Šta vam donosi današnji dan na polju ljubavi, posla i zdravlja, i da li će vam zvezde danas biti naklonjene...

OVAN

U izgledu je novčani priliv koji će ublažiti napetost koja traje već neko vreme. Ne preuzimajte nove obaveze već dan provedite u minimalnim poslovnim aktivnostima. Tokom dana moguć je susret s neobičnom osobom, s kojom je moguća ljubavna avantura.

 

BIK

Privodite kraju mnoge zaostale poslove s kojima ste se mučili izvesno vreme. Konačno se nazire epilog nečega na čemu ste dugo radili. Posle dugog čekanja prija vam osećaj male pobede, pa imate pravo da sebi priuštite kratkotrajan predah.

BLIZANCI

Vreme je za predah. Raspoloženje popravlja susret s prijateljima koji su u prošlosti bili deo vaše svakodnevice. Obilje tema i opuštajući razgovori mogu biti svojevrsna čarobna formula ekspresnog oporavka od svega što vas je u prošlosti umorilo.

RAK

Pred vama je jedan napet period, a nagoveštaji toga stižu tokom dana. Vesti koje dobijate nisu prijatne, ali ako se izmaknete i realno sagledate kompletnu sliku, uvidećete da je u pitanju retka prilika koju morate da iskoristite.

LAV

Konačno stiže pozitivan pomak na poslovnom planu. Razgovori sa ortacima će ovog puta biti uspešniji nego ranije, jer predstoje zanimljive ponude. Izvestan je i manji finansijski dobitak, ali oprezno s tim, jer sledi i trošak.

DEVICA

Prepuni ste neke energije koju ne umete da utrošite. Iz nekog razloga ne umete da upotrebite i iskoristite svoju intuitivnost. Biće vam lakše ako svoju intimu poverite najboljem prijatelju, to je osoba koja će vas danas najbolje razumeti.

VAGA

Brzi ste, ali i nepažljivi. Zbog preterane žurbe primorani ste da u hodu pravite selekciju o tome šta je bitno a šta nije. Ipak, s obzirom na to koliko ste se zaleteli, šansa da ne napravite opasan previd je minimalna. Budite oprezni, naročito u saobraćaju.

ŠKORPIJA

Rasejani ste. Obuzeti ste brigama koje ste sami smislili i rešavate probleme koji bi tek mogli da se dogode. Vaša dekoncentrisanost i ponašanje na poslu vas mogu mnogo koštati, pa je bolje da se blagovremeno trgnete i odvojite realnost od mašte.

STRELAC

Od jutra ne uspevate da uhvatite ritam sa obavezama. Ništa ne završavate prema planu. Ne raspravljajte se sa kolegama, smirite napetost, nepotrebno se nervirate zbog sitnica. Zbog izazovnih tranzita postali ste preosetljivi. Pazite se virusa.

JARAC

Izloženi ste velikom pritisku. Vaša pedantnost vam ne dozvoljava da stvari ostavljate nedovršene. Broj obaveza u odnosu na vreme kojim raspolažete daje sliku da ste sebi kreirali haos zbog koga ćete završiti u krevetu.

VODOLIJA

Iako niste preterano romantično raspoloženi, moguć je neočekivani kontakt sa nekim ko je nekada igrao važnu ulogu u vašem ljubavnom životu. Tokom prepiske dobićete uvid u to koliko vam je danas do te osobe stalo.

RIBE

Ista meta, isto odstojanje. Taman kad pomislite da ste se pomerili s mesta, nova prepreka vas vraća na početnu poziciju. Nervozom ništa ne rešavate, neophodno je da sačuvate strpljenje. Dan koji protiče donosi interesantnu životnu lekciju.

večernje.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori