Šta vam zvezde predviđaju za danas?

OVAN

 Obratite pažnju na različite poslovne događaje. Važno je da se nađete u pravom trenutku i na pravom mestu. Vaš uspeh proističe iz sposobnosti da nametnete svoje mišljenje. Stalo vam je da privučete nečiju emotivnu pažnju ili interesovanje. Umete da osmislite dobru ljubavnu strategiju u različitim situacijama.

 BIK

 Pružiće vam se velike šanse za ostvarenje jednog važnog poslovnog cilja koji bi mogao pozitivno da utiče na vašu karijeru. Prethodno bi bilo poželjno da reorganizujete finansije. Sa voljenom osobom provodićete skladne intimne trenutke. Potrebno je jedino da raščistite neke nejasnoće u vašem odnosu.

 BLIZANCI

 Suviše ste zaokupljeni potrebom da sve izgleda perfektno kao i da svi oko vas budu zadovoljni. Umanjite svoje polazne kriterijume. Prijaće vam susret sa jednom osobom koja za trenutak ume da vas povuče u svet čudesne romantike ili nežnosti. Ulepšajte svoje raspoloženje. Više vremena provodite van kuće.

 RAK

 Susret sa određenim saradnicima lako može da preraste u neku neprijatnu situaciju. Važno je da pravilno zaštitite svoje poslovne interese. Ponekad određene sitnice u ponašanju ili postupcima više otkrivaju nego rečenice koje se uporno ponavaljaju. Pažljivije analizirajte ponašanje voljene osobe. Nervozni ste.

LAV

 Danas ste spremni na izazov. Situacija na poslovnom planu, ma koliko da vas je u pretekloj nedelji nervirala, a borili ste se da se dokažete, danas odlučujete da okrenete drugi list. Sigurno osećate novi upliv energije koji vas navodi na novi okršaj. Nova ljubavna ponuda vas koleba, stara ljubav vas isprobava.

 DEVICA

 Novi događaji na poslovnoj sceni imaju negativan uticaj na vašu koncentraciju i zato ne uspevate da završite planirane obaveze. Bolje je da se ne zanosite velikim emotivnim željama ili nečijim obećanjima. Budite umereniji u svojim očekivanjima. Proverite vid, naročito ako već imate dioptriju.

 VAGA

 U prilici ste da ostvarite dvostruki dobitak, pod uslovom da nastupite profesionalno i sugestivno pred saradnicima. Delujete raspoloženo i dobroćudno. Kod vas provejava romantično raspoloženje, a partner želi iskreno da vam ugodi. Proverite krvnu sliku i pritisak. Moguće je da imate manjak gvoždja u organizmu.

 ŠKORPIJA

 Neko sumnja u vaše praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za izlazak ili za intimno poveravanje. Ponekad sve izgleda suviše lepo samo na prvi pogled.

STRELAC

 Nezadovoljni ste trenutnom situacijom na poslu. Ipak, ne činite radikalne promene i suzdržite se od rasprava jer neće imati efekta u ovom periodu. Ako ste sami, pokušaćete da konkretizujete odnos sa osobom koju znate bar iz viđenja. Na proslavama se ukazuje prilika za interesantne ljubavne kontakte.

 JARAC

 Odlično se snalazite u komunikaciji sa osobama koje su po položaju iznad vas. Naročito je povoljan dan za one koji se bave privatnim poslom. Emotivni deo je nestabilan, tako da bi trebalo da povučete ručnu. Nemate puno strpljenja za voljenu osobu pa brzopleto donosite zaključke.

 VODOLIJA

 Možete pokrenuti plan koji ste misli da je propao. Verovatno ćete završiti neki projekat i odmah planirati novi. Pojavljuju vam se osobe jakog karaktera koje na neki način podrivaju vaš autoritet i samopouzdanje. Strasti eventualno mogu da održe taj odnos. Problemi sa leđima.

 RIBE

 Nakon dužeg perioda dobijate podršku koja vam daje vetar u leđa. Polako, ali sigurno, bitne stvari dolaze na svoje mesto i vi imate razloga da se radujete. Budite velikodušni prema voljenoj osobi. Ponekad umilni osmeh i blagi emotivni tonovi donose najbolji efekat. Problemi sa grlom i krajnicima.

astrousluge

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori