Čini se da ćemo danas svi biti nervozni, da raspoloženje neće biti na zavidnom nivou. Šta kažu zvezde da li će nam bar u popodnevnim časovima biti malo lakše saznajte u horoskopu.

OVAN

Nesporazum ili nedoumica u razgovoru sa nadređenima. Sada ne možete raditi stvari na svoj način već se prilagoditi nekim uobičajenim poslovnim normama. Poziv za izlazak u popodnevnim satima koji ste već dugo očekivali, stiže u najnezgodnije vreme. Potrebno vam je da se opustite I odmorite.

BIK

Suviše ste nervozni I lako vas je podbosti. Ne dozvolite da kancelarijsko prepucavanje preraste u dublji konflikt I razmimoilaženje sa nekim sa kim radite. Niste zadovoljni količinom pažnje koju dobijate od partnera. Smatrate da u poslednje vreme obraća pažnju samo na sebe.

BLIZANCI

Našli ste se u centru zbivanja u poslovnom okruženju koja nisu nimalo lagana. Od vas se očekuje da podržite nekog sa čijim se mišljenjem ne slažete. Ukoliko ostanete verni sebi, računajte da se druga strana može uvrediti. Partner će vam prebaciti da imate premalo vremena za njega.

RAK

Greška koju ste napravili u prethodnom period danas dolazi na dnevni red. Očekujte stres, nerviranje I užurbanost sve do popodnevnih sati. Potstaknuti ste jednom zanimljivom komunikacijom I radoznali da otkrijete u kom pravcu ovo može ići. Pozovite osobu koja vam šalje signale na kraći izlazak ili kafu.

LAV

Neko može izneti primedbu na vaše ponašanje ili na obavezu koju ste trebali da odradite. Branićete svoje interese vrlo žestoko jer smatrate da je ovo prebacivanje bez ikakvog osnova. Ipak, nećete uspeti da u potpunosti prikrijete svoje nezadovoljstvo I možete ga prebaciti u kontakt sa voljenom osobom.

DEVICA

Iako ste svesni da ste vi napravili određene propuste, nećete tek tako lako preuzeti krivicu na sebe. Kao da vam je malo prepucavanja sa kolegama potrebno da biste izbacili nervozu I negativnosti kojima su vas drugi u prethodnim danima zatrpavali. Nije dobro vreme za emotivne kontakte – nervozni ste.

VAGA

Komentari nekog izuzetno vas nerviraju, pogotovo što ste svesni da je moguće da ste napravili grešku. No, nećete dozvoliti da se to na vama vidi već ćete izričito braniti svoje stavove I biti spremni čak I da se posvađate. U odnosu sa simpatijom ili voljenom osobom ne budite zajedljivi.

ŠKORPIJA

Preskočite negativne impulse koji će se danas javljati u poslovnom okruženju. Ne reagujte na nečije provokacije jer ćete se samo uvući u bespotrebne sukobe I dokazivanja koja ničemu ne vode. Danas postoji razmimoilaženje u komunikaciji sa simpatijom ili voljenom osobom.

STRELAC

Turbulentna dešavanja na poslu zaokupiće svu vašu pažnju. Niste vi direktno napravili problematiku, ali će ispasti da ćete jedan deo morati da odradite I ispravite. Još jedan dan koji ne nosi dobru energiju za bilo šta emotivno, pa je bolje popodne I veče provesti odmarajući se.

JARAC

Dosta nabusito raspoloženje, lako vas je podbosti I potaknuti na raspravu pa je teško da ćete dozvoliti da vam drugi sole pamet. Smatrate da neke stvari radite na pravi način. Nemojte danas da se postavljate isključivo I dominantno prema nekome ko vam je drag.

VODOLIJA

Zabrinuti ste u kom pravcu će se odvijati jedna situacija koju ste pokrenuli. Drugima neće biti jasno vaše povlačenje u sebe I manjak interesovanja za okruženje. Ne menjajte u poslednjem trenutku nešto što ste maltene već priveli kraju. Nećete biti raspoloženi u odnosu sa partnerom.

RIBE

Biće teško organizovati obaveze tokom današnjeg dana. Kao da je sve u istom trenutku došlo na dnevni red I povremeno ćete morati da zastanete da biste povratili koncentraciju. Neko vas svojim ponašanjima izaziva I provocira. Ne reagujte. Susret sa voljenom osobom doneće vam smirenje I opuštanje.

mojastrolog.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori