Prošla godina je bila jedinstvena po svim merilima, ali 2019. godina koja je tek počela, sa sobom donosi dosta sveže drame, koja je nažalost nije isparila nekom magijom kada je otkucala ponoć 1. januara... Saznajte o čemu se radi!

Bilo da se ste trenutno u toku ili idete protiv svega, svako od nas će se susresti sa makar jednom velikom preprekom ove godine. Godinu dana je, iako nam ne deluje tako, dugačak period koji sa sobom može doneti mnogo toga. Pa čak i nedelju dana nas mogu iznenaditi svim promenama u našem životu,a u skladu sa izrekom „Danas jesi, sutra nisi“, možemo reći da i jedan dan ili jedna noć mogu doneti mnogo promena sa sobom. Ovog puta, mi vam predstavljamo prepreke sa kojima će se susresti svaki zodijački znak, što vam donekle može pomoći da se za njih pripremite. 


Ovan: ostajanje u vezi
Ovnovi koji su u ljubavi sa posebnom osobom, nekoliko puta će testirati svoju ljubav tokom ove godine. Ovnovi su znaci koji su generalno nezavisni i najviše od svega mrze kada im neko govori šta treba da rade. Ali, svako zdravo partnerstvo zahteva konpromise, tako da ćete praktično cele godine morati da pregovarate. Vežbajte pregovaranje sa gracioznošću, što će vam doneti dosta dobrih poslova i ljubavi.


Bik: razvijanje igre
Bikovi se nikada ne menjaju, ali ove godine će morati upravo to da učine. Vaše rutine su vas dovele do ovog mesta, ali eventualno, moraćete da ih promenite. Ne morate biti bolji, brži i jači, već hrabri. Isprobajte stvari u kojima nećete odneti pobedu.


Blizanci: zadržavanje nezavisnosti
Jedna od najvećih tema za vas ove godine jeste vaše partnerstvo, odnosn veza. Možda ćete upoznati nekoga neverovatnog, veriti se ili venčati. Ipak, činjenica je da ćete morati da se fokusirate na sebe, kao individuu. Kao Blizanac, vi ste uvek u dijalogu sa nekim, i to je sasvim prirodno za vas. Neće vam biti lako da pronađete vreme samo za sebe.


Rak: osećaj zarobljenosti
Kao znak kojim vlada Mesec, uvek ste malo osetljiviji tokom većih lunarnih događaja. Ove godine, desiće se serija takvih događaja, koji će vaše najbezbednije prostore, poput vašeg doma ili grupe bliskih prijatelja, transformiti u klaustrofobičnu komoru mučenja. Svo neslaganje će na svu sreću biti privremeno, ali ćete svakako morati da pronađete način da se opustite.


Lav: promene u karijeri
Vaše poslovne rutine će biti u potpunosti poremećene, bilo od strane novog menadžera, promena u industriji ili vašim ličnim ambicijama, koje vas odvode u drugom smeru. Ipak, ta nestabilnost je samo uvod u fazu koja može biti još teža po vas. Trik koji vam može pomoći? Optimizam. Neka vaš um bude otvoren za nove mogućnosti boljeg posla.


Devica: raskidanje lažnih prijateljstava
Device su sjajni detektivi koji odmah mogu primetiti neiskrenost ili lažnu laskavost, što ih čini vrednim prijateljima. Ipak, ove godine ćete se susresti sa nekoliko lažnjaka, koji su unapredili svoju sposobnost varanja, ili ćete možda imati malo više poverenja u čovečanstvo nego inače. Ipak, nikako neće biti vaša krivica ako poverujete nekome ko skriva svoje prave planove, ali će vas to izazvati i dosta uzdrmati. Vaši instinkti su dobri, samo ih morate izolovati od svih priča koje su previše dobre da bi bile istinite.

 
Vaga: fokusiranje na jednu stvar
Vage su renesansni ljudi zodijaka. One vole umetnost, kulturu, multidisciplinarne su. Ipak, ove godine, Vage će biti intelektualno stimulisane, bilo da odluče da se vrate na studije, upišu neki kurs ili odluče da nauče da sviraju neki instrument. Ipak, ako se razvučete na previše strana, nećete moći da se razvijate. Imate dosta kreativne energije, ali bi trebalo da je trošite razumno.


Škorpija: odustajanje od snova
I dok je ova godina sjajna za zarađivanje novca, Škorpije moraju biti oprezne. Lukrativna, ali nestimulišuća prilika koja vam neće pružiti napredak u karijeri može vas ostaviti nesrećnim sve do samog kraja godine. i dalje možete zaraditi novac, ali morate voditi računa o dugoročnim planovima.


Strelac: skromnost
Strelčevi imaju izglede za najbolju godinu od svih znakova zodijaka. Oni imaju sve – izgled, šarm, talenat, optimizam i dosta sreće od univerzuma koji jednostavno želi da vi uspete. Ipak, sa svom tom harizmom, možete lako postati puni sebe i nepodnošljivi. Vodite računa o sebi i svemu što govorite.


Jarčevi: zaljubljivanje
Ove godine ćete biti introvertni više nego ikada, što ne mora da bude loša stvar. Generalno gledano, vi svakako jeste privatniji od drugih, sa razvijenim samostalnim životom. Niko ne mora videti nered iza magije, zar ne? To je istina, osim ukoliko ste u vezi ili želite da budete u jednoj. Najvećim delom, zaljubljivanje je proces koji delite sa nekim, ali vi možda nećete želeti da se otvorite.


Vodolija: prihvatanje činjenice da je dom tamo gde ste vi
Bilo da ste promenili već tri stana ove godine, kupovina prvog doma ili renoviranje onog koji već posedujete verovatno vam već sada predstavlja velike izazove. Nećete biti srećni u svom domu zbog svega toga, zbog čega „dom“ treba da bude u drugim delovima vašeg života.


Ribe: praćenje novca
Ribe teško rade kako bi došle do sledeće faze svoje karijere, a ove godine ćete definitivno biti boljitka na tom polju. Ipak, dok ste vi zauzeti bacanjem konfeta, nemojte zaboraviti da nadgledate svoj budžet. Neredovni prilivi i troškovi vas mogu opteretiti, tako da vam savetujemo da započnete dnevnik novca.

žena.blic.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori