Pročitajte da li će se ekonomsko stanje poboljšati, Novak ponovo biti prvi i kakva nas politička situacija očekuje u 2017. godini! Evo kakvu sudbinu astrolozi predviđaju...

Nakon burne 2016. godine, 2017. je godina novog početka. Iako smo svi umorni od dešavanja u svetu i naše istorije i događanja, ipak možemo da naglasimo da ćemo  konačno da se okrenemo sebi i mirnijem životu. Neće biti lako finansijski, ali će se privatan posao razvijati sve više, a država će pomagati u tome.  Privatan biznis će biti prioritet. Većih elementarnih katastrofa neće biti, ali možemo da očekujemo u leto veliku oscilaciju temperature upravo zbog Jupitera u Vagi  - Vaga je vazduh, oscilacija, nagla promena, čas hladno, čas toplo…

Poljoprivreda će biti veoma važna i mnogo vremena će se posvetiti tome i unapređenju našeg najvećeg brenda, a to je hrana i domaći turizam. Turizam će posebno biti razvijen. Izgradnja puteva - Saturn u Strelcu predstavlja obnavljanje starog i izgradnju novih mreža saobraćajne komunikacije. Od velikih zemalja sa Istoka (Rusije i Kine) možemo da očekujemo novac.

Vojska  će imati posebno mesto u državi. Vojni rok se vraća redovno. Mladi će sami razvijati svest o državi i odbrani sopstvene zemlje.

Zdravlje – Srbi su plašljivi kada je njihovo zdravlje u pitanju i mi funkconišemo po principu kao u filmu "Sveti Đorđe ubiva aždahu" – bolje da umrem, nego da mi se nešto desi. Reforme će biti, manja povišica plate tokom godine, periodično, ali je najvažnije da će se raditi na obnavljanju bolnica u celoj zemlji, a ne samo u Beogradu. 

Edukacija, kultura, muzika  su najvažniji za jedan narod i njegovo nasleđe. Obrazovanje mladih jača. Dosta edukacije od predškolskog uzrasta do studenata će promeniti i stav mladih prema državi. Istorija će imati posebno mesto u obrazovanju. Dramska umetnost i film će se posebno razviti, čak će ideja ili direktno snimanje jednog važnog istorijskog događaja biti snimano na području Srbije.

Muzika će biti okrenuta klasici sa novim modernim aranžmanima, a mladi se više okreću zabavnom žanru manje turbo-folku koji ovde skoro više od 20 godina dominira. Napustiće nas i tokom proleća i jeseni jedna naša poznata zvezda filma ili muzike.

Zakon –   Naredna godina će biti važna upravo zbog donošenja zakona na svim novoima. Poseban akcenat će biti stavljen na majke sa decom, žrtve nasilja, a za one koji su izvršili zločin biće propisana mnogo stroža kazna. 

SPORT -  Naši sportisti predstavlju borce i ratnike novog doba. Prošla godina je bila sjajna. Olimpijada nam je bila nešto što su nam naši sportisti priredili i pokazali svetu i mladim generacijama koje dolaze šta znači igrati za grb.

Košarkaši Zvezde mogu imati uspeha, isto tako fudbaleri  kluba Crvena Zvezda će biti bolji od predhodne godine. Ova godina je dobra za ulaganje u druge sportove poput atletike. 

Na kraju sport koji nas najviše zanima bar u poslednjih pet godina jeste tenis. Novak Đoković, čovek koji nas je toliko puta učinio srećnim i ponosnim svojim pobedama, koji nam pojačava sistem vrednosti, budi nacionalnu svest i ljubav prema zemlji, će posle teške 2016. godine, nastaviti da igra promenljivo. Ali borba za prvo mesto se nastavlja. Vaga je znak koji varira baš kao i ta dva tasa na njoj. London je mesto gde će naš junak pokazati celom svetu koliki je Maksimus – gladijator. Ukoliko ostane na prvom mestu onda će ga jako teško skinuti sa trona "usamljenog" kralja. 

astrousluge

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori