Niste znali da li slušate laži, iskrivljenu istinu ili samo umišljate pa ćete sada dobiti priliku da raščistite sve, specijalno u vezi sa partnerom.

Ovan
Polako osvešćujete svoje najskrivenije potrebe i želje. Slobodno se poverite nekome ko će vas posavetovati šta da uradite dalje.

Bik
Snovi o nekom profesionalnom projektu koji su uključivali nekoga ko se predstavljao kao prijatelj sada lako padaju u vodu. Idite sami u tu pustolovinu, ne čekajte nikoga.

Blizanci
Polako dolazite do rešenja vezana za posao, a oni uključuju više kreativnosti i slobode. Preuzmite kontrolu nad poslom i krenite u razradu.

Rak
Dolazi period kompletnog otrežnjenja. Neke iluzije ili ideali koje ste imali u vezi sa nekom osobom sada padaju u vodu i sve vidite mnogo jasnije.

Lav
Ili će se povećati blokade kojih niste svesni ili ćete konačno napustiti stare navike. Potrebno je da budete iskreni sa sobom.

Devica
Postoji mogućnost da se razočarate u partnera ili simpatiju. Čak i ako sada stvari ne izgledaju onako kako se zamišljali, nemojte da odustajete od odnosa.

Vaga
Već dugo vučete osećaj pada energije i nemogućnosti da dajete svemu svoj maksimum. Sada se to menja i moći ćete da se rasteretite tog teškog osećaja.

Škorpija
Sve vam je sada jasnije i u mogućnosti ste da stvarate neki novi put. Kreativnost koja će se odblokirati će vam pomoći da napravite nešto novo i da otklonite sumnje.

Strelac
Opet dobijate priliku da se pozdravite sa prošlošću i ostavite taj deo života i priče iz asebe. Krenite slobodno dalje.

Jarac
Niste znali da li slušate laži, iskrivljenu istinu ili samo umišljate pa ćete sada dobiti priliku da raščistite sve, specijalno u vezi sa partnerom. Budite direktni i zahtevajte istinu.

Vodolija
Menjate pristup novcu i ličnim resursima. Potrebna vam je reorganizacija sa „čistim računima“, a upravo sada dobijate šansu za to.

Ribe
Pojačana vam je kreativnost i to bi trebalo da iskoristite. Nemojte sumnjati u sebe i bežati od sopstvenih mogućnosti koje mogu da vam koriste, specijalno u poslu.

novosti.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori