Kada dolazi nova godina, jedna od najvažnijih želja koje upućujemo nama dragim osobama je i finansijski prosperitet. Kada se realno sagledaju stvari u životu, i ma koliko mi sebe željeli da ne proglasimo gramzivima ili slično, jednostavno, novac jeste jedan bitan aspekt u životu svakog pojedinca. Takođe, na kraju svake kalendarske godine, kao jednog ciklusa koji se zavšava i počinje novi u istom trajanju, uvijek se svi pitaju, kako će biti u narednoj godini po pitanju finansija.

Ovan

Ovnovi u novoj godini stvarno trebaju da rizikuju. Njima će se rizik itekako isplatiti. Lova im dolazi kroz neku određenu promjenu. Ta promjena uglavnom može da se tiče promjene posla ili čak profesije. Lova stiže u različitim razmacima, ali će biti konstantno prisutna, a posebno nakon promjene koja uslijedi.

Bik

Bikovi trebaju da se fokusiraju i na primarni izvor zarade – preko posla, ali i na dodatni izvor zarade. To može da bude zarada iz hobija ili iz nekih sasvim trećih izvora. Ako ste planirali da se bavite nekim dodatnim poslom, ova godina je pravo vreme da to realizujete, jer ćete biti uspešni i jako lepo zaraditi.

Blizanci

Blizancima lova stiže kroz kreativnost koja mora da bude maksimalno naglašena ovog puta. Ako umijete da se bavite lijepim zanatima, umjetnošću, lijepo pišete, pjevate, svirate, ovaj put ćete biti u prilici da zaradite. Osim primarnog posla gdje zarada može biti veća, novac može stići iz nasljedstva ili lutrije!

Rak

Rakovi koji budu dovoljno sposobni da svoje emocije ostave po strani i da se bave poslom bez emotivnosti, moći će da zarade. Naveći finansijski prosperitet očekuje one koji su samostalni u radu. Ako radite u velikoj kompaniji, sve svoje nade trebate da polažete u napredak kroz koji se plata može uvećati.

Lav

Lavovi imaju sjajne predispozicije da redovnu zaradu uvećaju, a da ona vanredna ne bude išta manja ili ređe prisutna. Ukoliko “bijete bitke” na dva fronta, ove godine će se obim dodatnog posla uvećati, a ako to nije slučaj, sredinom godine može doći veoma primamljiva ponuda za dodatni posao i fantastičnu zaradu!

Djevica

Djevice će ove godine umjesto srca imati “ugrađen digitron”, pa će im sticanje love biti prioritet svih prioriteta, a to može da se na neki način povoljno odrazi i na sam rezultat. Maj i Septembar su mjeseci kada možete da očekujete veći priliv novca, ali će se i mimo toga redovna zarada makar malo uvećati.

Vaga

Vagama će nova godina donijeti priliku da se bore i izbore za svoje poslovne, ali i finansijske interese. Okolina će imati više sluha za njihove predloge, koji će uglavnom biti usvajani, a dovodiće do profita. Moguće je da će veći priliv novca sačekati sam kraj godine, ali će novca biti više cijele godine hronično.

Škorpija

Škorpije će biti veoma beskrupulozne kada je zarada u pitanju i zista neće žaliti truda i rada da novac zarade. Kada se sve realno sagleda, mogućnosti će biti velike, a mnogi će imati nesvakidašnje ponude za njih. Oni će biti apsolutno spremni na rizik, a taj rizik će dovesti do toga da naposletku zarade mnogo.

Strijelac

Strijelčevi neće biti previše raspoloženi da se “laktaju” kako bi došli do zarade, što može da se ispostavi kao glavna nevolja kada su finansije u pitanju. Uz više truda, ali i rizika, kao i poslovne promjene, već u toku proljeća može doći do povećanja zarade. Početak jeseni može donijeti neki vanredni dobitak.

Jarac

Jarčevi će imati sluha za nove poslovne prijedloge i to će biti njihova velika prednost. Nakon svakog prijedloga, uneće malo sopstvene promjene, koja će ih naposljetku dovesti do toga da posao učine još profitabilnijim. Ogroman rad i trud koji će ulagati, biće ekvivalent zaradi kojom će biti zadovoljni.

Vodolija

Vodolijama ova kalendarska godina može da donese ponudu za promjenu posla ili profesije. Bilo da se radi o maloj ili dramatičnoj promjeni, promjenu trebaju da prihvate, jer ona može biti prečica do profita. Uvođenje dodatnog posla kreativne vrste može da se ispostavi kao pun pogodak koji će donijeti brz profit.

Ribe

Ribe će početkom godine pustiti poslovnu inerciju da ih vodi svojim putem i to se neće ispostaviti kao dobro. Međutim, već od proljeća, Ribe će se probuditi i uključiti sve svoje znanje, upornost, rad i maštu u cilju stvaranja profita. U drugom dijelu godine, očekuje ih dobra zarada iz vanrednih i redovnih prihoda!

astrosavet.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori