Svaki znak ima dobre i loše strane, a evo koje su dobre - možda vam to objasni zašto jednostavno ne možete bez nekih ljudi u svom životu.

Ovan

Ovnovi su uvek energični i imaju zdrav stav o životu. Imaju zdravo mišljenje o sebi i smatraju sebe najboljim u svemu ili skoro svemu. Brzo se ljute, ali se brzo i razljute. Uvek su tu da razvedre druge. Ili Vas vole ili ne, ali to Vam bar otvoreno kažu.

Bik

Bik je stabilan, možete uvek da se oslonite na njega. Nikad Vas neće izdati. Istina je bitna za njega, pa gleda da ima miran san i neće praviti probleme ni sebi, ni drugima. Sa njim uvek možete da uživate u hrani i svakom je potreban ovakav prijatelj hedonista.

Blizanci

Ako nemate sa kim da pričate u pola noći, pozovite osobu rođenu u znaku Blizanci. Nema kraja priči, uvek će Vas oraspoložiti. Inteligentna je i zna šta kad treba da kaže i da da dobar savet. Pored nje ćete se osećati bezbrižnije i opušteno.

Rak

Kada nemate gde ili ne znate gde biste, idite kod Raka. On je domaćinski znak, pomaže svima i uvek je tu za Vas, ali nemojte to da zloupotrebljavate. Lako će videti kakav problem imate i biće uz Vas dok sve ne rešite. Rakov zagrljaj zlata vredi.

Lav

Sa njim je uvek zabavno i on je uvek opušten. Bitno je samo da ne pričate o teškim temama, jer Lava to ne zanima. Samo neke lake priče. On će napraviti vatromet da Vas oraspoloži i bira ljude slične sebi, vedre i vesele. Uvek štiti ljude koje voli i uvek možete da se oslonite na njega.

Devica

Devica će uvek dati dobar savet i pomoći praktično. Neće mnogo pričati nego će nešto i uraditi za drugog. Ona je prijatelj kakvog svako treba da ima. Kritikovaće odeću koju nosite, ali će Vam bar reći i šta Vam dobro stoji.

Vaga

Ovaj znak je uvek dobro raspoložen i pozitivan. Voli da se svi slažu pa ćete se sa njom teško posvađati. Uvek je hladna i odmerena, kao jedini predmet Zodijaka. Ima balans. Šarmantna je pa se i ne možete naljutiti kada Vam nešto pogrešno kaže ili Vas uvredi možda. Ne radi to namerno, nego nekad previše priča. Od nje ćete dobiti najlepše poklone i uvek će Vam pomoći u vidu saveta o lepoti ili uređenju.

Škorpija

Ona je najbolji prijatelj. Uvek je tu za Vas, a sve tajne čuva kao u sefu. Niko neće znati za sve što kažete Škorpiji, a to treba ceniti. Možete pričati o svemu otvoreno i bez tabua. Ona će Vas uvek podržati kada želite da napravite promenu.

Strelac

Sa njim možete ići gde god poželite. Strastveni su, širokih shvatanja i i otvoreni za nova saznanja. Dobro se osećate pored Strelca jer je on skoro uvek veseo, sem kad je umoran od obaveza, koje ne voli. On voli slobodu i pored njega ćete naučiti šta to znači biti autentičan.

Jarac

Jako su vredni i uvek će pomoći u bilo čemu. Odgovorni su. Neće Vas zapostaviti ni kad Vam je teško, iako imaju nekad previše obaveza. Njih treba voleti zbog svoje doslednosti. Šta kažu, to i urade.

Vodolija

Sa Vodolijama je uvek zabavno. One se uvek osećaju dobro i pozitivne su. Ne nerviraju se oko obaveza i lako prelaze preko teških tema, iako daju savet. One su prijatelj u nevolji i podrška kad nikog nema. Uvek ćete se osećati prhvaćeno i imati utisak da stvarno neko brine o Vama, ako imate prijatelja Vodoliju.

Ribe

Sa njima je dogovor uvek moguć. One su rame za plakanje u uvek su tu da saslušaju sve probleme. Čak i kad im ne kažete, znaju šta nije OK. Imaju razumevanja za svakog i odlični su savetnici. Ribe su kao anđeo čuvar, tihi pomoćnik svakoga od nas.

mondo.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori