Sumnjate u sebe i u druge, ali to će trajati kratko.

Ovan
Nema potrebe da požurujete ni sebe ni partnera. Vaša želja da isterate samo ono što vam odgovara iritira drugu stranu i čini je nervoznom pa se stvara nepotrebna distanca.

Bik
Imate potrebu da pokažete i dokažete kako ste u pravu, a to mnoge ljuti. Danas niste raspoloženi ni za kakva druženja i viđanja te to vreme iskoristite za odmor.

Blizanci
Sa malo više truda uspećete u tome što ste naumili. Pokušajte da ne gurate preko svojih grancia izdržljivosti jer ćete osetiti posledice toga ubrzo.

Rak
Rešeni ste da budete u svemu savršeni, pa sebi stvarate nepotrebni pritisak. Čuvate neku tajnu koja vas pomalo plaši, a pomalo vam se i dopada.

Lav
Razmišljate da li događaji mogu da budu još uzbudljiviji, a evo i dogovora- mogu. Prepustite se svemu, konačno je došlo vaših pet minuta.

Devica
Preteranim analiziranjem uskraćujete sebi šanse da uživate. Sumnjate u sebe i u druge, ali to će trajati kratko.

Vaga
Šarm vam je na vrhuncu, ali vi nikako ne želite da se prepustite ljubavnom zanosu skroz. Rastrzani ste između ideje o slobodi i potpunom prepuštanju, a ključ je u komunikaciji sa drugom stranom.

Škorpija
Pomalo se osećate neprijatno na radnom mestu, ali ne briniti, to je samo vaš doživljaj jer vam se ne radi. Neki iznenadam događaj će vam promeniti doživljaj svih dešavanja na radnom mestu.

Strelac
Šta god da se dešava, vi ostajete pozitivni. P ačak i problemi unutar doma i porodice ne mogu da vam pokvare raspoloženje.

Jarac
Želite da iskontrolišete sve i da sve bude po vašoj volji. Naravno, to nije moguće pa imate osećaj da nikome nije dovoljno stalo.

Vodolija
Imate potrebu da trošite novac, ali to nikako nije sada dobra ideja. Pazite se svađa na poslu koje mogu da vam poremete nekoliko dana.

Ribe
Ne dopada vam se vaša trenutna finansijska situacija i želite odmah nešto da promenite. To, naravno, neće biti moguće odmah, već polako uz velika odricanja i štednju.

mojastrolog.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori