Ne ignorišite poziv partnera ili simpatije jer želi da razgovara o nekim ozbiljnim temama.

Ovan
Zauzimate čvrst stav tokom nekog razgovora, dok kao podršku imate još neke ljude. Pazite se provokacija i ne reagujte na prvu loptu.

Bik
Imate jako lep dan na poslu ili primate neke dobre vesti u vezi sa partnerom. Kako god bilo, iskoristite ga dobro i udovoljite sebi.

Blizanci
Putuje vam se, ali sada nije pravo vreme za to. Provedite dan u razgovorima sa bliskim osobama, specijalno ženskim.

Rak
U skladu ste sa svojim emocijama i željama danas pa to iskoristite da porazgovarate sa partnerom na temu vašeg odnosa. Tvrdoglavost ostavite po strani i saslušajte šta ima da vam kaže.

Lav
Trenutno vam zamagljene procene ometaju želje da što pre rešite probleme. Ne bi bilo loše da zastanete i odaberete samo racionalna rešenja.

Devica
Trudite se da dovedete sve u red, ali vam ne uspeva. Prepustite na momenat kontrolu nekom drugom i pozabavite se temama koje se tiču ljubavi.

Vaga
Danas je vaša kreativnost izražena i pojačana pa iskoristite to pametno. Prilazi vam dosta ljudi koji žele pomoć ili samo vaše društvo, a vama je preko potrebam mir.

Škorpija
Današnji dan je samo za uživanje i maštanje sa partnerom ili simpatijom. Ne shvatajte previše lično neke sugestije. 

Strelac
Ponašate kao da ste general i samo naređujete. Tražite mane svima pa i sebi što vas značajno udaljava od ljudi.

Jarac
Stres rešavate neplaniranim kupovinama zbog kojih biste mogli da se kajete ubrzo. Poslušajte savet nekog bliskog ili prijatelja.

Vodolija
Danas svu energiju trošite na posao pa ste malo nervozniji nego inače. Ne ignorišite poziv partnera ili simpatije jer želi da razgovara o nekim ozbiljnim temama.

Ribe
Poslovni zalet koji ste uhvatili donosi kontakte sa sumnjivim ljudima. Mnogima je veza na klimavim nogama.

telegraf.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori