stvari, jer ćete imati veću štetu nego korist. Zaustavite kupoholičarsku maniju, jer su mogući neočekivani troškovi narednih dana. Dosadni kašalj koji vas muči zahteva odlazak kod lekara. Alternativna medicina nije dala rezultate.

 VODOLIJA

Pokušajte da udovoljite partneru, da strastvenost okrenete u vašu korist. Nemojte biti nervozni, već se više usredsredite na svakoednene potrebe ukućana za pažnjom i lepom reči. Sa malo truda možete mnogo postići. Ako je ikako moguće odrecite se danas korišćenja prevoznih sredstava.

 RIBE

Vi ste po svojoj prirodi štedljivi i veoma obazrivi kada su u pitanju finansije. Danas će vam takav stav doneti korist, važno je da budete veoma pažljivi sa novcem. Postoji šansa da odete na kraći poslovni put. Važno je da dovoljno odmarate i da imate redovne obroke tokom celog dana

zadovoljna.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori