Škorpije su veoma strastvene i kada se radi o intimnim odnosima, nemaju premca, te ćete sigurno uživati u onome što će vam pružiti kada ostanete nasamo.

Kao i većina vodenih znakova, Škorpije su veoma ambiciozne, i da biste ih osvojili, moraćete da pokažete da gajite slične ambicije, kada se radi o karijeri. Međutim ono što morate znati kada pokušavate da osvojite Škorpiju jeste da ćete uvek imati konkurenciju, i da ćete za osobu koja je rođena u ovom znaku uvek morati da se borite.

Ipak, to ne znači da su neverne. Zapravo, vrlo je obrnuto. Spadaju u jedne od najvernijih horoskopskih znakova, kada je reč o ljubavnim vezama. Veoma su tajanstveni i teško se otvaraju, ali kada se to dogodi, sigurno ćete uživati u onome što će vam pružiti.

 Idealan sastanak sa osobom koja je Škorpija u horoskopu upravo je mesto gde ćete moći da se posvetite jedno drugom maksimalno i igrate igru zavođenja. Šetnja po gradu koja će se nastaviti nekim filmom (u domu nekoga od vas), odličan je početak kada se radi o vezi sa Škorpijom.

dnevno.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori