Ukoliko izlazite negde pazite da ne rpeterate sa alkoholom.

Ovan
Tokom ovog vikenda bi trebalo da bude malo lakše i harmoničnije. Iznenadite partnera ili simpatiju nekim neobičlnim izlaskom.

Bik
Poštedite partnera ili simpatiju svoje klasične ljubomore i posesivnosti. Počinje period velikih nesporazuma, suzdržite se od ishitrenih odluka i ponašanja.

Blizanci
Na obećavajte ono što ne možete da ispunite. Nesvesno šaljete pomešane poruke na sve strane, zato vas mnogi ne razumeju, specijalno osoba koja vam se dopada.

Rak
Ne preterujte sa analizom svake izgovorene reči, samo se oslonite na intuiciju. Prihvatite sve kako i jeste i ako vam se to ne dopada, nastavite dalje.

Lav
Malo vam je lakše po pitanju veze u kojoj ste, a ako ste singl onda su vrlo izvesne neke nove priče. Neki će pogrešno protumačiti nečije udvaranje kao prijateljstvo.

Devica
Ne nudite se kao ispomoć bilo kome, specijalno ne partneru. Pokušajte da suzbijete potrebu da se gurate svuda kao rame za plakanje.

Vaga
Previše kritikujte sebe i opterećujete. Potrebno vam je da se osamite i odmorite od svih događaja u proteklih par dana.

Škorpija
Vikend je idealan potpuno prepuštanje uživanju i odmoru bez opterećenja. Ukoliko izlazite negde pazite da ne rpeterate sa alkoholom.

Strelac
Ukoliko ne znate tačno šta želite, onda je najbolje da se osamite i odložite bilo koju aktivnost jer zbunjujete  druge svojim ponašanjem. Malo ste rasejaniji nego inače, pa lako zaboravljate.

Jarac
Ne govorite „možda“ ukoliko mislite „neću“ ili „nema šanse“. Budite jasni i direktni, ovako samo produžavate mučenje.

Vodolija
Ne planirajte ništa veliko i preterano. Opustite se i ne provocirajte porukama druge, jer ste nervozni više nego inače.

Ribe
Ukoliko ste završili sa temom kontrole partnera ili praćenja simpatije po društvenim mrežama onda možete ovaj vikend da posvetite otvaranju po pitanju emocija. Pokažite ih i ne brinitie.

alo.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori