Šta vam zvezde predviđaju za danas...

OVAN

Posao: Naglašeno je polje za inostranstvo. Iskoristite dan za donošenje pravih poslovnih ponuda. Možete da planirate proširenje biznisa, kao i finansijskih aranžmana.

Ljubav: Imate pojačan uticaj Neptuna kada su Vaše ljubavne avanture u pitanju. Više ćete proživljavati platonski spoj nego nešto realno.

Zdravlje: Skloni ste alergijama.

BIK

Posao: Bićete srećne ruke kada su novčani prilivi u pitanju. Imate široko otvoreno polje inostranstva, koje vam dovoljno sipa u džep kada su finansisjski prilivi u pitanju.

Ljubav: Pokušavate da zavedete jednu osobu, ali Vam ne ide od ruke. Niste baš u elementu kada su u pitanju emocije koje trenutno imate.

Zdravlje: Poboljšajte svoj imunitet.

BLIZANCI

Posao: Neko iz vašeg okruženja je loše raspoložen. Shvatite da ne morate baš uvek da se povinujete tuđim željama.

Ljubav: Imali ste dovoljno dobar razlog da se pomerite sa mrtve tačke. Niste morali da pribegavate radikalnim promenama što se imidža tiče.

Zdravlje: Problemi sa disajnim organima.

RAK

Posao: Bićete u odličnom raspoloženju ovaj put. Ukoliko Vam se ukaže nova poslovna šansa nećete je odbiti na prvu loptu u svakom slučaju. Bićete u odličnoj poziciji što se finansija tiče.

Ljubav: Imate odličan stav kada su emocije u pitanju, pa ne morate da očajavate ukoliko Vam se desi da niste baš u pravu. Imate jaku intuiciju i osećate kako će se odvijati tok stvari.

Zdravlje: Povremene glavobolje.

LAV

Posao: Ne morete da slušate nečije šefovanje, jer ste u suštini slobodni kada su u pitanju odluke u vezi posla koji trenutno radite. Ne morate da se pitate za ishod, jer se vidi da je pozitivan. Imaćete mnogo više sreće nego što ste se nadali.

Ljubav: Otvorena ljubavna veza je ono što Vam u suštini treba iako ne želite da se osećate kao da ste u braku. Bolje je da budete sami nego u „vezi zbog veze“.

Zdravlje: Glavobolje i migrene.

DEVICA

Posao: Ne morate da se pravdate za propuštene šanse, već se skoncentrišite na nešto novo. Posao u inostranstvu je nešto što u suštini možete da očekujete kao dobitnu kombinaciju.

Ljubav: Pomišljate da osoba pored Vas ne zaslužuje Vašu pažnju. Niste svesni svog potencijala, kada su emocije u pitanju. Obratite pažnju, neko pokušava da Vas fascinira.

Zdravlje: Problemi sa digestivnim traktom.

VAGA

Posao: Imali ste dovoljno šansi da ispravite mnogo toga kod sebe, ali ste ih sve propustili. Ne vredi da se vratite unazad i da sve ispočetka uradite koliko bi bilo dobro. Pronađite način da poboljšate svoju situaciju.

Ljubav: Izlazite više. Opustite se u društvu i zaboravite na sve probleme. Ljubavna avantura je na pomolu.

Zdravlje: Bez razloga brinete za svoje zdravlje.

ŠKORPIJA

Posao: Angažujte se više povodom novih poslovnih aktivnosti. Neko bi mogao da prepozna Vaše kvalitete, kada je posao u pitanju.

Ljubav: Ponekad imate veoma loš stav prema partneru koji Vas u suštini i ne sluša. Imate utisak da je sve krenulo loše po Vas. Niste emotivno zadovoljni ovaj put.

Zdravlje: Posetite joga centar.

STRELAC

Posao: Planirate nešto više obaveza danas. Ukoliko Vam se učini da je neka osoba u vašoj radnoj sredini raspoložena da Vam pomogne, ne odbijajte saradnju. Pomoć bi Vam dobro došla.

Ljubav: Partner uviđa Vaše mane, ali ne želi raspravu sa Vama. Želi uvek da ostavi odličan utisak kada je odnos u pitanju. Stav koji trenutno imate nosi loše odluke.

Zdravlje: Imate masnoću u krvi.

JARAC

Posao: Želite mnogo više vremena za sebe, ali to da je skoro nemoguće. Obaveze se gomilaju i zbog toga osećate veliki pritisak. Strelac će Vam ponuditi pomoć. Nikako ne odbijajte.

Ljubav: Partner nije srećan jer ste preokupirani poslom. Sve je skloniji radikalnim promenama.

Zdravlje: Fizička aktivnost bi Vam dobro došla.

VODOLIJA

Posao: Pokušavate da se domognete boljih poslovnih šansi, ali to Vam ne ide baš najbolje. Astrologija ukazuje na to da nije povoljan termin za poslovne promene. Sačekajte povoljniji period.

Ljubav: Kada su partnerski odnosi u pitanju možete se osećati kao da ste u drugom planu. Imate dosta nerazjašnjenih stvari sa partnerom.

Zdravlje: Pazite šta jedete.

RIBE

Posao: Poslovni aranžmani Vam donose dovoljno prihoda, pa nećete imati osećaj da ne vredite. Pokušajte da ukažete kolegama i saradnicima na Vaše napore i trud, jer ćete napredovati jedino onda kad drugi postanu svesni Vaših vrednosti.

Ljubav: Niste se dovoljno odmorili pa Vam teško pada da se viđate sa partnerom. Imate osećaj da mnogo toga propuštate ovom prilikom. Ne očajavajte, stvari ne izgledaju baš tako kako Vam se čini.

Zdravlje: Mogući su prehlada i grip.

astrokutak.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori