Šta vam donosi današnji dan na polju ljubavi, posla i zdravlja, i da li će vam zvezde danas biti naklonjene...

OVAN

Ne stvarajte neprijatelje među ljudima od kojih zavisite. Napetost se komplikuje, upadate u sukobe sa saradnicima. Vaša karijera bi mogla poći silaznom putanjom ako se ne potrudite i dodatno ne poradite na smirivanju tenzije koja je zavladala.

 BIK

Dan je obeležen žustrim raspravama u koje će vas uvući saradnici koje ste smatrali za prijatelje. Nakon jutarnjeg pada raspoloženja i prolazne melanholije, popodne protiče u znaku dobrog raspoloženja i preko potrebne relaksacije.

BLIZANCI

Imate osećaj da vas niko ne razume. Teško je govoriti o takvim stvarima kada vi o sebi nemate visoko mišljenje. Svoju duboku nesigurnost krijete iza maske nezainteresovanog ponašanja što, svakako, odbija čak i one ljude koji vas razumeju i vole.

RAK

Dan je obeležen neželjenim promenama na emotivnom planu. Verovatno je uzrok svemu razgovor koji je prerastao u svađu. Voljena osoba je, u ovom trenutku, upornija od vas pa je savet da se povučete dok ne ojačate svoju poziciju.

LAV

Ne drži vas mesto, a posla imate preko svake mere. Niste sposobni da odgovorite na sve obaveze što može izazvati potpuni pad energije i kolaps. Preraspodelite svoje kapacitete i odložite sve što može da sačeka povoljniji trenutak.

DEVICA

Ustremili ste se na jednu osobu, ubeđeni da je u njoj sve ono što u ovom trenutku želite. Njeno odbijanje vas još više privlači, ali to nije zato što je to prava osoba za vas, već zato što je vama nepojmljivo da postoji neko ko je imun na vaše čari.

VAGA

Previše vremena ulažete u organizaciju nečega za šta uopšte niste sigurni da je izvodljiva. Bavite se nevažnim sitnicama, a glavne stvari niste dovršili. Da ne bi došlo do zabune proverite dokumenta ali i troškove koji vas očekuju.

ŠKORPIJA

Neko ko vam je u bliskoj prošlosti mnogo pomogao ponovo je u centru vaše pažnje. Uloge su ovog puta obrnute pa je prilika da se adekvatno revanširate. U dnu srca još uvek čuvate jake uspomene, ali sećanje na sve što je prošlo sada vam može samo naškoditi.

STRELAC

Do vas stižu pozitivne vesti u vezi sa poslom. Nije neobično da danas razmišljate o tome iako je dan savršen za neobavezan provod. Ništa čudno jer vam glas stiže od prijatelja s kojima ste i poslovno povezani. Iskoristite tu privilegiju.

JARAC

U centru pažnje je ljubavni život. Voljena osoba ne uspeva da isprati haotičan tempo u koji ste, u poslednje vreme, upali. Zbog nedostatka komunikacije, mogući su nesporazumi koji će, ako ih ne razrešite na vreme, prerasti u ozbiljan sukob.

VODOLIJA

Usporeni ste i pospani. To ne mora da vas zabrinjava jer nije reč ni o kakvoj bolesti, već o prolaznoj malaksalosti koja je rezultat prethodnog dinamičnog tempa koji vas je sustigao. Nađite vremena da dan posvetite sebi i svojim ličnim potrebama.

RIBE

Oslanjate se na druge ljude. Možda ste preumorni pa je to pravi razlog vašeg povlačenja i prepuštanja sudbini. Stvari se mogu neprijatno zakomplikovati ukoliko ne budete preuzeli odgovornost i svoje obaveze završavali na vreme, makar to bilo i neprijatno po vas.

novosti.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori