Za neke ljude, trošenje je kao hrana ili pak nalik na vazduh koji dišu. Nešto sasvim prirodno i razumno. Manje je zabavno kada im stignu računi na naplatu, a sledeća plata je čak za tri nedelje.Čak i kada im lični budžet to ne dozvoljava, oni troše kao da su milioneri.

Ovan

Ovnovi troše veliku količinu novca. Pritom, ne biraju – troše na sve i svašta. Sa jednakom strašću se razbacuju novcem na garderobu, ulaznice za koncerte, hranu, piće, tehnologiju, kao i na izlaske, vodeći prilično dinamičan život.

 Uvek će otići na otvaranje novog kluba ili da isprobaju nov restoran, a za to im treba nova garderoba. Pa, nije u redu da ih ljudi viđaju u istoj garderobi svakog vikenda, zar ne?!

Između ostalog, iako neprestano troše, čini se i da uvek imaju para. Osim ako nisu isuviše vešti u prikrivanju bankrota. Obožavaju luksuzan život, a njihov bankarski račun mora da im pokrije sve njihove hirove. Na jedan ili drugi način, oni stalno smišljaju kako da im to i uspe.

Blizanci

 Blizanci nikada ne prestaju sa trošenjem novca. Priča je jednostavna – uvek se pojavljuje nešto novo zbog čega njima proradi radoznalost i ljubav prema promenama.

Izašao je najnoviji iPhone? Neki naročit modni detalj je u trendu? Oni moraju da imaju sve. Ali, teško ćete ih videti da ostavljaju novac u nekom skupom restoranu.

Svesnu su da odeća, obuća i aksesoar traju mnogo duže, a i pružaju im veće zadovoljstvo. Pritom, iako će vam bez problema pozajmiti bilo šta novo što su kupili, male su šanse da će vam nešto kupiti. Osim ako im ne obećate da ćete im se odužiti.

Strelac

Strelci nisu cicije niti sebični potrošači. Naprotiv – oni su po prirodi velikodušni. Drage volje će potrošiti novac na sve ono što njihovim bližnjima može izmamiti osmeh.

Sebi vole da „poklone“ krupnije stvari, kao što su putovanja. Na prvi pogled deluje kako oni ne troše puno zato što ne troše svakog dana. Međutim to nije istina.

Troše retko, ali su sume prilično velike. Njima se svet vrti oko zabave, kao i oko lepih trenutaka provedenih sa najbližima. Otuda, nikoga ne treba da iznenadi kada „iz vedra neba“ predlože prijateljima da otputuju negde zajedno za vikend ili da pođu na koncert u drugu zemlju, bližu ili dalju.

Možda neće baš sve da bude o njihovom trošku, ali ako to mogu sebi da priušte, njihov saputnik neće baš često da vadi svoj novčanik.

horoskopius

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori