Ova tri znaka čeka paklena jesen i - bolje vam je da im se ne zamerate u ovoj sezoni!

RIBE

Ribe još od jula muku muče sa retrogradnim planetoidom Hironom, a 25. septembra ovaj planetoid ulazi u Ribe, pa će se svi pripadnici ovog znaka boriti sa posebno teškom melanholijom. Opsedaće vas mučni detalji iz vaše prošlosti, i bićete emotivno iscrpljeni. To će trajati sve do 9. decembra, i vredeće svakog truda, jer ćete se praktično transformisati u jednu mnogo snažniju osobu, spremnu da se uhvati u koštac sa svim problemima.

BIKOVI

Oktobar će u ljubavnom smislu biti paklen za Bikove. Petog oktobra planeta ljubavi, Venera, postaje retrogradna i sva romansa praktično će ispariti iz vašeg života. Ako ste već u vezi, očekujte burne rasprave i svađe, a vrlo je lako moguće i raskide. Ako vam veza preživi do 16. novembra, onda budite mirni, jer će trajati još dugo.

VODOLIJA

Vodolije će ovu jesen, ali i početak zime, provesti duboko depresivni i nesigurni u sve. Poseban potres osetiće na polju porodice i prijatelja. Menjaćete se vi, a menjaće se i vaš odnos sa najmilijima pa će doći do mnogo rasprava, svađa i konflikata, a sve zbog retrogradnog Urana. Stabilizaciju očekujte 6. januara 2019. godine, kada će vas Uran konačno osloboditi svih pritisaka.

mojastrolog.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori