Potencijalno razočarenje može doći zbog prevelikih očekivanja.

Ovan
Partner ili simpatija postaje sumnjičav i stvara se nepotrebna tenzija. Najbolje bi bilo da istupite iskreno i bez zadrške šta god da je u pitanju.

Bik
Optužujete sebe za neke neuspehe, a partner se oseća kao da je kriv za nešto. Slobodnima predstoje neka iznenađenja tokom vikenda.

Blizanac
Potencijalno romantičan vikend je pred vama. I slobodni i zauzeti pripadnici znaka žele da provode što više vremena mogu sa partnerima.

Rak
Želite da razumete partnera, ali vam ne ide od ruke. Očekujete priznavanje nekih zasluga. Slobodni Rakovi imaju simpatiju, ali im to nije sad prioritet.

Lav
Lavovi su u oblacima, pa ovaj vikend može da donese neko razbijanje iluzija. Potencijalno razočarenje može doći zbog prevelikih očekivanja.

Devica
Imate osećaj da vas neko laže, a ne znate odakle vam ti sve. Možda samo preterujete i zaoravljate osnovne stvari.

Vaga
Pretvorili ste se u nemog posmatrača i samo prikupljate informacije. Ne možete da se odlučite šta vam je bitnije, pa slušajte intuiciju.

Škorpija
Šarma i dopadljivosti imate na pretek pa možete da se prepustite flertovanju. Slobodni pripadnici znaka „bacaju mamce“, dok zauzeti smišljaju neku novu strategiju.

Strelac
Sve je bajkovito, ali ovaj vikend može d adonese malo prodmravanje tla. Preipsitivanje samopouzdanja znači samo da vam se neko baš dopao.

Jarac
Preozbiljni ste i nadolazeće probleme u vezi sa partnerom pretvarate u nešto nerešivo. Slobodni Jarčevi ne znaju šta žele.

Vodolija
Još uvek sve držite na distanci i želite što više informacija. Slobodne Vodolije očekuje neko prepucavanje.

Ribe
Zauzete Ribe očekuju bezrezervnu podršku koja im je potrebna za sve što su osmilsili, ali partner to ne razume. Slobodni pripadnici znaka žele više od simaptije.

stil.kurir.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori