Nije brak kada imate burme na rukama, brak je kada idete zajedno kroz život, ruku pod ruku.

Pročitajte šta vam horoskop predviđa za 2016. godinu.

Blizanci

Ljubav: Ako pogledamo sliku ulaska u 2016-u godinu, otprilike ćemo dobiti spoznaju u kom pravcu će se kretati vaše emotivne relacije. Polje braka u kome se nalazi tranzitni Saturn svakako mora pretrpeti određene teškoće, ali to je nešto na šta ćete hteli, ne hteli morati da se priviknete I prilagodite. Polje doma I porodice pod uticajem je Jupitera, tako da je malo verovatno da će do nekih velikih razlaza doći, više mi cela situacija liči na to da ćete zajedno sa partnerom morati da se ozbiljno bacite na analizu I rešavanje nekih problema, da rešite nešto što je već odavno trebalo da završite I sklonite sa dnevnog reda. Takođe, pozicija Jupitera govori I o tome da će oni u brakovima možda poželeti da dodatno prošire svoju porodicu prinovom. Ili da porade nešto na svom stambenom pitanju. Ako pričamo o onima koji su u dužim emotivnim vezama čini mi se da ćete vi I voljena osoba biti više tu jedno za drugo I da ćete moći da se u velikoj meri oslonite na svoje partnerstvo. Naravno, biće ovde uspona I padova, nekih sitnih grešaka (mislim najpre sa vaše strane) ali generalno su dosta dobri pokazatelji za emotivno zadovoljstvo. Sada nam ostaju još slobodni Blizanci koji nikako neće proći lošije od ostalih. U polje ljubavi u septembru mesecu ulazi tranzitni Jupiter I bogami će svojim dejstvom itekako uticati da ste stepen usamljenih pripadnika Blizanačke populacije drastično smanji. Ukoliko se ne “ovajdite” ranije u toku godine, računajte na poslednji kvartal 2016-e kao trenutak svog emotivnog zadovoljstva.

Posao: Eh sada….ako ljubav ide dobro, pa ne možete tražiti da I u poslu sve funkcioniše kako treba, zar ne? Da pojednostavimo – privatnici stoje dosta solidno I kod vas je jedina opasnost što u nekom trenutku možete pomisliti da vam je samo nebo poslalo osobu koja vam obećava kule I gradove…verovatno će ostati sve samo na obećanjima, pa vodite računa da ne ulazite u neke neproverene poslove I dilove sa nepouzdanim ljudima. Generalno – Blizanci će jako brzo shvatiti da su kolegijalni odnosi mesto nesporazuma I trzavica pa se nemojte preterano oslanjati na ljude kojima ste okruženi, jer pokazuju tendenciju da vas u presudnom momentu ostave na cedilu. Želja za promenama može biti naročito aktuelna polovinom godine I pojedini će se u tom trenutku odlučiti za kompletan zaokret u poslovanju. Poslednji kvartal ove godine je za vas najbolji period u poslovnom smislu, jer tada stičete potrebnu stabilnost, a tada će I finansijski segment znatnije krenuti uzlaznom linijom.

Zdravlje: Imate solidne zdravstvene predispozicije za 2016-u godinu, ali ćete morati da ispunite neke preduslove. Promene u načinu ishrane I više pokreta je ono što vam je neophodno. Ako bude problematike, ona će se vezivati za kičmeni stub, zglobove, bubrege, ali I za ekceme I druga kožna oboljenja.

Lav

Ljubav: U bračnim odnosima pitanja ličnih vrednosti I stavova prema bitnim životnim pitanjima moraće svakako da dođu na dnevni red. Ovo ne znači da će doći do razmimoilaženja, jer se vidi da ćete vi I bračni partner pokušavati da pronađete kompromis, ali odmah moram napomenuti da su poslednja dva meseca u godini dosta problematična. One zajednice koje do tada nisu uspele da se ustale I da partneri u njima pronađu rešenje za svakodnevne životne situacije, mogu lako doći I do odlučivanja o razdvajanju, razvodu. Mislim da ste upozoreni na vreme I da imate više nego dovoljan period pred sobom da dobro razmislite šta je ono što želite I koliko ste spremni da date sebe u ovim relacijama. U dužim emotivnim vezama Lavovi će imati tendenciju da se čvrsto drže svojih stavova, dok će od voljene osobe očekivati da se prilagođava. U suštini, nisam sigurna da vi zaista znate šta hoćete….u isto vreme biste želeli da zadržite pored sebe osobu sa kojom ste, ali ne volite da budete ograničeni na bilo koji način. Od oktobra meseca će vama lično neke stvari biti jasnije I moći ćete da odlučite da li ste spremni za neki ozbiljniji korak. Što se tiče slobodnih Lavova, vama svakako sleduju neke malo ozbiljnije emotivne priče, koje imaju karmičku konotaciju I gde može postojati razlika u godinama. Očigledno je u ovom periodu potrebno da budete sa nekim ko “ume sa vama” I ko razume vaše potrebe I težnje. Poznanstvo ovog tipa dogodiće se od drugog dela septembra do kraja oktobra. Do tada uživajte, najviše u flertovanju.

Posao: Poslovni segment će jačati tokom 2016-e I istina je da je vaša karijera u usponu, ali ni na koji način nemojte očekivati da ćete doći do ovoga lako. Iako će poneki put izgledati da sreća jeste na vašoj strani I da vam se otvaraju baš one situacije koje priželjkujete, na to se ne smete osloniti, jer baš ta sreća pokazuje tendenciju da vas izda u najgorem momentu. Vi ćete biti korektni prema ljudima sa kojima radite, ali tako nešto ne očekujte od njih. Pojedine kolege će pokazati svoje pravo lice naročito u drugom delu godine. Možete očekivati više saradnje I poslovnih partnera iz inostranstva, a sigurno je da će I vas put često voditi van granica zemlje. Od septembra meseca I ulaska Jupitera u vaše polje kretanja,komunikacije, dogovora vaše pozicije se znantnije popravljaju, ali baš tada morate biti posebno oprezni jer će vas svaki pogrešan korak vratiti unazad. Nećete biti nezadovoljni finansijskim delom, ali ćete imati problema sa otplatom kredita I dugovanja, a postoji tendencija da se dodatno zadužujete.

Zdravlje: Stres će vam predstavljati najveći problem tokom ove godine. Sve do proleća računajte na nešto slabiji imunitet I sklonost ka virusnim prehladama, infekcijama, upalama. Posle toga popravljanje zdravstvenog stanja, da biste opet od jeseni upali u jedan statičan period kada će biti potrebno više rekreacije, a tada možete imati problema I sa kičmom I srcem.

Djevica

Ljubav: Slobodne Device će morati da razreše jednu nedoumicu I odluče da li da se vrate bivšem emotivnom partneru. Za tako nešto će se više puta tokom ove godine pružiti prilika, jer evidentno je da ono što ste osećali ranije još uvek nije u potpunosti potisnuto, nestalo. Na žalost, krajnji rezultat vašeg odabira vam ne mogu reći jer zavisi od postavki u vašim ličnim natalnim kartama, ali je evidentno da će taj “pogled u prošlost” biti jako aktuelan. No, neće ovo biti jedine zanimljivosti – bogat društveni život, nova poznanstva I proširivanje kruga prijatelja, dovešće vas u priliku da birate između više podjednako zanimljivih osoba. Sve do oktobra imaćete tendenciju da malo lutate, ali poslednji meseci godine vam već donose jaču želju za stabilnom vezom. Što se onih u dužim emotivnim odnosima tiče, očigledno je da će biti problema u komunikaciji I da ćete imati jača razmimoilaženja po pitanju pravca vaše veze. Vi sami možete u pojedinim periodima biti skloni isključivosti, čak I presecanju odnosa, što vam se ne preporučuje, jer će vas bes držati kratko, I možete se žestoko pokajati posle toga. Smirenija situacija ide u poslednjem kvartalu godine, kada se neke priče mogu pokrenuti ka ozbiljnijem nivou. Device u brakovima će proći najbolje, jer je želja za očuvanjem stabilnosti I kod vas I kod partnera dosta jaka. Uglavnom mirne situacije u porodičnom okruženju, ulaganje u dom, a poslednja dva meseca ove godine mogu vama I bračnom partneru doneti želju za prinovom. Proširenje I sređivanje stambenog prostora.

Posao: U odnosu na prethodnu godinu, poslovni segment ide ka napredovanju, a vidi se I da će finansijski rezultati biti znatno jači. Odmah upozorenje baš što se tih finansija tiče – poslednja dva meseca 2016-e mogu doneti želju za rizičnim ulaganjima I zaradom na brzinu. Nekima će se ovo itekako isplatiti, ali nemojte računati mnogo na svoju srećnu zvezdu I budite dosta obazrivi. Svoja zaduženja isplatite do tog perioda, jer tada kreću jače aktivnosti sudova I mogućnost postupaka protiv vas. Generalno, ono što je najočiglednije je vaša želja da se što pre pokrenete u nekom pozitivnom pravcu, što I ne bi bio problem, da niste skloni pravljenju grešaka I ishitrenim postupcima. Ako želite pravi savet, onda naučite da sada ne možete dobiti ništa preko noći I da ćete morati da posvetite svoje vreme svakom detalju I sitnici. Međukolegijalni odnosi će povremeno klackati, ali će se sve završavati za dosta kratko vreme, bez većih posledica po vas. Za vas je najjače vreme od septembra I ulaska Jupitera u polje posla I novca. Karijera kreće uzlaznom putanjom, a najbolji su novembar I decembar.

Zdravlje: Zdravstvene tegobe se tokom ove godine prikazuju kao prolazne I kratkotrajne, što ne znači da ne trebate da vodite računa o sebi. Energetski padovi I slabiji imunitet su najaktuelniji do kraja februara I tokom oktobra. Moraćete da vodite više računa u saobraćaju, a postoji I sklonost ka povredama, padovima, lomovima.

Vodolija

Ljubav: Mislim da će bračni odnosi uspeti da preguraju ovu godinu bez većih posledica. Ne kažem da će sve biti savršeno, jer to jednostavno nije tako, ali se kod vas vidi da je zaista potrebno jako malo pa da vi I bračni partner uspete da pronađete I zajednički interes ali I kompromis po mnogim pitanjima. Mislim da će to u velikoj meri zavisiti od vas, jer kada vi uspete da savladate urođenu tvrdoglavost I kada se malo manje burno posvetite nekim pitanjima, lako uspevate da se dogovorite oko svega sa partnerom. U suštini – vi ste glavni krivac, pa se vi I menjajte I ne optužujte partnera. Nisam sigurna da će baš sve duže emotivne veze imati takve “happy endove” kao što je to slučaj sa onima u braku. Kod vas je malo drugačija situacija, jer I voljena osoba ume da se zainati I zatvrdoglavi isto kao I vi, što će naravno samo podstaći povremene sukobe. U prvom delu godine još ćete se kako tako I držati, ali od drugog kreće vrteška. Od septembra ćete potpuno prestati da obraćate pažnju na partnerove želje I gledati samo sebe, tako da od tog perioda I ide najkomplikovanije vreme za vas dvoje. Da se ne biste kajali zbog nekih poteza, savet je da dobro razmislite pre nego što vaša veza ode u zaborav. A slobodni? Verujte mi, kako god okrenuli – vi ćete uglavnom uživati. Malo ćete mešati ljubav I prijateljstvo, mnogo se zabavljati a ne može se poreći da ćete itekako biti primećeni. Kada u jednom trenutku rešite da se malo smirite, a to će se dogoditi u poslednjem kvartalu ove godine, naći će se osoba baš po vašoj meri za jednu strasnu I fatalnu vezu.

Posao: Podršku drugih imate, dovoljno sposobnosti imate, još samo da izađete iz nekih odnosa koji vas koče I u kojima, realno gledano, odavno ne vidite nikakvu perspektivu, I sve je spremljeno za vaš uspeh. E, ta neizvesnost I nesigurnost verovatno vam u prvom delu godine I neće dozvoliti da uradite bilo šta konkretnije na jačanju svojih pozicija. Uvući ćete se u neku jednoličnu svakodnevicu, otaljavati obaveze koje imate I čekati da vam prilika padne sa neba. Ako se ta prilika ne pojavi sredinom 2016-e, onda slobodno računajte na nju od septembra. Vidi se da vi ne možete I nećete ostati na istom, već da idete na bolje, samo je pitanje u kom će se to tačno momentu I dogoditi. Ne bi me iznenadilo da neki od vas napuste svoje mesto boravka, čak se zapute I u inostranstvo. U suštini idete tamo gde vam je dobro, a nekim ponudama nećete moći da kažete “ne”. I vama će poslednji kvartal ove godine doneti najbolje u finansijskom smislu, mada će neki od vas deo priliva uložiti u proširenje poslova . Nemojte samo preterano da se zalećete, dobro razmislite I tek onda donesite odluku o ulaganju.

Zdravlje: Iako se vidi da će stres I nervoza I dalje biti jako prisutni u vašem životu, očigledno je da zdravstvene prilike, kako vreme bude odmicalo, za vas idu sve bolje. Primenićete neke nove načine ishrane, okrenuti se zdravim navikama, baciti se na rekreaciju. Nije ni važno šta je tačno uzrok, kada vam čini dobro. Ne odustajte.

 

 

 

 

mojastrolog.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori