Šta vam zvezde predviđaju za danas...

OVAN
POSAO: Očekujete neku uplatu i važno vam je da ona dođe na vreme. Ne bi trebalo da brinete, okolnosti vam idu na ruku. Velika je verovatnoća da ćete sve rešiti.
LJUBAV: Moguće je da čeznete za stabilnom emotivnom situacijom. Odnosi sa partnerom nisu idealni ali stvari se mogu popraviti. Važno je samo da pokažete da ste spremni da se trudite.
ZDRAVLJE: Povedite računa i izbegavajte namirnice neproverenog porekla. Pazite šta jedete.


BIK
POSAO: Ako ste planirali pokretanje privatnog posla danas je povoljan dan za pravljenje plana i strategije. Potrudite se da se okružite ljudima koji imaju konstruktivne ideje.
LJUBAV: Stabilna emotivna situacija i dobra komunikacija sa voljenom osobom su sve ono čemu ste sanjali ranije! Sada to konačno imate! Uživajte u lepoj atmosferi!
ZDRAVLJE: Povedite računa o cirkulaciji. Generalno ne biste trebali da imate veće probleme.

 
BLIZANCI
POSAO: Želite da zadržite svoje radno mesto i planirate da se potrudite da dokažete nadređenima da vredite. Ne bi trebalo da brinete previše, oni vas već cene.
LJUBAV: Imate poverenja u svog partnera i vaša veza lepo napreduje. Nemate nikakve razloge za brigu na ovom planu. Ukoliko ste slobodni, dolazi vam nova prilika za flert.
ZDRAVLJE: Prijalo bi vam više sna. Potrudite se da izdvojite više vremena za odmor.


RAK
POSAO: Važno vam je da sve obavite perfektno. Sposobni ste i za mnogo više od toga ali ne treba da preopteretite sebe. Potrudite se da napravite dobru organizaciju.
LJUBAV: Moguće je da ćete od voljene osobe zatražiti malo više pažnje i nežnosti. Nadate se da će ona imati razumevanja za vaše potrebe. Kada biste imali samo malo više vremena jedno za drugo.
ZDRAVLJE: Pijte više vode. Tečnost je jako važna za bolju funkciju metabolizma.

LAV
POSAO: Važno vam je da napravite što bolju organizaciju na ovom planu kako biste imali još bolji uvid u situaciju. Kada stvari postanu jasnije, lakše ćete doneti važne odluke.
LJUBAV: Ljubavna situacija je stabilna. Moguće je da planirate brak. Vi se ne plašite obaveza i želite da neke stvari postanu zvanične. Očekuje vas pozitivna atmosfera sa partnerom.
ZDRAVLJE: Posetite stomatologa radi redovne kontrole, vodite računa o svojim zubima.


DEVICA
POSAO: Maksimalno ste uključeni u sva dešavanja koja se tiču vašeg posla i dobro ste informisani o svemu. Može se reći da imate svoju pravu malu riznicu tračeva.
LJUBAV: Moguće je da vam se ponovo javila osoba sa kojom ste nekada davno imali emotivnu avanturu. Veoma rado ćete stupiti u kontakt sa njom i pokušati da obnovite strasti.
ZDRAVLJE: Krvni pritisak vam je promenljiv ali ako budete vodili računa sve ćete dovesti pod kontrolu.

 
VAGA
POSAO: Vi svakako zaslužujete poštovanje od svojih kolega i saradnika. Koliko ste toga žrtvovali zarad svog posla, samo vi znate. Polako ćete početi da ubirate plodove.
LJUBAV: Polako se smiruje napetost i tenzija u vašoj emotivnoj vezi. Komunikacija sa partnerom iz dana u dan postaje sve bolja i u vama se budi nada da će sve ipak biti u redu.
ZDRAVLJE: Nervni sistem vam je osetljiv, pa povećajte unos magnezijuma.


ŠKORPIJA
POSAO: Veoma ste diplomatični i pazite na svoje ponašanje. Mnogi vas smatraju za mudru i odmerenu osobu. Uspećete da očuvate dobar imidž koji ste izgradili vremenom.
LJUBAV: Sasvim neočekivano se pojavljuje jedna osoba koja vas može ostaviti bez daha! Nova ljubav je na pomolu. Početak jako lepe veze je ispred vas, prepustite se emocijama.
ZDRAVLJE: Vaše srce kuca samo za jednu osobu! Emotivni balans je u najboljem redu!

STRELAC
POSAO: Iznenadni preokreti na ovom planu vas ne mogu poremetiti. Vi ste spremni na svaku situaciju i šta god da se desi, imate keca u rukavu. Očekuje vas pozitivan dan.
LJUBAV: Ljubav često jeste slepa, pa zato otpočetka ne vidite partnera pravim očima. Vremenom, kada ga bolje upoznate prihvatićete i njegove mane, jer se iskreno volite.
ZDRAVLJE: Maksimalno ste opušteni i uživate u životu. Nemate nikakve probleme.


JARAC
POSAO: Očekuje vas povoljna atmosfera na polju finansija. Možete da se nadate pozitivnim promenama na ovom planu. Ne bi trebalo da imate bilo kakve probleme.
LJUBAV: Lako biste mogli da se upustite u neku tajnu vezu ili u neki odnos koji je baziran samo na strastima. Vodite se svojim impulsima i za sada vam takvo stanje odgovara.
ZDRAVLJE: Imate višak energije, pa bi bilo dobro da nađete neku dodatnu fizičku aktivnost!

 
VODOLIJA
POSAO: Skloni ste rizicima i u poslu ali i na polju finansija. Kockar ste u duši a najviše slavite kada se vaše prognoze ispostave kao tačne. Ostavite ipak neki novac i na sigurnom.
LJUBAV: Dopada vam se osoba koja je veoma impulsivna, vitalna i konstantno u pokretu. Želite da ispratite njen tempo. Pokazaćete joj da život pored vas može biti jednako zanimljiv.
ZDRAVLJE: Nemate probleme na ovom polju. Osećate se odlično!


RIBE

POSAO: Izborite se sa unutrašnjim strahovima, naučite da verujete u sebe i brže ćete napredovati na svim poljima. Važno je da pr svega ostvarite lični napredak.
LJUBAV: Potreban vam je partner pored kog ćete se osećati voljeno, osoba koja će probuditi u vama nadublje emocije i pored koje ćete imati sigurnost. Spremni ste za nova poznanstva.
ZDRAVLJE: Glasne žice su vam osetljive ali ako se budete pazili neće biti većih problema.

mojastrolog.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori