Još će se zadržati napetija atmosfena na poslu, a vi ćete biti neko ko će pokušati diplomatki da izgladi sve, što i nije baš najbolja ideja jer ne bi trebalod a se mešate.

Ovan
Ove nedelje je aktivirana kuća putovanja i planova koji neće ići baš po planu. Još imate dugove pa se osećate malo pritisnuto i ograničeno. Partnerski odnosi se smiruju i ulaze u laganiju fazu, a ni veće seksualne aktivnosti nisu isključene. Još uvek su vam misli raštrkane i ne stižete sve da uradite.
Moguće su glavobolje zbog umora.

Bik
Tokom ove nedelje osećate nov upliv energije koja će vas preporoditi. Bez obzira na napetosti koje su prisutne na poslu, lakše funkcionišete nego prethodne nedelje. Još će se zadržati napetija atmosfena na poslu, a vi ćete biti neko ko će pokušati diplomatki da izgladi sve, što i nije baš najbolja ideja jer ne bi trebalod a se mešate. Partner je malo strožiji i traži strpljenje, a vi trenutno imate razumevanja za njega.
Ne pravite prekomerne troškove.

Blizanci
Komunikacija vam ove nedelje ne ide od ruke i ne znate kako da se postavite. Kako na poslu tako i u emotivnim odnosima postoji neki pritisak kojeg ne možete da se rešite. Fokus je trenutno na pitanjima veze i partnera i od toga ne možete
pobeći.
Pripazite na količinu tečnosti koju unosite i ne pozajmljujte novac.

Rak
Tokom nedelje su izvesni konflikti na poslu i nesporazumi i vaša potreba da započnete nešto novo, ali ne nailazite na saradnju od strane kolega. Igrate na kartu svoje ranjivosti dok drugi ne popuštaju tako lako. Neko iz prošlosti preti da
postane neprijatelj.
Ne možete da spavate, uzroci su nezadovoljstvo i stres.

Lav
Tražite rešenje za iznenadni problem koji preti da vas finansijski oslabi. Fizički se iscrpljujete kroz bespotrebne rasprave, a vreme je da se okrenete sebi i svojim potrebama. Na pomolu su potencijalne rasprave i svađe sa partnerom, ali i sa nekim klijentima na poslu.
Pazite se povreda od oštrih predmeta.

Devica
Istovremeno razmišljate o novčanim problemima i seksu, dok se stanje na poslu smiruje. Optužujete sebe za sve, a možda ne bi bilo loše samo da promenite pristup i način razmišljanja. Neko na silu pokušava da vam privuče pažnju.
Više kretanja i
odlazak u prirodu bi vam dobro došao ove nedelje.

Vaga
Potpuno ste okrenuti partnerskom odnosu, što kroz komunikaciju što kroz fizički kontakt. Konačno ste shvatili šta vam je potrebno i na koju stranu bi trebalo da se okrenete.Posao je na istom nivou i za sada ne ide na gore niti na bolje. Finansije su malo stabilnije, a možete očekivati još neke dobre vesti po pitanju novca.
Problemi sa kukovima i kičmom.

Škorpija
Trpite hirove nadređenih i njihovo nesnalaženje sa trenutnim problemima. Teško vam je da komunicirate jer imate osećaj da će to samo izazvati svađu. Opuštanje pronađite u društvu partnera ili nekog vrlo bliskog. Novac samo klizi iz ruke bez ikakve kontrole.
Pripazite na ishranu.

Strelac
Sve vam se odjednom zaustavilo i to vas jako nervira. Osećate se kao da se sve okrenulo protiv vas. Ove nedelje se pozabavite nekim poslom koji vučete odavno, a niste ga završili. Zbog nemogućnosti kretanja ili planiranog putovanja imate
zdravstvene probleme na nervnoj bazi.

Jarac
Traži se od vas ozbiljna i zrela akcija, koja vas postavlja u položaj nekoga ko vuče glavne poteze. Ne sumnjajte u sebe već budite hrabriji. Od vas se zahteva sada da porazmislite detaljno o svojim daljim potezima. Na pružajte nikome preko svojih
granica i ako mislite da možete.
Moguć je iznenadni dobitak.

Vodolija
Dobijate neke nove ideje, ali niste sigurni da li je pametno da odmah krenete u realizaciju, a ako vam je prvi intuitivni impuls bio ne, onda ga poslušajte.  Pokušavate da uskladite spavanje sa gomilom obaveza koje su vas odjednom pritisle. Kroz dom i porodicu skupljate pozitivnu energiju.
Finansije su još nestabilne.

Ribe
Budite se lagano iz svojih maštarija i ne znate šta pre da uradite. Naglasak ove nedelje je na planu troškova, ali i na poslovnim planovima. Odnos sa partnerom cveta. Neko stariji i od autoriteta vam daje podršku.
Izbegavajte brzu hranu i više se krećite.

mojastrolog.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori