Pronaći pravu ljubavnu sreću nikada nije bilo jednostavno, a stiče se utisak i da je sve komplikovanije. Horoskop kaže da su žene rođene u znakovima Ovan, Rak, Lav san svakog muškarca i svaki bi ih oženio. 

Definitivno, ljubav je najlepši osećaj koji ljudi mogu da dožive i svi želimo partnera sa kojim ćemo podeliti dobro i zlo. Žene rođene u tri horoskopska znaka su na glasu kao najbolje

partnerke u čijem društvu uživa svaki muškarac.

OVAN:

Žena Ovan je jaka, samosvesna i odvažna žena. Njena neustrašivost i temperamentnost i hrabrost obaraju muškarca s nogu.

Uvek je spremna na kompromis, puno daje, ali isto tako dosta očekuje od partnera. Uz nju često postaje odgovorniji i zahvaljujući njenoj podršci oseća se sposobnim ostvariti sve što zamisli.

Stoji čvrsto na zemlji, realna je u ljubavi i teško ju je osvojiti. Muškarac kome to pođe za rukom može biti siguran da je zaljubljena u njega.

Kao majka je stroga, a zahvaljujući svojim vaspitnim metodama decu odgaja u pobednike i vođe. Od partnera očekuje jak karakter i odlučnost.

RAK:

Rak
Žene rođene u ovom horoskopskom znaku vole svoje partnere do koske, one ne znaju za polovičnu ljubav.

Partnerova ljubav im je bitna u svakom trenutku i sve će učiniti za njega.

Ponekad su sklona da bespotrebno dramatizuju zbog trivijalnih stvari, ali to nije ništa naspram ljubavi koju žele da daju. Privlači je topao porodični dom u kojem važnu ulogu ima i dobra hrana.

Odlična je kuvarica i posebno voli da uživa spremajući bližnjima. Posvećena je majka kojoj su deca uvek na prvom mestu, a od muškarca svog života očekuje samo ljubav i iskrenost.

LAV:

Ponosna i strastvena žena rođena u znaku Lava uz sebe traži partnera koji joj u svemu može parirati, naročito koji je snažan kao ona.

Ima urođeni šarm, te se ne trudi puno u osvajanju partnera. Možda je ponekad dosta fokusirana na samu sebe, ali ona je pre svega odana žena koja nesebično voli. Boriće se za sebe i partnera baš kao prava lavica, a jednako zaštitnički nastrojena biće i prema svojoj deci.

index.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori