Zodijak je ove nedelje izgleda rešio da bude široke ruke, bar kad je u pitanju sreća.

OVAN
Dosta toga sada zavisi od vas, pa kakve odluke budete donosili- tako će vam i biti. Očekuje vas nov početak jedne lepe ljubavne priče. Kada je u pitanju zdravlje, možete imati manjih problema sa učestalim glavoboljama tokom ove faze. Moguće je da ste izloženi prevelikom stresu ili naporu na polju posla i da usled toga imate i neke zdravstvene tegobe.
BIK
Možete da očekujete da ćete uspeti da realizujete neku svoju ideju. Emotivna situacija je bajkovita i uživate u ljubavi. Što se zdravlja tiče, mogući su problemi kada je u pitanju psiha, nervoza, ali isto tako i tegobe sa snom. Nesanica vas prati usled neke uznemirenosti koju osećate. Prijalo bi vam da počnete da praktikujete medataciju ili neke vežbe disanja.
BLIZANCI
Neko od saradnika će vas podsetiti na dogovor koji ste ranije imali. Nova prilika za flert vam dolazi sa osobom iz kruga prijatelja. Zdravlje vam ne bi trebalo biti ugroženo, generalno ste u dobroj formi. Možete da očekujete da ćete biti dobro raspoloženi, puni energije i da vam je ova faza generalno veoma povoljna za bilo koji vid aktivnosti.
RAK
Dolazi vam poboljšanje odnosa sa nadređenima, otvara vam se prilika za poslovno napredovanje. Možete da očekujete da će emotivno stanje biti stabilno. Povedite računa o mogućim problemima sa kičmom, leđima, kostima generalno. Možete biti skloni i reumatskim oboljenjima. Bilo bi dobro da se sa lekarom posavetujete oko toga kako da ublažite tegobe.
LAV
Pokreće vam se veoma pozitivna situacija za polje suda i rešavanje formalnih pitanja. Kada je u pitanju ljubav, prija vam slobodan status. Možete da očekujete manje probleme sa masnoćama, povišenim holesterolom. Preporuka je da proverite krvnu sliku i da generalno budete obazrivi da ne dođe do zapušenosti krvnih sudova. Ukoliko ste već imali probleme tog tipa, savetujte se sa lekarom.
DEVICA
Možete da očekujete povećan obim posla i prekovremeni rad koji će vam se svakako isplatiti. Po pitanju ljubavi nema većih promena, stabilni odnosi sa voljenom osobom. Moguće je da ćete imati manji pad imuniteta, a usled toga i neke manje zdravstvene probleme. Povedite računa o tome da povećate unos vitamina i svežih namirnica u svojoj ishrani.
VAGA
Dolazi vam prilika da sklopite veoma važan poslovni dogovor. Voljena osoba vam je maksimalno posvećena i vaša ljubav cveta! Kada je u pitanju zdravlje, možete imati ponovljene probleme vezane za urogenitalni trakt. Bubrezi su pogotovo osetljivi, a moguća je i pojava peska ili kamena. Čuvajte se svakog oblika moguće infekcije, pogotovo ako ste već imali probleme na tom planu.
ŠKORPIJA
Moguća je manja konfuzija na radnom mestu, pogotovo ako sarađujete sa Devicom. U ljubavi ste zadovoljni i maksimalno posvećeni svom partneru. Dobro se osećate, uspeli ste da ublažite neke hronične smetnje. Eventualno biste trebali da povedete računa kada je u pitanju osetljiv stomak, odnosno da izbegavate brzu hranu i namirnice koje su neproverenog kvaliteta.
STRELAC
Možete da očekujete da ćete imati dosta sreće u svim poslovima kojih se budete dotakli. Ukoliko ste slobodni, nova ljubav je na pomolu! Veoma ste aktivni na fizičkom planu, prijaju vam treninzi nakon kojih se bolje osećate. Ipak, povedite računa o tome da vam se ne dese neke manje povrede ili istegnuća zbog fiizičkog napora. Postoji izvestan rizik od povreda.
JARAC
Možete da očekujete povećanje obima posla i mogućnost da proširite svoju delatnost. Po pitanju ljubavi ste jasni i izričiti, znate šta želite. Moguće je da ćete imati manjih problema sa generalno osetljivim predelom abdomena i grudnog koša... Ukoliko primetite pojavu aritmije, javite se svom lekaru. Ženski Jarčevi neka povedu računa o dojkama...
VODOLIJA
Ukoliko ste planirali kraće poslovno putovanje, očekuje vas uspeh. Što se ljubavi tiče, ulazite u veoma zanimljivu fazu za flert i nova poznanstva. Povedite računa o mogućim problemima vezanim za disajne puteve, pluća, bronhije... Izbegavajte cigarete u širokom luku. Ako se pojavi kašalj, a uz to i još neki simptomi, javite se svom lekaru za svaki slučaj.
RIBE
Ako ste očekivali novčani priliv u ovoj fazi, bićete više nego zadovoljni. Polje finansija se pozitivno pokreće, ali polje ljubavi stagnira. Po pitanju zdravstvene situacije nema većih promena, s tim da postoje naznake za manje probleme sa štitnom žlezdom, i generalno hormonalnim funkcijama. Postoje neke promene na tom planu i trebali biste da se prekontrolišete.

mojastrolog

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori