Šta vam donosi današnji dan na polju ljubavi, posla i zdravlja, i da li će vam zvezde danas biti naklonjene...

OVAN

U centru pažnje su porodični odnosi, bilo da se radi o vašoj familiji ili porodici vašeg partnera. Požrtvovanost jeste nešto što vas odlikuje, ali ovog puta niste sigurni da li je vaš angažman neophodan. Radije biste slobodno vreme prespavali.

 BIK

Oko vas se generiše negativna energija koju ste vi pokrenuli. Čini vam se da vas okruženje iscrpljuje, a zanemarujete to da i vi njih svojim zanovetanjima opterećujete. Ne zaboravite, ono što stiže do vas je srazmerno onom što dajete.

BLIZANCI

Postoji šansa da se vaša želja za promenom radnog mesta ostvari. Vodite računa, morate biti svesni toga da ako to učinite, posle toga ulazite u potpuno novi život i nema povratka na staro. Razmislite da li je to ono što želite.

RAK

Vraćaju vam se samouverenost i optimizam. Imate priliku da izgladite stare nesporazume i ponovo pokrenete aktivnosti sa ljudima koje ste pre izvesnog vremena eliminisali. Vaša ubedljivost može doneti rezultate ako budete u svemu iskreni.

LAV

Mali predah vam mnogo znači. Kratkotrajno punjenje pozitivnom energijom potpomognuto je pažnjom voljene osoba koja vas njome danas nesebično obasipa. Uživajte u dragocenoj pauzi, trebaće vam mnogo kondicije za obaveze koje predstoje.

DEVICA

Puni ste razumevanja za druge ljude, ipak, pripazite, jer vam slede izazovne ponude kojima vam neko obećava veliki finansijski dobitak. Obazrivo s novcem danas, jer ako se zaletite kocka će pasti upravo na onu stranu koju najmanje očekujete.

VAGA

Pokušavate da u svoj posao unesete inovacije o kojima dugo razmišljate. Čekate povoljan trenutak da predlog o tome predočite ljudima koji su odgovorni za to. Ne smete predugo čekati, preuzmite inicijativu i najavite razgovor.

ŠKORPIJA

Dobijate nova zaduženja. S obzirom na to da je u pitanju oblast u kojoj se niste oprobali, pokrenuće vas veliki izazov. Dokazaćete sebi, a i drugima, koliko su velike vaše sposobnosti. Ne zalećite se, jer niste nepogrešivi.

STRELAC

Uz malo više strpljenja mogli biste da rešite emotivne probleme sa partnerom, ali ne očekujte da vam on pročita misli. Morate biti iskreni, jasni i glasni. Bilo kakvo skraćeno komuniciranje i kratke poruke mogu biti uzroci nesporazuma.

JARAC

Dobijate poziv da se uključite u projekte koji se razvijaju u vašem okruženju. Od vas se očekuje da budete pionir u začecima novog vida poslovanja, a vi iz nekog razloga osećate da to nije za vas. Poslušajte svoju intuiciju, povucite se.

VODOLIJA

Upetljali ste se u začarani krug. Rešenje vam se nalazi ispred nosa, ali vi se uporno držite stare priče koja opravdava svu blokadu u kojoj ste se našli. Odgovornost svaljujete na bližnje, previđate da ste vi kreator svoje sreće, a ne oni.

RIBE

Konačno biste mogli da donesete odluku koju tako dugo odlažete. Kada jednom prelomite i pobedite sebe i svoju neodlučnost, shvatićete koliko lepote ima u preuzimanju odgovornosti. Na taj način darujete slobodu, kako sebi, tako i partneru.

sensaklub.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori