Šta vam donosi današnji dan na polju ljubavi, posla i zdravlja, i da li će vam zvezde danas biti naklonjene...

OVAN

Osećate da stiže priliv energije koja vam je nedostajala. Paralelno vam pristižu nove obaveze koje vas mogu zabrinuti. Opustite se, iako je pred vama period napornog rada, na kraju vas čeka novčana nadoknada koja će vas razveseliti.

 BIK

Budite uporni i dosledni danas. Iako je neophodna puna koncentracija, vas obuzimaju premor i pospanost. Ako se ne trgnete, napravićete ozbiljne greške zbog kojih ćete trpeti posledice. Osim toga, budite oprezni na ulici i u saobraćaju.

BLIZANCI

Na pragu ste promene kojom se jedna faza vašeg života završava. Ne očekujte brza rešenja jer će transformacija potrajati. Osim toga, pred vama je kontakt sa starijom osobom koja vam u život donosi dobre prilike i važne životne lekcije.

RAK

Uključite saradnike i napravite plan kolektivnog rada. Uspeh je moguć jedino na takav način. Vaš zajednički rad obavljaćete sa velikim zadovoljstvom tako da vam je uspeh izvestan. Pripazite na finansije, očekuje vas neplanirani trošak.

LAV

Pomalo ste umorni od intenzivnog druženja kojim vas je partner preforsirao u poslednje vreme. Nakon silnih dešavanja, doživljaja i provoda, potreban vam je mali zasluženi odmor. Ne oklevajte, saopštite to voljenoj osobi.

DEVICA

Odnos s voljenom osobom ne ide onako kako biste želeli. Možda vas je ona, u proteklom periodu, pomalo razmazila pa ste bez svesne namere ušli u ulogu žrtve kojoj je sve dopušteno. Drugoj strani takva atmosfera može dosaditi, a kada se osvestite biće prekasno.

VAGA

Brzopleto donosite odluku koja vam ne nudi pravo rešenje. Iako znate da stvari ne idu onako kako ste priželjkivali, zadovoljavate se trenutnim stanjem. Idealno bi bilo kada biste dali sebi vremena da još jednom dobro razmislite.

ŠKORPIJA

Niste sasvim sigurni šta zaista želite. Moguće je malo poboljšanje raspoloženja iako neki problemi još uvek postoje. Ipak, možete odahnuti jer vam današnji dan ne donosi ništa spektakularno dobro, ali najvažnije, nema ni pogoršanja.

STRELAC

Naoružajte se strpljenjem. Odbacite nekoliko stvari koje su vam već neko vreme izvor velike brige. Bilo da je reč o ljudskim resursima ili o projektima čeka vas teška odluka restrikcije zbog koje ćete se mnogim ljudima zameriti.

JARAC

Pravite kompromis bez preke potrebe. Robujete nekim ubeđenjima koja nisu racionalna. Ukoliko danas ne poslušate savet jednog prijatelja, a sve to biste mogli da spoznate na jedan neprijatan način. Verujte u dobronamernost drugih ljudi.

VODOLIJA

Problem za koji ste danas saznali mnogo toga će promeniti. Rešenje je u vašim rukama, ako preuzmite inicijativu, pobedite svoju sujetu i konačno postavite stvari na svoje mesto. Dok sve ne doterate do savršenstva, prijaće vam da se više rekreirate.

RIBE

U ljubavnim odnosima ste previše nonšalantni. Vaša žudnja za slobodom može biti okidač za neprijatne rasprave. Ukoliko se ne uozbiljite i ne prihvatite kritike, obična rasprava može prerasti u ozbiljan sukob posle koga sledi razlaz.

mediapress.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori