Pravi “kralj” ljubavnih veza u idućoj godini bit će Lav. 2020. godinu će zapamtiti po zanimljivim, senzualnim poznanstvima, a u drugoj polovici godine će sresti osobu koja ga očarati i s kojom će poželjeti osnovati obitelj. 

2020. godina će biti pod utjecajem dvije planete: Saturna koji je planet discipline, realnosti i mukotrpnog rada i Jupitera koji je planet blagostanja i sreće. Evo kako će sve to utjecati na ljubavni život svakog znaka pojedinačno.

Ovan

Ova godina će Ovnovima donijeti važne zadatke i previše obaveza na koje će se morati koncentrirati pa vremena za ljubav neće mnogo ostati. Međutim to nije nimalo loše za vas, jer vam je prijeko potreban period samoće u kojem ćete shvatiti što zapravo želite. Kraj godine donosi mogućnost za poznanstvo s osobom koja će vas zaintrigirati i s kojom ćete uploviti u emotivnu vezu koja obećava.

Ovnovi koji su zauzeti ili u braku bi trebali voditi računa kome iznose detalje iz svog emotivnog života, jer bi se te riječi mogle iskoristiti na loš način. Garancija za sretan obiteljski život je da ne dijelite svoje probleme s drugim ljudima.

Bik

Nekoliko osoba će pokušati osvojiti vaše srce pa ćete se naći pred teškim izborom. Astrolozi savjetuju da do sredine rujna/septembra ne donosite važne odluke kada je ljubav u pitanju, jer bi mogle biti potpuno pogrešne. Dobro razmislite prije nego što uplovite u ozbiljnu vezu.

Zauzeti Bikovi bi trebali povesti računa o odnosu s voljenom osobom. Pred vama je period pun izazova koji će na test staviti vašu vezu. Netko iz okoline će pokušati narušiti vašu sreću, stoga budite oprezni.

Blizanci

2020. godina će bit pravi test za neozbiljne Blizance. Na proljeće će im biti postavljen ultimatum od strane voljene osobe. Vrijeme je da se odlučite želite li napraviti sljedeći korak i započeti stvaranje obitelji ili želite nastaviti dalje sami. Vrijeme je da izaberete ono što vas usrećuje.

Slobodni Blizanci će upoznati osobu koja im se na prvi pogled neće svidjeti, ali će vremenom postajati sve prisniji. To poznanstvo bi se moglo pretvoriti u veliku ljubav.

Rak

Bit će ovo uspješna godina za predstavnike ovog znaka. Ovaj period će vas natjerati da naporno radite i bavite se vlastitim razvojem. Srodnu dušu ćete upoznati u poslovnom okruženju, kada se najmanje budete nadali. Obratite pažnju, možda je vaša sudbina već tu negdje, u vašoj blizini.

Zauzeti Rakovi će proći kroz težak period. Postoji mogućnost da vas voljena osoba izda i razočara.

Lav

Pravi “kralj” ljubavnih veza u idućoj godini bit će Lav. Ova godina će biti obilježena zanimljivim, senzualnim poznanstvima koja će predstavnicima ovog znaka dati dodatnu energiju. Brzo ćete se zaljubljivati, ali i odljubljivati, sve do druge polovine godine kada ćete sresti osobu koja će vas očarati i s kojom ćete poželjeti osnovati obitelj.

Zauzete Lavove očekuje proširenje obitelji.

Djevica

Djevica će se odupirati ljubavi i na sve načine pokušavati pobjeći od nje, ali budite svjesni činjenice da će 2020. promijeniti mnogo toga. To će biti period borbe sa samim sobom, ali će na kraju ljubav pobijediti. Posebna osoba će ušetati vaš život.

Pod utjecajem Saturna, zauzete Djevice će se suočiti sa sukobima s partnerom. Važno je da u takvim situacijama ostanete mirni kako ne biste vezu doveli do kraja.

Vaga

Već na početku godine Vagama će se dogoditi velike promjene na bolje na ljubavnom planu, ruže će vam cvjetati pa ćete imati više energije i volje, što će se pozitivno odraziti i na ostale aspekte života.

Zauzetim Vagama slijedi period u kojem će sve biti mirno i bez nekih velikih pomaka. Potrudite se da začinite odnos s partnerom, romantičnim putovanjem ili nekom lijepom gestom, jer vas u suprotnom očekuje period svađa.

Škorpion

2020. godina bit će obilježena lijepim emotivnim trenucima, ali i brodolomima. Iako će biti kratkotrajne, ostavit će veliki trag na Škorpionima. Ove godine ćete zaista naučiti voljeti i konačno ćete odrediti kriterije koje tražite kod partnera. Ova godina vam donosi pravu ljubav koju ste tako dugo čekali.

Zauzeti Škorpioni će se naći na raskršću u svojim vezama. Vrijeme je da donesete važne odluke. Ova godina je prijelomna. Postoji mogućnost za krah veze.

Strijelac

Strijelci će imati nevjerojatno mnogo sreće. Sredinom godine postoji šansa da svoju sudbinu povežete s osobom koja će vam biti podrška u svakom smislu. Ne bi trebali propustiti takvu šansu koju vam je sudbina donijela.

Zauzeti Strijelci bi trebali biti iskreniji prema voljenim osobama, ali i prema sebi samima. Nakon malih nesuglasica, slijedi period u kojem će vladati harmonija.

Jarac

Jarce očekuju turbulentne situacije na polju ljubavi. Nikako se nećete moći skrasiti pored jedne osobe. Na kraju godine ćete biti prisiljeni donijeti velike odluke. Postoji mogućnost za osnivanje obitelji.

Za zauzete 2020. godina će biti izuzetno teška. Postoji mogućnost da će vas voljena osoba izdati.

Vodenjak

U idućoj godini, usamljene Vodenjake čeka zanimljivo poznanstvo na mjestu na kojem se najmanje nadaju da će sresti voljenu osobu. Zvijezde kažu da je ovo najbolja godina za započinjanje novih ljubavi ili osnivanje obitelji.

Zauzeti Vodenjaci će imati godinu harmoničnih odnosa.

Ribe

Ribama se u život vraća neka osoba iz prošlosti koja im je mnogo značila. Neočekivani susret može završiti obnavljanjem romanse.

Zauzete Ribe bi trebale više pažnje posvetiti voljenim osobama.

horoskopius.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori