Eto, jesu li ovo papučari ili samo muškarci koji čuvaju ono što imaju? Ja mislim da su ipak ovo drugo. Procijenite sami.

Veliki horoskop koji je pred vama otkriće vam kojih 5 polja su najvažnija u životu svakog od njih, kao i neke možda manje poznate, ali svakako zanimljive osobine zodijačkih znakova.

Lav

Karakter: Pripadaju retkoj grupi srećnika koji ne podležu tremi ni panici pred izlazak na ispit, kao ni u situacijama u kojima moraju da nastupe pred publikom. Najviše estradnih zvezda rođeno je baš u ovom znaku.

Profesija: Nema mnogo vrsnih intelektualaca i naučnika u znaku Lava. Čini se da ih njihov praktičan intelekt i ambicije ne podstiču na učenje.

Ljubav: Vole da se hvale svime što imaju, pa tako i izborom partnera. Voljenu osobu će ponosno pokazati u društvu i isticati njen šarm, obrazovanje, pamet i lepotu.

Zabava: Najverniji su posetioci važnih i nevažnih društvenih događaja i redovno prisutni na svim glamuroznim zabavama.

Polnost: Muškarci češće pate od seksualnih problema, a razlog tome je njihov ponos i taština koji ih sprečavaju da potraže pomoć. Umesto toga, radije partnera proglase krivcem za svoje teškoće.

 

Djevica

Intelekt: Za rešavanje svakodnevnih teškoća treba im više vremena nego drugim znakovima, jer previše vremena posvete detaljima i analizi, pa sporije sagledavaju celinu problema.

Karijera: Na rukovodećim i bankarskim položajima zauzimaju drugo mesto. I premda se to čini kao uspeh, one ga dosegnu tek nakon pedesete.

Ljubav: Prvo pronalaze razlog protiv neke veze, da bi se tek nakon analize partnerovih mana i vrlina prepustile zovu ljubavi.

Navike: Izbirljive su i sklone usvajanju čudnih navika, pa je njihove postupke neki put jako teško shvatiti. Recimo, radije će sesti u auto u potrazi za omiljenom pastom za zube nego u prvoj prodavnici kupiti drugu istog kvaliteta.

Zdravlje: Imaju najosetljiviji probavni trakt. Po pravilu njihov želudac luči višak želučane kiseline, pa često obole od čira na želucu.

 

 

 

24casahr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori